Şimdi Ara

Ankara/Çukurambar'da İftar Menüsü-3 DH Özel 39TL (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
295
Cevap
20
Favori
48.563
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @kültürlü cingen masanıza eksik servis gelmiş, deseydiniz bana hemem tamamlardım. Kuruyemişi tenha vakitlerde dağıtabiliyoruz, yoğunlukta sıra gelmiyor, gelse de geç oluyor. Porsiyonlar aynı, tepsi mantısı yediyseniz eğer sahanlar iki boy, ancak içerdiği mantı miktarı aynı.

Rezervelere Devam

0312 286 86 46
    0532 675 05 64

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -s-laughter -- 25 Mayıs 2019; 20:41:45 >
  • Ankara/Çukurambar'da İftar Menüsü-3 DH Özel 39TL
  • Yarın bende oradayım hocam. Telefonla yerimi ayırttım. Görüşmek üzere. Özelden ismimide yollayım tanışalım yarın :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevapladım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herkese iyi geceler
    Bugün mekana 2 aile gittik, izlenimlerimi aktarmak istiyorum.

Mekan sade ve sakin.. karşılama çok sıcak ve konu ve mekan sahibi arkadaş çok ilgiliydi.

Servis sıcak ve hızlıydı. Mekan sahibi arkadaş gecikmeleri önlemek için devreye girdiği bile oldu..

Gelelim en tartışılan porsiyon ve lezzet konusuna; ben lezzet avcısı biriyimdir, damak tadıma çok güvenirim.. öyleki, tavsiye ettiğim lezzetlerden olumsuz görüş bildirene hiç rastlamadım.. bu bilgiler ışığında, ben köfteyi eşim klasik mantıyı misafirlerimiz kıtır mantıyı sipariş ettiler.. masada sipariş eden tadına bakan herkes özellikle kıtır mantıya bayıldılar.. ben köfteyi çok beğendim.. eti aceleyle pişmemişti. Yanında ev yapımı limonata aldık, şekeri tam kıvamındaydı.. tatlı olarakta balmantı istedim çok hafifti, ben çok beğendim.. çay sınırsızdı.. ayrıca; bir arkadaş porsiyonları doyurucu bulmamış, biz doyduk.. hatta öyleki, iftardan 2 saat sonra kalktık müzikli bir mekana geçtik orada da misafirlere semaver yanında bişeyler ikram etmek istedik, çok tokuz çay yeter cevabı aldık.

Normalde iftarı dışarda pek tercih etmeme nedenim alelacele servis edilmesidir ama mekan sahibi sanırım kalitesini ön planda tutmuş, çorbasından tatlısına herşey sıcaktı.

Giderken tereddütlerim vardı, sonuçta 23 km tepip gittik ama bence değdi.. Ben mekanda kusur bulacak birşey bulamadım, burayı okuyan herkese ve yakın çevreme hem şiddetle tavsiye ederim, hemde ramazandan sonra aç karna gider çok sevdiğim sıtkı usta künefecisine gitmeden önce uğrayıp yemek yerim.

Mekan ve konu sahibi arkadaşa herşey için bir kez daha teşekkürler.

• Bu akşam oradaydık.

Mekan gerçekten çok şık olmuş. Ankarada bu şıklıkta yer gerçekten az. Fonda çalan müzik bile ince seçilmiş. Eren Bey'le zevklerimiz uyuyor demekki.

Yemeklere geçeyim. Ben porsiyonları gayet yeterli buldum. Lezzet konusunda iyiydi diyebilirim. Tepsi mantıyı bende merak edip yedim. Evet övgüler boşa değil, çok lezzetli, sunumuda çok güzel. Personel gayet iyi, kibar, güven veren insanlar. Eren Bey'de bizden biri. İyi işler çıkarmaya çalışıyor. Yolun açık olsun Eren hocam.

Eşinizi dostunuzu alın gidin, pişman olmazsınız. İftar vesilesi öğrendik, ramazandan sonrada gelirim.

