Şimdi Ara

Ankara/Çukurambar'da İftar Menüsü-3 DH Özel 39TL (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
295
Cevap
20
Favori
48.563
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kültürlü cingen

Ya ben dükkana gittim yorum yazmayı unuttum. Ramazanın ilk günü gittim kimse yoktu dükkanlarda genel olarak. Bu mekan da yarı doluydu diyebiliriz.
    Iftariyelik, su, içecekler gayet normal seviyede idi. Tatlısı ve salatası gayet güzeldi. Ana yemek olarak mantı tabiki de 😁
    Mantıya ayrı bir parantez açmak lazım. Hayatımda böyle bir mantı ne yedim ne gördüm. Efsaneler efsanesi bir tadı var. Tarif edilemez derecede iyi. Porsiyonu biraz daha büyük olabilirdi aslında ama neyse 😁
    Beş porsiyon olsa yine gider, o neydi la öyle 🤣
    Düzenleme: Mantıya ağzımın suyunu akitirken çayı unuttum. Sınırsız çay, meyve ve kuruyemis de vardı. 39 bizim ceplere fazla ama bu kaliteye gayet normal. Hakkını veriyor dükkan.
    afiyet bal şeker olsun, memnun kalmanıza sevindim.

"beş porsiyon olsa yine gider, o neyla la öyle" kısmında koptum

Mantı porsiyonları için mutfakla görüşeceğim. Eleştiri için ayrıca tşk ederim

Saygılar

• valla fiyat iyiymiş yok mu şöyle istanbul da uygun iftarlık yer .
  • 16 Mayıs Perşembe günü DH den 2 arkadaş gittik

Sunum ilgi hız gayet güzeldi hem tamamiyle doluydu hemde bir acelecilik vardı işlerini güzel yetiştiriyorlar ta ki sonda ki meyveye kadar meyveyi baya bekledik, 10dk+ akşam namazı vakti geçiyordu bu yüzden çıkmak durumunda kaldık kasaya zaten Eren beyin kendisi bakıyor. İlgi ve hoşgörü olduktan sonra böyle mekana tekrar tekrar gidilir.

tüm yiyecekler güzeldi. Açıkcası arkadaşlar gibi abartamayacağım Bana en leziz ürün olarak, kahvaltılıkların yanında gelen sarmalar gayet güzeldi.

Mekan Küçük nezih hoş temiz ve ilgili, herkese tavsiye ederim arkadaşlar, birde donanımhaber üyelerine ayrıcalık olunca insan daha bir başka hissediyor.

Hayırlı işler hocam tekrardan, ALLAH bin bereket versin Hayırlı Ramazanlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Dişhekimi06

16 Mayıs Perşembe günü DH den 2 arkadaş gittik

Sunum ilgi hız gayet güzeldi hem tamamiyle doluydu hemde bir acelecilik vardı işlerini güzel yetiştiriyorlar ta ki sonda ki meyveye kadar meyveyi baya bekledik, 10dk+ akşam namazı vakti geçiyordu bu yüzden çıkmak durumunda kaldık kasaya zaten Eren beyin kendisi bakıyor. İlgi ve hoşgörü olduktan sonra böyle mekana tekrar tekrar gidilir.

tüm yiyecekler güzeldi. Açıkcası arkadaşlar gibi abartamayacağım Bana en leziz ürün olarak, kahvaltılıkların yanında gelen sarmalar gayet güzeldi.

Mekan Küçük nezih hoş temiz ve ilgili, herkese tavsiye ederim arkadaşlar, birde donanımhaber üyelerine ayrıcalık olunca insan daha bir başka hissediyor.

