Şimdi Ara

Ankara/Çukurambar'da İftar Menüsü-3 DH Özel 39TL (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
295
Cevap
20
Favori
48.564
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @hezarfenburak bekliyoryz sizleri "örtmenim"

@cöldeki kutup ayısı abicim nick'inize bayıldım . Ramazanda kaliteyi düşürüp kazancı arttırmak bizlere yakışmaz. Sizler gibi güzel insanları ağırlamak benim için onur verici, mutluluk kaynağı.

@salihmetu çok memnun oldum tanıştığıma sizlerle

Bir günümüzü daha bitirdik, az sonra temizlik, sonrasında çalışan ablaları eve bırakış, sonrasında da sahura kadar playstation

Rezervelere Devam

0532 675 05 64
    0312 286 86 46

• arkadaşlar burada yazandan fazlası var eksiği yok. bu akşam bal mantı'daydık. işletmeci eren beyin enerjisi muhteşem. sağ olsun herkesle ilgilendi. çalışanlar güler yüzlü, nazik ve deyim yerindeyse arı gibiler. tüm yemekler lezzetliydi. mantı tek kelimeyle mükemmel. köfte çok güzel pişmiş, ne çiğ ne yanıktı. özellikle ramazanda gittiğimiz mekanlarda en büyük şikayetim servis yavaşlığı olurdu. bal mantıda masamız 1 dakika boş kalmadı. emeği geçen herkese teşekkürler.

sıcak bir ortamda lezzetli bir ziyafet için kesinlikle tavsiye ederim.
  • eren bey ne yazdıysa masada aynısı vardı. eşim ve oğlumla birlikte gittik. tepsi mantısını çok beğendim. hamur ince, yumuşak ve içi boldu. çok hafif baharatı var ve lezzetli. midenize hamur oturmuş gibi olmuyorsunuz. tavuk ızgara iyi pişmiş olarak geldi, zaten bizim ufaklik böyle seviyor, az pişmiş isterseniz baştan söylemeyi unutmayın, yanında pilavıyla da gayet yeterli bir porsiyondu. çorba ve tatlı hem lezzet hem de porsiyon olarak kesinlikle iyi. ama en iyi kısmı, servis yapan genç arkadaşların ve eren beyin masayı bir an olsun boş bırakmamasıydı. gerçekten teşekkürler, karnımız tok ve huzurlu ayrıldık. fırsat olursa mutlaka yine gideceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar hocam. Bundan önce yazmıştım arkadaşlarımla geleceğim diye. Büyük ihtimalle çarşamba günü geleceğiz iftara (Yarın kesinleşince de telefonla iletişime geçeceğim). 6-7 kişilik bir grup olacağız da ben şimdiden sormak istedim. Yer var değil mi bu çarşamba için?

• İstanbuldayım Ankarayla pek alakam yok ama burada "fiyat çok" diyen arkadaşlara gerçekten allah akıl fikir versin... Neresinden çalarsan çal, neresinden kırparsan kırp şu meni 20 TL'nin altına mal edilemez imkansız. Bu işyeri elektrik yakıyor, eleman çalıştırıyor, kira veriyor, vergi veriyor... Yazıktır günahtır ya. Takdir edip memnun olacağınıza "daha ucuz şurada var" diyorsunuz. Daha ucuz varsa gidin oradan yiyin arkadaşım...
  • Bugün gittim oldukça keyifli geçti eren bey oldukça hoş karşıladı. Masamiz biraz köşede kalmıştı ama önemli değil. Mantı oldukça lezzetliydi. Elinden geldiğince ilgilenmeye çalışıyor. Böyle işine sahip çıkan kişi sayısı çok kalmadı. Allah hayırlı bol kazanç versin inşallah.