• kısmetse 3 kişi olarak bu akşam yanınıza uğrayacağız hocam. rezervasyonu telefonla da yapacağım. Mantınızı çok merak ediyorum. Hayırlı işler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emk7 -- 27 Mayıs 2019; 13:55:7 >
  • Forumdaşlar, rezervelere devam ediyoruz. Dün akşam agabeyler günüydü. Çok güzel insanlar ile tanıştım, bana güvenerek eşiyle, çocuğuyla, hatta misafiriyle iftara gelen insanları memnun etmek beni çok mutlu ediyor. Bu memnuniyeti duymak gurur verici.

iki farklı grup olarak gelen @kelmiker ve @SKELETER abilerim detaylı yorumunuz için çok teşekkür ederim. Sizlerle tanıştığım için çok mutluyum. Tekrar görüşmek dileğiyle

@emk7 görüşmek üzere hocam inşallah memnun ederiz.

Rezervasyon:
    312 286 86 46
    532 675 05 64
  • @-s-laughter
    Biz de 27 Mayıs iftarında iki kişi masa dörtte sizdeydik. Klasik mantı ve tepsi mantısını da beğendik ancak kıtır mantı ve bal mantı gerçekten efsaneydi. Bu iki lezzet için muhakkak tekrar geleceğiz. Limonata ve çorba bu lezzetlerin yanında biraz sönük diyebilirim.
    Merak edenler için ortam gayet güzel, porsiyonlar da doyurucuydu. Ayrıca araç için de vale mevcut.
    Güzel karşılamanız ve ikramınız için çok teşekkürler. Hayırlı, bol kazançlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibaltaci90 -- 28 Mayıs 2019; 13:7:26 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dün iftara 2 kişi gittik mekanı ve hizmeti çok beğendik ayrıca mekan sahibi arkadaş çok ilgiliydi , gayet memnun kaldık , mantı çok başarılıydı. Buradan tekrar teşekkür etmek istiyorum.
  • Dün akşam 2 misafirimle birlikte gittik Eren Hocamın yanına. güler yüzlü insanlar ve ferah bir mekan. köfteside, tepsi mantısıda çok güzel. gayet memnun ayrıldık yanından. herşey için teşekkürler @-s-laughter
  • Ramazanda yoğun iş temposu ve doğru düzgün Ankara' da olmayışımdan ötürü bu ramazan Ereni iftarda ziyaret edemedik. Bal mantının gerekse konsepti gerekse menüsü ve en önemlisi Erenin bir gülüşü o mekanı bizde bambaşka bir yere taşıdı. Hatta oğlumun 1. doğum gününü de Bal Mantı da Eren'in katkıları ile kutlamıştık.

Bal Mantı ve Erenle dostluğumuz ve gönül bağımız hep baki kalacaktır.

Ramazandan sonra görüşürüz inşallah.
  • Biz de ramazanın ilk günü gitmiştik, ve çok beğenmiştik. İkinci sefer de gidelim dedik, fakat keşke demeseydik. :))

Biraz kalabalıktı, anlıyorum ama; 5 kişiydik, herkesin çorba tabağının şekli farklıydı. Herhalde yeteri kadar tabak yoktu, çalışanlar kendi evlerinden getirmiş dedik. Çok amatördü. Fakat tadı güzeldi ve sıcaktı.

Et suyu mantı denemek için geldik ama sadece klasik mantı kaldığı söylendi... Mantısı güzeldi. Ama porsiyonu @cingen gibi bana da azalmış geldi.

Biz misafilerimize, ilk geldiğimizde var diye kuruyemiş ve çileğin de geleceğini söyledik, çileği çok seven bir arkadaşımız da vardı aramızda. Fakat çilek yerine, abartmıyorum, iki tabak, elle soyulmuş toplamda 2 tane portakal geldi. 5 kişiyiz. Ve öyle bir soyulmuş ki, parçalanmış, parça pinçik, soyarken geçirilmiş tırnak izleri gözükuyordu, o derece. Kimse yemedi. Bu durumdan çok rahatsız olduk ve misafirlerimizi çağırdığımız için mahçup olduk. Hiç gelmese daha iyiydi. Ya da en azından soyulmadan, bıçaklarla gelebilirdi.

