Şimdi Ara

Ankara/Çukurambar'da İftar Menüsü-3 DH Özel 39TL (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
295
Cevap
20
Favori
48.586
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @Koks34 canım dostum, dersime çok iyi çalıştım dedim ya, yazdığım ürün fiyatlarının kaç kg'lık ürünler olduğunu biliyor musun? birisini yalan söylemek ile itham etmek kırıcı bir davranış. Ayrıca yolladığın ürünlerin toptan alımı bırak piyasa fiyatı dahi yüksek :)

@9600_G_T niye gelemiyorsunuz ? başka bir şehirde misiniz başka bir problem mi var ?

@maliyeci18 ve @Sanat Günesi güzel dostlarım, tartışma konusu yapmasak konuyu çok mutlu edersiniz beni. Herkesin dini kendine, birbirinizi yargılamayın lütfen.

@~Lion King~ Angaralı hemşerime selamlar
  • -s-laughter kullanıcısına yanıt
    İst yasiyom hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Abba sever teşekkür ederim hocam, yolunuz Ankara'ya düşerse her zaman beklerim sizleri.

@9600_G_T anladım hocam, umarım bir gün yolunuz Ankara'ya düşer.
  • DIşarıdan gelip, Ankarada okuyan ve durumu pek iyi olmayan üniversite öğrencilerine yüzde 50 indirim bekliyoruz hocam. Ramazan ayının ruhuna paralel bir kampanya olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EneRGy. -- 1 Mayıs 2019; 19:34:33 >
  • Hayırlı ve bol kazançlar dilerim. Bu Ramazan gelmeye çalışacağım.

• Iftar menusune bak ne guzel 40 tl asgari ucret 1200 tl yapar maasa kalan 820 tl

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba,
    Ramazan haricide kampanya yapsaniz gelsek deneme imkani bulsak.
    Sizi tenzih ederek ramazan ayinda disarda yemek bana cok hitap etmiyor illaki bir gecikme bir sorun cikiyor zaman darligi ve kalabaliktan dolayi.

• quote:

Orijinalden alıntı: xgizlix

Iftar menusune bak ne guzel 40 tl asgari ucret 1200 tl yapar maasa kalan 820 tl
    30 gün boyunca dışarıda yiyecek lüksünüz varsa bir çözüm bulursunuz.

• Çok iyi fiyatlar. Mekana gelmişliğim vardı. Oruç tutmuyorum ama Ramazan'a gelinebilir (=

• Harika fiyat gerçekten.. tebrik ederim hem işletme hemde kampanyanız için..

Kahvaltı fiyatına iftarlık yemek gerçekten harika

• Güzel aklimizda bulunsun..

• Butun ramazan boyunca gecerli ise her aksam sendeyiz

• Eren hocamı tavsiye ederim. Mekan desen 10 numara yemekler de nefis. Ben son 2 senedir gidiyorum gayet memnunum. 10\10 verebileceğim yerler arasındadır. Bu sene de inş gidebilirsem uğramaya çalışacaçagım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koks34

Ketçap nasıl 9 tl yalan 3.5 tl migros da

https://www.migros.com.tr/yudum-aycicek-yagi-4-l-p-3eb848

https://www.migros.com.tr/eris-un-5-kg-p-4c8d25
    Yoğurt kutusu gibi kutularda olanlardan bahsediyordur. Evde kullandığın şişe ürünü düşünme

• quote:

Orijinalden alıntı: EneRGy.

DIşarıdan gelip, Ankarada okuyan ve durumu pek iyi olmayan üniversite öğrencilerine yüzde 50 indirim bekliyoruz hocam. Ramazan ayının ruhuna paralel bir kampanya olurdu.
    Aynı menüyü diğer mekanlarda en iyi 70₺ yiyeceksin zayen adam indirimini yapmış dahası terbiyesizlik olur bu enflasyon günlerinde bu fiyata bir şey diyemezsin

• Merhaba

Destek ve değişiklik amaçlı olarak gelmek istiyorum. Ailemden 8 kişi geleceğiz. Aralarında tek dhcı benim. E haliyle dhcı olmak bir nevi pazarlık demek. Özel indirim bekliyorum hodjam. Ha bir de mümkünse bir garsonumuz xebani bir aşçımız da mercan dede olsun

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.