Şimdi Ara

Ankara/Çukurambar'da İftar Menüsü-3 DH Özel 39TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
295
Cevap
20
Favori
48.563
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstanbuldayım fiyatı görünce şaşırdım (dh özel fyt) burda ortalama 70 tl . Sevdiğim bi rest 90 hesaplamış maşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrkb -- 30 Nisan 2019; 9:53:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçtiğimiz 2 sene boyunca bazen ramazan ayında bazen normal günlerde Eren bey'in mekanına misafir oldum. Gerek çalışanların güler yüzü gerek yemeklerin lezzeti konusunda çok memnun kaldık. Mantı seven biri olarak gayet lezzetli iş yapıyorlar. Kısmetse bu sene de uğrayıp yeni ürünlerin tadına bakacağız. Hayırlı işler.
  • Geçen ramazan iki kez gitmiştik kıtır mantıyı çok özledik valla. Bu yıl da 2-3 kez geliriz inşallah. Tek geliş 39 iki geliş 72 üç geliş 100 tl olsa keşke de ölücülüğümüzün tadını çıkartsak :)

• 34-39-49luk zam oranı da gayet normal, yaptığınız zam %25 zaten. Geçen yıldan beri %50 artmayan şey yok neredeyse.

• geçen sene ufaklık 1 yaşındaydı, bu sene ufaklık 2 yaşında ama 2. ufaklık 8 aylık

ufaklıklar büyümeden gelemeyeceğim sanırım, hep gelmek istiyorum ama herhangi bir yere 2 sıpa ile gidince hem yerleşme hem de ikisinden birinin fazla ses çıkartma korkusuna hiçbir yere gidemiyoruz hanımla.

fiyat performans olmuş, bol kazançlar.
  • Fiyat çok uygun. Müşteriniz bol olur inşaAllah. 49lira bile uygun bu dönemde. Ankara'lı arkadaşlara şimdiden afiyet olsun.
  • İstanbul'a dükkan aç,seni kral yapalım...
  • İlk gün için 4 kişilik yerimizi ayırtalım o zaman inşallah. Samimiyetiniz ve işinize özen göstermeniz,beni hiç düşündürmeden hem destek amaçlı hem de güzel vakit geçirebilecek bir mekan olmasından dolayı ilk gün size gelmek istedim. İyi Çalışmalar. Görüşmek Üzere:)
  • Daha önce bir kez mantı yeme fırsatım oldu enfesti. Ramazanda yine uğramak isterim.

• Ailemle beraber gelebilirim. Mesajim bulunsun.
  • Öncelikle hayırlı olsun herkese bol bereketli ramazanlar dilerim. Fiyatlarınız bu piyasada DH'li lere özel oldukça makul gözüküyor.. eşim Çukurambar da çalışıyor bir akşam misafiriniz olmayı planlayabiliriz.
  • Yerimizi alalım, geçen seneler cok iyidi.

• Geçen sene arkadaşlarla beraber gitmiştik ortamı ve mantısı güzel(her ne kadar mantı biraz soğumuş gelse de sevmiştik) samimi bir ortam var bunu yanımdaki arkadaşlarda söylemişti. Fiyat konusuna gelince Ankara da x kurumun sosyal tesisinde bile fiyatlar 45 TL ise burda normal bu fiyat,kira +çalışan ücreti +elektrik su vs eklenirse.
    Geçen seneki konudan gördüğüm kadarıyla sahibi eleştiriye açık ve buda eksikliklerini düzeltmeleri açısından güzel.bu sene uygun zaman olursa tekrar geliriz gitmeyenlere de tavsiye ederim.

• Eren bey varsa tekrar gidilir demektir 👍😊
    İzmirden gelen arkadaşımı götürmüştüm iftar için gayet memnun kaldık bu sene tekrar görüşmek üzere eren bey

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçen sene arkadaşlarım ve eşleriyle gittik. Ben şahsen memnun kaldım diyebilirim ama lütfen pozitif bir eleştiri olarak alın, kıtır mantınız taş gibi sertti. Arkadaşımın eşi yiyemedi, tabağı öylece kaldı. Bu konuya özen göstermenizi tavsiye ederim.

F/P olarak tavsiye edebileceğim, hoş ve ferah bir mekan. İşletme sahibi beyefendi de çok kibar ve ilgili bir kişi. Hayırlı ramazanlar olsun şimdiden.
  • -s-laughter kullanıcısına yanıt
    İstanbul Kartal'da bunun aynısı belki biraz daha çeşitlisi 129 tl. Üstelik DH'ye özel indirim yapmışsınız. Ankara'da olsam kesinlikle uğrardım. Bol kazançlar, kolay gelsin.
  • Fiyat bedava ama oruç tutmuyorum :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sunduğunuz menü ve fiyatı karşılaştırınca epey şaşırdım, gayet iyi.

Mantıya bayılan biri olarak Ankara'ya yolum düşerse sırf mantı için gelmek isterim.

Bol kazançlar, şimdiden hayırlı iftarlar.
  • mantı sevmem ama ailede seven var. 4 kişi gelmeyi düşünüyoruz
  • Ramazan gelmeden de menüde yararlanabiliyor muyuz acaba? (İftariyelik hariç şekliyle mesela.)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.