Hayırlı işler hocam tekrardan, ALLAH bin bereket versin Hayırlı Ramazanlar
    Allah razı olsun hocam, çok teşekkür ederim yorumunuz için. Bazen istemeyerek de olsa gecikmeler yaşanıyor, eksiklikler olabiliyor. Böyle durumlarda yeter ki bana diyin ki düzelteyim, gerekeni yapayım. Tekrar görüşmek dileğiyle, tekrar tşk ederim yorumunuz için :)

• Bugün akşam iftarda iki aile toplamda çocuklarla beraber 7 kişi gittik. Öncelikle mekandan bahsedeyim. Küçük şirin nezih dizayn edilmiş ailecek gönül rahatlığıyla gidebileceğiniz temiz bir ortam var. Mekani ve dizayn kesinlikle beğendik. Rezervasyon sırasında güzel bir masa olsun diye rica etmiştim kesinlikle kirmamis isteğimizi güzel bir masa rezervasyon yapılmıştı. İftariyelikler az denmiş katılmıyorum, iki masa rezervasyona üç tabak iftariyelik konulmustu, sarmalar da gayet lezzetliydi. Evet siparişler biraz gecikti ama ramazanda nereye giderseniz gidin bunu yaşarsınız ki yine de çok gecikti diyemem. Tepsi mantı, klasik mantı ve köfte siparisimiz vardı. Tepsi mantıyı kesinlikle bir gecerim. Corbasida gayet başarılıydı. Çay servisi de sürekli dolasan arkadaşlar vardı hiç bos bırakilmadi bardaklar. Yeniden gider miyim evet kesinlikle giderim sırf mantisini kıtır mantisini yemek için giderim. Yanlız aklımda kaldı hesap ödenirken eksik yazılmış onu tamamlamak için söylediğimiz de sanki iki adet ice tea hesaplandı mi hesaplanmadı mi içimde kaldı. Bir dahakine ekleriz artık. Ayrıca Eren bey güler yüzlü ve hoş sohbeti bir arkadaşımız sırf sohbeti ve güler yüzü için bile gidilir böyle esnaflara destek olunması kanaatindeyim. Hayırlı işler diliyorum ve kesinlikle tavsiye ediyorum. Gönül rahatlığıyla eşiniz dostunuz ailecek gidebilirsiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: lefke1910

Bugün akşam iftarda iki aile toplamda çocuklarla beraber 7 kişi gittik. Öncelikle mekandan bahsedeyim. Küçük şirin nezih dizayn edilmiş ailecek gönül rahatlığıyla gidebileceğiniz temiz bir ortam var. Mekani ve dizayn kesinlikle beğendik. Rezervasyon sırasında güzel bir masa olsun diye rica etmiştim kesinlikle kirmamis isteğimizi güzel bir masa rezervasyon yapılmıştı. İftariyelikler az denmiş katılmıyorum, iki masa rezervasyona üç tabak iftariyelik konulmustu, sarmalar da gayet lezzetliydi. Evet siparişler biraz gecikti ama ramazanda nereye giderseniz gidin bunu yaşarsınız ki yine de çok gecikti diyemem. Tepsi mantı, klasik mantı ve köfte siparisimiz vardı. Tepsi mantıyı kesinlikle bir gecerim. Corbasida gayet başarılıydı. Çay servisi de sürekli dolasan arkadaşlar vardı hiç bos bırakilmadi bardaklar. Yeniden gider miyim evet kesinlikle giderim sırf mantisini kıtır mantisini yemek için giderim. Yanlız aklımda kaldı hesap ödenirken eksik yazılmış onu tamamlamak için söylediğimiz de sanki iki adet ice tea hesaplandı mi hesaplanmadı mi içimde kaldı. Bir dahakine ekleriz artık. Ayrıca Eren bey güler yüzlü ve hoş sohbeti bir arkadaşımız sırf sohbeti ve güler yüzü için bile gidilir böyle esnaflara destek olunması kanaatindeyim. Hayırlı işler diliyorum ve kesinlikle tavsiye ediyorum. Gönül rahatlığıyla eşiniz dostunuz ailecek gidebilirsiniz
    Abicim yorumunuz için teşekkür ederim, sizleri ve ailenizi ağırlamak, memnun etmek benim için en önemlisi. Dediğiniz gibi ister istemez bir miktar gecikme yaşanıyor. Abim iki icetea'nin sözü mü olur, hesaplanmadıysa eğer ikramım olsun, hakkım helal olsun :). Yine bekleriz , tekrar teşekkür ederim yorumunuz için. Saygılar.