• Cuma akşamı iftarımızı Bal Mantı'da yaptık. Eren kardeşimizin gönlünün güzelliği yüzüne yansımış. Bizi çok iyi ağırladı. Kendisiyle karşılaşınca yıllardır tanışıyormuşuz gibi hissettim. Mekan çok sıcak gerçekten evinizde gibi hissediyorsunuz. İftar saatinde diğer mekanlarda olan curcuna ve karmaşadan eser yok. Menü gayet yeterli ve doyurucu lezzet on numara, benim favorim kıtır mantı oldu çok beğendim. Eren kardeşim herşey için çok teşekkür ediyorum. Allah işlerini rast getirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nesl-i Fatihan -- 12 Mayıs 2019; 0:56:30 >
  • Benim 3. Gidişim geçen sene güzel yorumlar yapmıştım ancak bu sefer misafirlerime mahçup oldum.Eren bey masamızı ayırmış başta herşey güzeldi kalabalıktı tabi aksaklıklar olur ama birden fazla aksaklık olunca üzüldüm.
    Kalabalığa rağmen çorba sıcak geldi Biz 5 kişi gelmemize rağmen 2 adet salata vardı bir salata ve salata için yağ ve nar ekşisi istedik ve bunu usanmadan 3-4 defa söyledim salata hazırlanıyor dendi ve en son sorduğumda kalmadı denildi soslar zaten hiç gelmedi yağsız salata yedik masada 1 kişinin yemeği biz 4 kişi bitirince geldi 4 kişi köfte istedi geç gelen köfteydi çorbanın yanında pide olmasını bekledim ama ekmek geldi normal iftar vakti insan olur böyle şeyler diyor ama 2 kişilik masaya konan ekmek,su,salata,meyve vs ile 5 kişilik masaya konan aynı miktarda olmamalı

• Daha önce de gittik ve bugün için de rezervasyon yaptırdık. Eren beye destek olma zamanı .

• Dün kız arkadaşımla beraber gittik. Çorba harikaydı. İftariyeliklerin hepsini sildim süpürdüm vallahi. İlgi alaka da olması gerektiği gibiydi. Masada baharat olsa daha iyi olurdu benim gibi baharat severler için. Genel anlamda çok memnun kaldık. :)
  • Dün kız arkadaşım ile gittim bende Eren bey birebir ilgileniyor. Ben tepsi mantı yedim lezzetini çok beğendim. Tatlı olarakta bal mantı yedim oda çok lezzetliydi. Çok güleryuzlu bir esnaf kendisi. Herşey için teşekkür ederim

• @tamertunc tamer beyciğim çok teşekkürler, asıl sizin ayaklarınıza sağlık. tekrar görüşmek dileğiyle.

@aerofeb çok teşekkür ederim, sizleri memnun etmek en önemlisi benim için. size ve aileye saygılar

@LegendOfKebap hocam rezerve ne kadar erken yaptırırsanız o kadar iyi.

@nightsniffer çok teşekkürler hocam yorumunuz için.

@nayir yorumunuz için çok teşekkür ederim, memnun olmanıza çok sevindim.

@Nesl-i Fatihan çok teşekkürler hocam yorumunuz için. sizleri memnun bırakmak benim için değerliydi. memnun ettiğim için mutluyum

@ultraslanonur kusura bakmayın salata için onur bey, giderken bir eyvallah demeden gitmeniz üzdü

@egemi çok teşekkürler hocam, ince düşünceniz ve desteğiniz için ayrıca teşekkür ederim

@hezarfenburak hocam memnun kaldıysanız ne mutlu bana. Sizler gibi çiftleri mutlu etmek memnun bırakmak çok keyifli.

@SorryForAll asıl ben çok teşekkür ederim hocam, hem yorumunuz misafirim olduğunuz sizleri ağırladığım için. Tekrar görüşmek dileğiyle

• konumuz vesilesiyle de tüm annelerimizin anneler gününü kutlarım, ellerinden öperim.
    Cennet, annelerimizin ayaklarının altında olduğu gibi, bir Anne, tüm dünyayı değiştirebilir.

Ankara/Çukurambar'da İftar Menüsü-3 DH Özel 39TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: -s-laughter

@tamertunc tamer beyciğim çok teşekkürler, asıl sizin ayaklarınıza sağlık. tekrar görüşmek dileğiyle.

@aerofeb çok teşekkür ederim, sizleri memnun etmek en önemlisi benim için. size ve aileye saygılar

@LegendOfKebap hocam rezerve ne kadar erken yaptırırsanız o kadar iyi.

@nightsniffer çok teşekkürler hocam yorumunuz için.

@nayir yorumunuz için çok teşekkür ederim, memnun olmanıza çok sevindim.

