Şimdi Ara

Ankara/Çukurambar'da İftar Menüsü-3 DH Özel 39TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
295
Cevap
20
Favori
48.585
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ankarada olsam gelirdim fiyat gayet iyi...
  • Ankara'da meşhur dostlar mantıyı bilen arkadaşlar vardır. Bizim bacanakla bir kaç kez oraya gittik mantının her hali güzeldir ve bir şekilde yedik Fakat geçen hafta arkadaşlarla bal mantıdaydık. Aradaki fark uçurum resmen.

Tepsi mantı yedik hepimiz biraz da sulu istedik (tepsi mantı biraz kuru olduğu için) lezzet muazzamdı.

Ayrıca şöyle bir olumlu eleştiri daha yapacağım. Firmanıza 5. veya 6. gelişim bu son yediğim mantı şu ana kadar servis ettiğiniz en iyi mantıydı.

Dışarıyı cam balkonla kapatmanız çok hoş olmuş rahat koltuklarla falan resmen bir ev ortamı oluşturmuşsunuz.

Çalışanlarınız da çok efendi ve güler yüzlü. Hayırlı işler dilerim.

NOT: Biraz reklam gibi olmuş ama ne sahibini tanırım ne çalışanlarını

• @lawyerdem Ankaraya düşerse yolunuz bekleriz

@bartu981 o sizin güleryüzlülüğünüz güzelliğiniz abicim, muhakkak görüşelim bu sene bekliyorum

@ultraslanonur umarım kısmet olursa bekliyorum hocam, inşallah bu sene de memnun ederiz.

@getbusy06 inşallah bu sene tanışma fırsatı buluruz

@KARACABEYY fiyat gerçekten iyi Teşekkürler yorumunuz için KARACABEY

• @changa çok teşekkür ederim yorumunuz için. Bu güveni ve beğeninizi kazanmak benim için çok önemli ve gurur verici. Bu ramazanda da bekliyoruz

@Whippoorwill umarım düşer yolunuz bir gün . Teşekkür ederim yorumunuz için.

@Atsız-Ata çok teşekkür ederim yorumunuz için.

@maystro_18 bekliyoruz efendim

@azraelhusam çok teşekkür ederim, sağolun iyi ki varsınız.

• Çok teşekkürler.İmkan olursa geliriz inşallah.
  • @Suzuyâ Teşekkür ederim , gelirseniz güzel hizmet bizden

@hop-e3 Gelin gelin hocam, hele böyle görüyorum; anneyi babayı bana ve restorana kefil olup getiren sizler gibi üyeleri, çok mutlu oluyorum. Extra olarak titiz extra olarak hizmet etme isteği oluşuyor içimde. Annelerimiz babalarımız bizim canlarımız

@jiraiya06 hocam bıraktığınız gibiyiz, aynı hizmet ve aynı kalite :) Umarım bu sene de memnun edebiliriz sizleri.

@TutmayanKuponlarımVar çok teşekkürler hocam. Umarım bir gün yolunuz ankara'ya düşer

@Jizzy Quuatily dediğiniz gibi konu geçen senelere nazaran daha sıcak. 2'dir gelmediniz bakın bu sene kesin bekliyorum :)

• -s-laughter kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • @Adem.Hoca Adem Hocam, evde anneme limonata yaptırıp getirecem dükkana, ev yapımı gerçek limonata, gazlı içeceklere nazaran o daha az şişirir.

@mrkb Hocam, bahsettiğiniz restoranlar ürün fiyatlarını topluyor, ramazan diye ek %20-30 fiyat şişiriyor. Ben de aynı şekil ürün fiyatlarını topluyorum ek %20-30 arası iskonto yapıyorum. Şükür Allah'a dost da kazanıyorum para da kazanıyorum. Tercih meselesi, ramazan diye bu yapılan fiyat artışı bana göre yanlış.

@PyRRhiC çok teşekkürler hocam, umarım bu sene de memnun edeceğim sizleri.

@salihmetu hocam valla dediğiniz gibi artmayan hiçbir şey yok. Bugün de bir açıklama yapılmış enflasyon tekli hanelerde olacak diye. Yahu %10-15-20 lere razıyız biz. Hocam dediğiniz gibi yaparsak bu sefer ben ölürüm

@muskeder Allah analı babalı büyütsün. Onları sıkı bir mantıcı yapalım :))

Ankara/Çukurambar'da İftar Menüsü-3 DH Özel 39TL

• @Kayrabey çok teşekkür ederim yorumunuz ve iyi dilekleriniz için.

@D@rbeli M@tk@p hocam istanbul büyük şehir adamı yutar diyolla

@toprak_e hocam çok teşekkür ederim ince düşünceniz için. Sizden ricam rezervasyonu telefonla yapabilir miyiz karışıklığın önüne geçmek adına.
    Rezervasyon ve bilgi: 0532 675 05 64 - 312 286 86 46 - 312 286 86 56

@humerus06 Beğendiğinize sevindim hocam, bekliyorum ramazanda inşallah :)

@Ben Ressam sizi ve ailenizi beklerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: -s-laughter

@Suzuyâ Teşekkür ederim , gelirseniz güzel hizmet bizden

@hop-e3 Gelin gelin hocam, hele böyle görüyorum; anneyi babayı bana ve restorana kefil olup getiren sizler gibi üyeleri, çok mutlu oluyorum. Extra olarak titiz extra olarak hizmet etme isteği oluşuyor içimde. Annelerimiz babalarımız bizim canlarımız

@jiraiya06 hocam bıraktığınız gibiyiz, aynı hizmet ve aynı kalite :) Umarım bu sene de memnun edebiliriz sizleri.

