Şimdi Ara

Ankara/Çukurambar'da İftar Menüsü-3 DH Özel 39TL (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
295
Cevap
20
Favori
48.564
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ana yemek seçeneği sadece manti mi acaba? baska bir sey secme şansımız var mı? tesekkurler...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba , evet ızgara köfte veya ızgara tavuk da seçebilirsiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 5 kişi 3 çocuk gelicez cuma günü hocam bi yer ayarlayalım bize sana zahmet saygılar

• Geçen gün gittik ve mantılarını deneme fırsatı bulduk.

Gerçekten çok lezzetliydi ancak yemekten ziyade tavrınız çok hoştu. Hem kibarlığınız hem de misafirperverliğiniz için teşekkür ederim.

Gitmek isteyenler, mutlaka gidip görsün. Destek çıkalım böyle esnaflara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 39 lira olsa bile yine çok iyi. Yok mu İstanbul da DH Restorant işleten kimse?:) Paramız yabancı ya gitmesin

• @martingayx martin beyciğim, telefon ile aramanızı rica edeceğim sizden veya whatsapp dan yazmanızı. Karışıklık olmaması için tüm rezerveleri telefon kanalıyla alalım dedik. 532 675 05 64 veya 312 286 86 46. Sizi ve ailenizi memnun edeceğim inşallah. Görüşmek üzere.

@egemi sizleri memnun edebildiysem ne mutlu bana. Yorumunuz için çok teşekkür ederim. İnanın destek gereken ekonomik bir buhrandayım ne yazık ki. Teşekkür ederim ayrıca destek mesajınız için de.

@Katip3463 teşekkürler yorumunuz için.

Rezervasyonlara Devam
    0312 286 86 46
    0312 286 86 56
    0532 675 05 64
  • ramazanın ilk gününü geride bıraktık

umarım ki misafirlerimizi memnun edebilmişizdir

yarın ki misafirlerimiz için hazırlıklara biz şimdiden başladık
  • ilk kez geçen yıl ramazanda gitmiştik eşimle
    eşim mantılarını ve bal mantı tatlısını çok sevdiği için yıl içerisinde de bir kaç kez ziyaret ettik
    öncelikle şöyle söyliyeyim iftar harici gittiğimde daha fazla hesap ödedim yani bu fiyat gayet uygun

yemeklere gecersek iftariyelikler güzel orda sadece sarma lezzetli değil. belli ki ve doğal olarak hazır gıda onun yerine başka bir şey koysalar olur bence
    kısır ve makarna salatası geliyor meze olarak güzel extra meze rica ettik kırmadılar sağolsunlar
    normalde acılı bir mezeleri vardı galiba onu kaldırmışlar iftar menüsünden koyarlarsa başarılı bir ürürn
    mercimek çorbası güzel ve bol porsiyondu sıcaktı
    kıtır mantı çok lezeetli ama porsiyonu küçük tepsi mantı da çok güzel porsiyonu görece daha bol ben tepsi yedim eşim kıtır mantı yedi
    tatlı olarak bal mantılarını çok beğendiğimiz için ikimiz de onu yedik diğerlerini yorumlayamam
    ben 110 kilo insanım doymam diyordum ama doyarak kalktım masadan
    tatlı sonrası kuruyemiş ve çilek ikramı oldu ikisi de lezzetliydi
    en önemlisi sürekli çay servisi yaptılar çayları taze ve lezzetliydi
    çok ilgili ve güleryüzlülerdi teşekkür ederim kendilerine
    mekan zaten sıcak hoş bir yer
    tavsiye ederim arkadaşlar

• @garfield.es afiyet bal şeker olsun, orucunuzu Allah kabul etsin abiciğim. Memnun kaldığınıza sevindim, dolma üzerinde bir çalışma yapacağım. Vakit ayırıp yorum bıraktığınız için çok teşekkür ederim

Rezervasyonlara Devam
    312 286 86 46
    532 675 05 64
  • Kalacak uygun otel, pansiyon tavsiyeniz olursa haftasonu için Sakarya'dan kalkıp gelebilirim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kepirlikerem

Kalacak uygun otel, pansiyon tavsiyeniz olursa haftasonu için Sakarya'dan kalkıp gelebilirim :)
    Öğrenciysen gel bende kal hocam. Zamanında biz de öğrenciydik öğretmen olduk. Anıtkabir'i de gezdirebilirim daha önce Ankara'ya gelmediysen :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: HmB_SaL

Öğrenciysen gel bende kal hocam. Zamanında biz de öğrenciydik öğretmen olduk. Anıtkabir'i de gezdirebilirim daha önce Ankara'ya gelmediysen :)

Alıntıları Göster
    öğretmenim ve öğrenci kardeşimle iftar yapmayı, sonraki gün ise Anıtkabire gitmeyi canı gönülden isterim

• Bir iftarı daha geride bıraktık, gelen dostlarım, abilerim, kardeşlerim yorum bırakırsa çok memnun olurum

Rezervelere devam ediyoruz :

0532 675 05 64
    0312 286 86 46
  • HmB_SaL kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun hocam bende Sakarya'da Özel Eğitim Öğretmeniyim :) Ankara'da kalacak temiz uygun bi yer bulabilirsem eşimle bi haftasonu kaçamağı yapabilirim.

• Merhaba dün akşam ailem ile birlikte iftarımızı bal mantıda yaptik. Her yer sakin olmasına rağmen bal mantı baya kalabalıktı. Her şey olması gerektigi gibi eskiksiz temiz ve lezzetliydi. Haftaya da arkadaslarim ile bir iftar programıda daha yapmayı planlıyorum. Teşekkürler bal mantı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu akşam için 5 kişilik yer ayırttık
  • Salı günü ailemle birlikte güzel bir iftar yaptık. Eren Beyin buradaki gibi samimiyeti ve güleryüzü ile karşılaştık ve bizi çok güzel ağırladı sağolsun Mantıyı özlemiştik biz mantı siparişi verdik, çok güzeldi diğer ikramlarınız içinde tekrar çok teşekkürler tekrar görüşmek üzere hayırlı işleriniz olsun
  • Geçen sene iki kez iftar yapmıştık, bugün akşam bu ramazanın startını veriyoruz. Eren Bey'in telefonu kayıtlıymış bende zaten direkt aradım rezervasyonu yaptım. Geçen sene yemekler ve hizmet harikaydı. Bu sene de eminim öyle olacağından. Yarın olumlu yorumlarımla buraya yazacağım tekrar. İki saatten az kaldı acıktık valla, off bi kıtır mantı olsa da yesek
  • 2 senedir gidiyorum gayet başarılı :) bu sene kalabalık bir grup ile gelmeyi planlıyorum hatta bu sene birden fazla gelebilirim çünkü ramazandan dolayı kaliteden ödün vermeyen nadide bir mekan.
  • -s-laughter kullanıcısına yanıt
    2 öğretmen olarak yerimizi ayırttık, yarın sizlerleyiz :)
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.