@Nesl-i Fatihan çok teşekkürler hocam yorumunuz için. sizleri memnun bırakmak benim için değerliydi. memnun ettiğim için mutluyum

@ultraslanonur kusura bakmayın salata için onur bey, giderken bir eyvallah demeden gitmeniz üzdü

@egemi çok teşekkürler hocam, ince düşünceniz ve desteğiniz için ayrıca teşekkür ederim

@hezarfenburak hocam memnun kaldıysanız ne mutlu bana. Sizler gibi çiftleri mutlu etmek memnun bırakmak çok keyifli.

@SorryForAll asıl ben çok teşekkür ederim hocam, hem yorumunuz misafirim olduğunuz sizleri ağırladığım için. Tekrar görüşmek dileğiyle
    Siz sadece salata demişsiniz keşke tek salata olsaydı gelip teşekkürlerimi iletirdim yok demek zor olmamalı yağ narekşisi ve salata için 5 kere sormama rağmen geliyor diyen kişi aynı garson arkadaş

• @ultraslanonur ah onur bey, polemiğe girmeyelim, ancak değil 5 kere 55 kere salata istesem ve gelmese ben yine teşekkürlerimi ederim vedalaşırım. Neyse tabi bu benim görüşüm, sizinkine saygı duyuyorum. Bir daha gelirseniz "5 kere" sorduğunuz 20 yaşındaki genç garson arkadaşıma soruş şeklinizin ve üslubunuzun daha kibar olmasını isterim ben de sizden. Evet, salatanız sizin hesaplamanıza göre 1 eksik geldi, nar ekşisi gelmedi, masada 1 kişinin yemeği geç geldi. Bunlar benim hatalarım, düzelteceğim, üzerinde çalışacağım bir hizmet veren olarak. Bir hizmet alan olarak sizin de değerli vaktinizden 2 dakika ayırarak düşünmesini dileyeceğim. Hayırlı günler bol sevaplı oruçlar !

düzeltme: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -s-laughter -- 12 Mayıs 2019; 17:19:51 >
  • Ankara'da özellikle uzak durulması gereken semtlerden biri Çukurambar.. Çok net zengin bölgesi. Hele ramazanda iyice zıvanadan çıkmış fiyatların olacağını tahmin etmek zor değil. Semtin sadece ismi para ediyor. Bundan dolayı kiralar vs masraflar inanılmaz yüksek. 5 bardak çay parasına çok rahat karın doyurabileceğiniz başka yerler var.

Mekan sahibi arkadaşım konuşmamdan bağımsızdır. Genel olarak semtin halini söyledim. Mekanını yada şahsını kötülemiyorum yanlış anlaşılma olmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VeNoM

Ankara'da özellikle uzak durulması gereken semtlerden biri Çukurambar.. Çok net zengin bölgesi. Hele ramazanda iyice zıvanadan çıkmış fiyatların olacağını tahmin etmek zor değil. Semtin sadece ismi para ediyor. Bundan dolayı kiralar vs masraflar inanılmaz yüksek. 5 bardak çay parasına çok rahat karın doyurabileceğiniz başka yerler var.

Mekan sahibi arkadaşım konuşmamdan bağımsızdır. Genel olarak semtin halini söyledim. Mekanını yada şahsını kötülemiyorum yanlış anlaşılma olmasın.
    İşte bu sebeple bile destek olunması gerekiyor. Böylesine pahalı bir semtte bu fiyatı sunabildiği için

• -s-laughter kullanıcısına yanıt
    Neyse Ramazan ayında kimsenin ekmeğine birşey demek istemiyorum olan oldu artık iyi ramazanlar bol kazançlar

• Geçen sene sevgilimle gitmiştik, beğenmiştik, bu sene ne sevgili kaldı, ne de Ankara, sevgili aldattı, ankara içinden attı. Ama hafif, güzel bir iftar ve ilgili ekip için bal mantı.

• Bugün ailecek gittik bizde. Ekip çaliskan ve ilgili. Kalabaliktan dolayi biraz gecikmeler yasanabiliyor her mekanda oldugu gibi. Ikramlar da çesitli, mantilari genel olarak begendik. Ancak, iftariyelik, meyve ve çay konusunda kaliteli biraz artirilabilir. Hayirli kazançlar.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.