Şimdi Ara

Ankara/Çukurambar'da İftar Menüsü-3 DH Özel 39TL (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
295
Cevap
20
Favori
48.564
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok ters düşüyor ama bir gün uğrarız inşAllah.
  • Arkadaş hem samimi hem de oldukça iyi niyetli gözüküyor. Ankara'da olsam da bu şekilde tutumu sevdiğim için yazmak istedim. Fiyat da çok uygun. Dışarıda iftar yapmak gerçekten çok uçuk tutarlara çıkabiliyor. Yaklaşımdan ötürü tebrik ve teşekkür etmek istedim. Bol kazançlar, gidenlere de afiyet olsun :)
  • Ucuz diyenler dalgamı geçiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eren hocam resimlerde kavurma görüyorum, kavurma tercihi var mıdır ana yemekte, ilave fark ne kadardır, bir de düzenli olarak her gün kavurma çıkacak mıdır ?

İyi çalışmalar.
  • merhaba,
    et ürünlerini nereden temin ediyorsunuz acaba?
  • Piyasaya göre normal fiyat.
    Hayırlı ramazanlar bol satışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • helal lan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: realexile

Ucuz diyenler dalgamı geçiyor
    Daha ucuzu olmadığı icin, ucuz diyorlar. Sizin bildiğiniz daha hesapli yer varsa lütfen bildiriniz.

• bu fiyata bence çok yi
    Ankaradaki arkadşlar umarım faydalanır.

İstanbulda da böyle kampanyalar bekliyoruz.
  • Fiyat çok uygun ankarada olsam mutlaka gelirdim

• Ankaradayiz lise arkadaşlarımla iftara gitmeyi planliyoduk baya iyi oldu bu . Bişey çıkmazsa ramazanın ikinci haftası sizdeyiz ;)

• Ben de Ramazan da gitmiştim. Sanırım geçen sene. Memnun kalmıştım yorum olarak da ifade etmiştim. Ancak buraya iftardan bağımsız da gidebilirsiniz.

Hayırlı kazançlar. Küfür eder gibi muamele eden restoran sahipleri sizin çalışanlarınızdan ve sizden ibret alsın.
  • Bir hanımla bir de iş arkadaşlarıyla gelmeyi düşünüyoruz. Aslında başka bir yer düşünüyordum ama mesajınız samimi geldi. Gelmeden önce haber vereceğim.
  • Bal mantıya daha önce Ankarada yaşarken gelmiştim. Gayet nezih ve güzel bi mekan. Fiyatı da Ankara şartlarında çok normal

• Sanat Günesi kullanıcısına yanıt
    41 beğenen kişi dini sosyal olarak öğrenmiş, kitabı açmamış kişiler. Fakirler de mi fakirleri anlamak için oruç tutuyor.

• Ellerine saglik hocam arkadaslarimi alip gelecegim, hem mekani ogrensinler hem de tanidiklar kazansin.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.