Şimdi Ara

Ankara/Çukurambar'da İftar Menüsü-3 DH Özel 39TL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
295
Cevap
20
Favori
48.585
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankara'da olsaydım, gelirdim. DH'liler ile buluşmak güzel olurdu.
  • Fiyat çok uygun. Ankara’ya gidince uğrayacağım inşallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene uğrayamadım konuyu ramazandan sonra görmüştüm bu sene bir Kayserili olarak mantınızın tadına bende bakmak isterim. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Judoo -- 1 Mayıs 2019; 0:17:5 >
  • Hayırlı işler.
  • Ankaralı değilim ama Ankarada olan arkadaşlarıma linki atıyorum.
  • Geçen seneden konunuzu hatırlıyorum, takip edip yorumları okuyordum ama gelmek nasip olmadı. Bu sene ayarlayıp kesin geleceğim, fiyat gayet sıcak şu piyasa şartlarında. Hayırlı işleriniz olsun
  • Ankarada'yım arkadaşlarımla uygun bir vakitte geleceğim,emeğinize sağlık
  • İftar menüleri bu sene standart restaurantlarda en kötü 75 TL’ den başlar. Hacı Baba, Günaydın vs. tarzında biraz daha lüks yerler 100 TL, daha üst segmentler 150 TL’ den açarlar kapıyı. Uyguladığınız fiyat günümüz şartlarında bedavadan biraz pahalı :) Fırsatçılık yapmayıp, insanlara kaliteyi uygun fiyata sunduğunuz için sizi tebrik ediyorum. Sonuçta sizde bu fiyat üzerinden para kazanıyorsunuz. Ramazan’ da fırsatçılık yapanları Allah’ a havale ediyorum. Sizede bol kazançlar diliyorum. Ramazanda Allah izin verirse mekanınıza uğramayı düşünüyorum arkadaşlarla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 207m -- 1 Mayıs 2019; 14:34:54 >
  • Yeriniz bana ters olmasaydı mutlaka gelirdim. Düşünceli hareketinizden dolayı tebrik ederim. Allah hayırlı kazançlar versin

• @mehmetburak71 çok sağolun hocam, Allah insana işini sevdirsin ve çalışma azmi versin :) sonrasında keyifle yapılıyor herşey

@yazilimsever çok teşekkürler hocam, inşallah bu sene de bekleriz. Dediğiniz gibi hayat çok pahalı, farketmiyoruz ama çok fakirleştik. Ben 31 yaşına gireceğim. Rahat söyleyebilirim ki 20-40 yaş arasının hayalleri çöp oldu

@bbqhe anneniz ve sizi ağırlamaktan mutluluk duyarım, anneler başımızın tacı, muhakkak rezervasyonu direk beni arayarak yaptırın, en güzel yeri ayarlarım size ve annenize. Görüşmek dileğiyle

@srcn1905 çok teşekkürler hocam yorumunuz için. Umarım bir gün Ankara'ya yolunuz düşer.

@teacheroffclass çok teşekkür ederim, işte tam olarak hissettirmek istediğimiz hizmet bu, rahatınız, huzurunuz. Dediğiniz gibi eviniz gibi hissetmeniz. Görüşmek dileğiyle.

• @sniper23 hocam gerçekten çok güzel DH'liler ile bir arada olmak.

@Coffee Lake İnşallah hocam, bekliyoruz sizleri.

@Judoo bir kayseriliden onay almak önemli hocam :)

@Just_brtsh çok teşekkürler hocam.

@XanthiN çok teşekkürler, yüzünüzü kara çıkartmayacağım
  • @Gokcesel o sene bu sene hocam inşallah bekliyorum sizleri .

@Destny görüşmek dileğiyle hocam. Rezervasyon yaptırmayı unutmayın.

@207m valla hocam ben mi yanlış yapıyorum, diğerleri mi yanlış yapıyor bilemedim. Ama ben bildiğim yola devam. Ramazan bereket ayıdır, birlik beraberlik ayıdır bana göre, fırsat bu fırsat diyip insanların cebine göz dikme ayı değil bana kalırsa. iyi dilekleriniz için teşekkür ederim, kendinize iyi bakın

@zaferaxu çok teşekkürler hocam, yolunuz bu tarafa düşerse ama çayımı içmeye beklerim bir gün.

@Marty.McFLY çok teşekkürler hocam yorumunuz için, hayırlı ramazanlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marty.McFLY

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Arkadas din geregi deyin gecin. Kimse de karisamaz. Ama soyle mantikli bir kilif uydurmaya calismayin komik oluyor.
  • Ketçap nasıl 9 tl yalan 3.5 tl migros da

www.migros.com.tr
    Yudum Ayçiçek Yağı 4 L - Migros
    https://www.migros.com.tr/yudum-aycicek-yagi-4-l-p-3eb848

www.migros.com.tr
    Eriş Un 5 Kg - Migros
    https://www.migros.com.tr/eris-un-5-kg-p-4c8d25

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 1 Mayıs 2019; 18:16:56 >

• Cok guzel servis tabaklari keske bende gelebilsem.

Allah bereket versin.yanliz o un fiyatlari ne oyle.birde kriz yok diye soyleniyorlar.

• Bir ankaralı olarak takipteyim :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muskeder

geçen sene ufaklık 1 yaşındaydı, bu sene ufaklık 2 yaşında ama 2. ufaklık 8 aylık

ufaklıklar büyümeden gelemeyeceğim sanırım, hep gelmek istiyorum ama herhangi bir yere 2 sıpa ile gidince hem yerleşme hem de ikisinden birinin fazla ses çıkartma korkusuna hiçbir yere gidemiyoruz hanımla.

fiyat performans olmuş, bol kazançlar.
    Benim durumda olan biri daha çıktı. Sen uzunca bir müddet beklersin.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.