Yeri gelmişken ifade edeyim dostlar;
    En hızlı çıkan yemeğimiz ızgara köfte oluyor, ardından ızgara tavuk oluyor, ardından mantılar oluyor. Çünkü mantıların pişme süresi bir miktar daha uzun, öte yandan yoğurtlanması ve soslanması da zamanı uzatıyor.

• Biz de cuma akşamı 6 kişiyle oradaydık. Genele göre fiyat uygunluğu ve güzel yorumların fazlalığı sebebiyle tercih ettim. En çok övülen tarafı olan mantısı gerçekten çok güzeldi. Hepimiz çok beğendik. 6 kişilik masada 3 tabak iftariyelik vardı. Çorba sonrası ana yemeği beklerken onlarla oyalanıyosunuz ve beklemek çok sorun olmuyor aslında, hem mideniz dinleniyor :D Zaten ramazanda full dolu mekana iftara gidiliyosa yemekleri beklemeyi de göze almak lazım diye düşünüyorum. Çalışanlar da ellerinden geleni yapıyor. Ben çokta beklemedim zaten ama önceki yorumlarda çok bahsedildiğini gördüğüm için yazıyorum.
    Eve ters olması tek sıkıntı, yoksa mantı için tekrar gelmek isterdim yine ramazanda veya sonrasında. Normal zamanda yemek kartı da geçiyormuş, o da avantaj.

Sonuç olarak biz memnun ayrıldık, indirimli fiyatınız için de teşekkürler, hayırlı işler.

• Bugün 8 kişi gittik arkadaşlarla beraber. Her şey çok güzeldi. Geciken 2 tepsi mantı için masa boş kalmasın diye 2 normal mantı yollayan Eren Hocam, çok ilgiliydiniz çok teşekkürler. Yemeklerden ikramlardan vs bahsetmeye gerek bile yok çok iyiydi. Teşekkürler tekrardan. Kesinlikle tekrar gelirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hanzee

Biz de cuma akşamı 6 kişiyle oradaydık. Genele göre fiyat uygunluğu ve güzel yorumların fazlalığı sebebiyle tercih ettim. En çok övülen tarafı olan mantısı gerçekten çok güzeldi. Hepimiz çok beğendik. 6 kişilik masada 3 tabak iftariyelik vardı. Çorba sonrası ana yemeği beklerken onlarla oyalanıyosunuz ve beklemek çok sorun olmuyor aslında, hem mideniz dinleniyor :D Zaten ramazanda full dolu mekana iftara gidiliyosa yemekleri beklemeyi de göze almak lazım diye düşünüyorum. Çalışanlar da ellerinden geleni yapıyor. Ben çokta beklemedim zaten ama önceki yorumlarda çok bahsedildiğini gördüğüm için yazıyorum.
    Eve ters olması tek sıkıntı, yoksa mantı için tekrar gelmek isterdim yine ramazanda veya sonrasında. Normal zamanda yemek kartı da geçiyormuş, o da avantaj.

Sonuç olarak biz memnun ayrıldık, indirimli fiyatınız için de teşekkürler, hayırlı işler.
    abicim zaten bizim bekletme sebebimiz midenin dinlenmesi şaka bir yana çok teşekkür ederim vakit ayırıp yorum bıraktığınız için. Sizlere ve ailenize saygılarımı sunarım

• quote:

Orijinalden alıntı: Ogudeg

Bugün 8 kişi gittik arkadaşlarla beraber. Her şey çok güzeldi. Geciken 2 tepsi mantı için masa boş kalmasın diye 2 normal mantı yollayan Eren Hocam, çok ilgiliydiniz çok teşekkürler. Yemeklerden ikramlardan vs bahsetmeye gerek bile yok çok iyiydi. Teşekkürler tekrardan. Kesinlikle tekrar gelirim.
    Siz dostlara can feda. Kafamı kırayım tepsiyi yanlış söylemişim mutfağa, o yüzden ikisi gecikti. Gecikmeyen 6 tepsi ise diğer müşterilerden sonra en son siz genç arkadaşlarıma geldi, önce yaşça büyük abilere, amcalara, teyzelere, ablalara yolladıım. Siz gençlerin kalbi o kadar temiz o kadar berrak ki bunu göz ardı edebiliyorsunuz veyahutta durumu daha iyi gözlemleyebiliyorsunuz. Teşekkür ederim yorumunuz için, ailenizle beraber de beklerim, gelmeden önce beni arayın, hazırlığımı tam yapayım başım üstüne anneler babalar kardeşler. 532 675 05 64. tekrar görüşmek dileğiyle.

• -s-laughter kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin düşünmeniz yeter. :) Eksik olmayın. Çoğumuzun aileler il dışında, yolları buraya düşünce getirmek isteyeceğim ilk yer olacak kesinlikle. :) Her şey oldukça iyiydi, görüşürüz tekrardan umarım. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ogudeg -- 18 Mayıs 2019; 9:1:59 >
  • Hocam gelmek isterim fakat para yok iste

• konuyu daha önce görmüştüm, arkadaşlarımla beraber geldim, bir güzel yedik ve tıka basa doyduk. yemeklerin kalitesine denecek hiçbir şey yok, her şey harikaydı. Eren beye böyle bir fırsatı sağladığı için teşekkürü borç bilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LGR9 -- 19 Mayıs 2019; 0:21:21 >
  • Ciddiysen eğer sen git parasını ben eft yaparım mekan sahibine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vindobona V kullanıcısına yanıt
    Düşünceniz için teşekkürler hocam , bu sabah arkadaşı misafir etmek istediğimi söyledim kendisine mesaj atarak. Herhangi bir eft vs gerek yok , başım üstünde yeri vardır .

• vindobona V kullanıcısına yanıt
    Hocam hepinize tesekkur ederim.Iyi insanlarin hala var oldugumu gormek hosuma gitti

• ben dün 7 kişilik rezervasyon ile gittim. çok beğendim yine gideceğim, kesinlikle tavsiye ediyorum.

• Cumartesi günü iftar için bal mantıya gittik. Çorbadan tatlıya tüm yediklerimden memnun kaldım. Acelemiz olduğu için meyve ikramına kalamadık ama eminim onlar da taze ve lezzetli olacaktı. Ramazan'da kıtır mantı yapamıyorlarmış, bu yüzden ramazan sonrası kıtır mantı tatmak için de gitmeyi düşünüyoruz.
    Porsiyon küçüklüğü konusunda yakınan olmuş. Porsiyonlar büyük değil ama kesinlikle yeterli. İnsan aç olunca dünyaları yiyecek gibi hissettiği için küçük gelebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LGR9

konuyu daha önce görmüştüm, arkadaşlarımla beraber geldim, bir güzel yedik ve tıka basa doyduk. yemeklerin kalitesine denecek hiçbir şey yok, her şey harikaydı. Eren beye böyle bir fırsatı sağladığı için teşekkürü borç bilirim
    asıl ben teşekkür ederim sizlere, ayaklarınıza sağlı, kesenize bereket olsun. Tekrar görüşmek dileğiyle.
  • @3rdem erdem beyciğim beğenmenize çok sevindim. Vakit ayırıp yorum bıraktığınız için teşekkür ederim. Saygılar

@MCErgun çok teşekkür ederim yorumunuz için. Dediğiniz gibi iftarda kıtır mantı yapmıyoruz, sebebi; toplu şekilde yağa mantı atıldığı vakit yağdan çıkardığımızda kıtır mantı olması gerekenden sert oluyor, kıtır formundan çıkıyor. İftar harici bir zamanda en güzel kıtır mantıyı sizlere tattıracağım . Yeniden görüşmek dileğiyle.

REZERVASYONLARA DEVAM

Telefon: 0312 286 86 46
    Whatsapp: 0532 675 05 64
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.