@TutmayanKuponlarımVar çok teşekkürler hocam. Umarım bir gün yolunuz ankara'ya düşer

@Jizzy Quuatily dediğiniz gibi konu geçen senelere nazaran daha sıcak. 2'dir gelmediniz bakın bu sene kesin bekliyorum :)
    Aksilik olmaz inşallah, geleceğim.

• -s-laughter kullanıcısına yanıt
    14 mayısta gelirim limonata varsa Erdal Erzincan konserinden önce

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @fbilker1907 her zaman bekleriz

@They Call Me Alpha bu sene de beğeninizi kazanacağız inşallah

@xyz35 o mantı bu sene sıcak gelecek !. :)) şaka bi yana kusura bakmayın hocam, ister istemez bazen aksaklıklar oluyor. Yeter ki beğenmediğiniz bir şey olduğunda veya kafanıza takılan bir şey veya eksik gördüğünüz, lütfen bana söyleyin ki ben hemen düzelteyim. Kul olduğumuz için hatasız olacağız diye söz veremiyorum, ama bir hata olduğu vakit çözmek için elimden gelenin en iyisini yapacağımın sözünü gönül rahatlığıyla verebilirim :)

@buğra68 Buğra beyciğim teşekkür ederim, sizleri yanlış hatırlamıyorsam bahçe kısmında ağırlamıştık değil mi :) umarım bu sene de memnun bırakırız

@neverktulu hocam çok teşekkürler, kıtır mantı bir tık fazla kalırsa sert oluyor. İftarda özellikle kıtır mantıyı çok önermiyorum. Sebebi toplu şekilde kızartılacağı için olduğundan daha sert oluyor. Ben de hayırlı ramazanlar dilerim, eleştiriniz değerli benim için.

• @Umutcan_34 çok teşekkür ederim yorumunuz için

@abboww tutuyormuş gibi yap panpa

@Xrollann çok teşekkür ederim, görüşmek dileğiyle.

@boombip Izgara Köfte veya Tavuk da tercih edebilirsiniz :) Görüşmek üzere

@rtscnmkhy siz istersiniz de yok mu derim ben, elbette yararlanabilirsiniz, ama gelmeden bana alo diyin, ben dükkanda olmazsam arkadaşlara gerekli talimatları veririm, karışıklık olmasın. Whatsapp ile de ulaşabilirsiniz 532 675 05 64
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dgkn_ngn

Ankara'da meşhur dostlar mantıyı bilen arkadaşlar vardır. Bizim bacanakla bir kaç kez oraya gittik mantının her hali güzeldir ve bir şekilde yedik Fakat geçen hafta arkadaşlarla bal mantıdaydık. Aradaki fark uçurum resmen.

Tepsi mantı yedik hepimiz biraz da sulu istedik (tepsi mantı biraz kuru olduğu için) lezzet muazzamdı.

Ayrıca şöyle bir olumlu eleştiri daha yapacağım. Firmanıza 5. veya 6. gelişim bu son yediğim mantı şu ana kadar servis ettiğiniz en iyi mantıydı.

Dışarıyı cam balkonla kapatmanız çok hoş olmuş rahat koltuklarla falan resmen bir ev ortamı oluşturmuşsunuz.

Çalışanlarınız da çok efendi ve güler yüzlü. Hayırlı işler dilerim.

NOT: Biraz reklam gibi olmuş ama ne sahibini tanırım ne çalışanlarını
    yorumunuz beni ne kadar mutlu etti anlatamam :) çok teşekkür ederim yazdıklarınız için. Dışarıya çiçeklerimizi de ektik, tam ev balkonu gibi oldu :). Yarın da dükkanı boyatacağım, tertemiz dükkanla ramazana gireceğim nasip olursa.
    Tekrar görüşmek dileğiyle.

• insan bir konuya bu kadar özeniyorsa hem de herkese cevap verip indirim de yapıyorsa oraya gidilir. aynı şehirde olsak kesin gelirdim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kampanyanın ilk senesinde yakın dostumu ailece misafir etmiştim ramazanda. Arkadaşın eşi paşa torunu (!) olduğu için yemekleri ve masayı görünce burun kivirmisti (bizi de kebap yemeye götürmüşlerdi o yıl).
    Tam aksine ben ve eşim çok memnun kalmıştık. Yemekler hem lezzetli hem sıcak. Sanki evinde gibi hissediyor insan. Eren bey ile de ayak üstü tanıştık. Fırsat bulursam tekrar gitmeyi düşünüyorum ama hayat çok pahalı artık. Fiyat performans olarak en iyisi olur bence ama bu fiyatları görünce dışarıda yemek yemeyi balkonda yemek olarak düşünmeye başlayacağım sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önceki konuyu görmüş ancak denk getirip gelememiştim. Inşallah bu sene annemle birlikte gelip denemek istiyorum. Yalniz adı mantı olan bir yere mantı yemeyen biri olarak geleceğim.

• Ankara'da olsam gitmek isterdim. Orta boy en malzemesiz pizzanın 20 lira üzeri olduğu ortamda bu fiyat gayet ideal. Ayrıca forum kullanıcılarına özel indiriminiz için teşekkür ederiz. Şimdiden bol kazançlar, hayırlı ramazanlar dilerim.
  • kampanyanin yapildigi ilk sene gittim, gecen sene gidemedim.. malum iftar vakti oldugu icin cok kalabalikti ama ben orda bir musteri gibi degil kendi mekanimmis gibi hissettim... kalkip servise yardim edesim gelmisti...sicak bir ortam yani.. ama elestiri yapma noktasina gelirsek porsiyon biraz az gibi geldi.. belki benim cok ac oldugumdandir o da.... son olarak tavsiye ederim... hayirli isler dilerim..

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.