< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -s-laughter -- 23 Mayıs 2019; 3:0:21 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -s-laughter -- 23 Mayıs 2019; 3:0:21 > |
@mahmut716 bey fiyat inanın iyi. 3-5 güne hemen hemen tüm restoranlar fiyatlarını açıklar. Çok uç fiyatlar olacak piyasada. Bu sene dersimi çok iyi çalıştım, kalem kalem her ürünün maliyetini çıkardım, üzerine makul bir kar koydum. A restoran şu fiyat demiş B restoran şu fiyat demiş diyip bir fiyat çıkarmadım. Tam olarak maliyet bilgisine sahip olduğum için ve koyduğum kar marjını bildiğim için gerçekten fiyat iyi işin özü :)). Çok uzattım kusura bakmayın
|
gidenlere benden bir uyari
arabanizla yaklaştığınızda kapida bir abi, bal mantiya mi geldiniz diyor. evet dediğinizde karşıdaki topraklik camur (bizim gittigimizde yagmur yağmıştı) alana park edebilirsiniz diye yer gosteriyor ve memnun sekilde park edip mekana geçiyorsunuz ancak çıkışta giris kapisini tutup otopark ucreti 10tl diyorlar. not : biz ramazanda gitmedik bi tanıdığımız organizasyon için mekanı kiralamıştı. ölü sezondu yani. ramazanda diye düşünüp tıklım tıklım olur park yeri bulamazdin diye kafanizda canlanmasin. bilsek 2adim assagi musait oraya park ederdik. heryer bos biz oraya dolusup bide para vermistik. o gun kendimi kandırılmış hissettim ve suan bu olayi anlattığım icin anlatilmaz bi huzurla doluyum |
Benim 3. Gidişim geçen sene güzel yorumlar yapmıştım ancak bu sefer misafirlerime mahçup oldum.Eren bey masamızı ayırmış başta herşey güzeldi kalabalıktı tabi aksaklıklar olur ama birden fazla aksaklık olunca üzüldüm.
Kalabalığa rağmen çorba sıcak geldi Biz 5 kişi gelmemize rağmen 2 adet salata vardı bir salata ve salata için yağ ve nar ekşisi istedik ve bunu usanmadan 3-4 defa söyledim salata hazırlanıyor dendi ve en son sorduğumda kalmadı denildi soslar zaten hiç gelmedi yağsız salata yedik masada 1 kişinin yemeği biz 4 kişi bitirince geldi 4 kişi köfte istedi geç gelen köfteydi çorbanın yanında pide olmasını bekledim ama ekmek geldi normal iftar vakti insan olur böyle şeyler diyor ama 2 kişilik masaya konan ekmek,su,salata,meyve vs ile 5 kişilik masaya konan aynı miktarda olmamalı |
Hocam, dövseydiniz daha iyiydi. Tavır hoş değil. Bence müşterinin yaptığı yorumda bir kabalık yok. Gelmeyi benim gibi düşünenlere....
|
Aynen olumsuz eleştirilerde sakin ve saygılı bir üslupta kalmak gerekiyor. Arkadaş hem olumlu hem olumsuz eleştiri yapmış. Olumlu eleştiri yerine direk olumsuz eleştiriye odaklanmak doğru değil.
|
Geçen sene sevgilimle gitmiştik, beğenmiştik, bu sene ne sevgili kaldı, ne de Ankara, sevgili aldattı, ankara içinden attı. Ama hafif, güzel bir iftar ve ilgili ekip için bal mantı.
|
Düşünceniz için teşekkürler hocam , bu sabah arkadaşı misafir etmek istediğimi söyledim kendisine mesaj atarak. Herhangi bir eft vs gerek yok , başım üstünde yeri vardır .
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SomeoneWhoCares -- 29 Nisan 2019; 19:25:37 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|