Neyse kuruyemiş ile telafi ederler dedik, çay geldi, yanına gelebilir mi dediğimizde ise, garsonun tavrı “Kuruyemiş mi? Ne kuruyemişi? Kuruyemiş yok. Hiç olmadı.” şeklindeydi. Çay da aşırı acıydı, yine bir kişi dişında kimse içemedi.

Sonra hesabı istediğimizde, 49 lira istediler önce, Allahtan sonra bir yanlışlık olmuş dediğimizde 39 lira ödedik kişi başı, fakat demeseydik veya gözümüzden kaçsaydı 50 lira verdiğime üzüleceğim bir yemek olurdu.

İlk gittiğimizde fiyatını çok hakettiğini düşünuyordum fakat ikinci gittiğimizde o kadar hayal kırıklığına uğradık ki bir daha gideceğimizi sanmıyorum.

Tad olarak mantısı ve çorbası 8/10 alsa da bahsettiğim sebeplerden, ortalama tecrübemiz 5/10 olarak kaldı.

@BalMantı, umarım bu eleştirilerimi kişisel algılamazsınız ve eksik tarafları iyileştirmek için birer ipucu olarak alırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CloudCake -- 29 Mayıs 2019; 7:35:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: -s-laughter

Forumdaşlar, rezervelere devam ediyoruz. Dün akşam agabeyler günüydü. Çok güzel insanlar ile tanıştım, bana güvenerek eşiyle, çocuğuyla, hatta misafiriyle iftara gelen insanları memnun etmek beni çok mutlu ediyor. Bu memnuniyeti duymak gurur verici.

iki farklı grup olarak gelen @kelmiker ve @SKELETER abilerim detaylı yorumunuz için çok teşekkür ederim. Sizlerle tanıştığım için çok mutluyum. Tekrar görüşmek dileğiyle

@emk7 görüşmek üzere hocam inşallah memnun ederiz.

Rezervasyon:
    312 286 86 46
    532 675 05 64
    hocam bugun kendim gidemesemde esim ve yiğenini göndercem oraya 2 bayan umarım bir sıkıntı yaşamazlar çünkü görüyorumkı son dönemde gidenler pek memnun kalmıyorlar .İlgilenirseniz sevinirim.

• bir misafirimle iki gün öncesinden rezervasyon yapıp gittim ama ufak masaya başta sığmadığımızı söylemeden geçemeyeceğim. Mekan şirin fakat kalabalıktan yüksek bir uğultu oluyor öyle ki meyveyi dahi beklemeden kaçmak zorunda kaldık. Mantıları oldukça güzel fakat porsiyonlar bana yetersiz geldi. Kalabalık olduğundan yetişmekte güçlük çekiyorlar, personel ve fiziki imkanlar elbette kısıtlı ama iftar organizasyonu için böyle kısıtlar pek kabul edilebilir değil benim için. Öyle ki meşrubat içebileceğim bardak kalmadığını söyledi garson arkadaşlar. ramazan haricinde mutlaka tekrar ziyaret edip bir şans daha vermek istiyorum
  • @CloudCake hocam memnun kalmadığınız için üzgünüm. mesajınızı dikkate alacağım.

@Tobey hocam umarım eşiniz ve yiğeninizi memnun ederiz. Bana pm ile rezervasyon adını söyler misiniz ?

@apaçireisi hocam yoğun kalabalıkta ister istemez bir uğultu ve aksamalar olabiliyor. Ramazan sonrası görüşmek dileğiyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emrah_d

Ramazanda yoğun iş temposu ve doğru düzgün Ankara' da olmayışımdan ötürü bu ramazan Ereni iftarda ziyaret edemedik. Bal mantının gerekse konsepti gerekse menüsü ve en önemlisi Erenin bir gülüşü o mekanı bizde bambaşka bir yere taşıdı. Hatta oğlumun 1. doğum gününü de Bal Mantı da Eren'in katkıları ile kutlamıştık.

Bal Mantı ve Erenle dostluğumuz ve gönül bağımız hep baki kalacaktır.

Ramazandan sonra görüşürüz inşallah.
    abicim gözlerim aradı sizleri ve ailenizi . Ufaklık iyi mi ? Az daha büyüsün onu sıkı bir mantıcı yapalım. Anneniz babanız eşiniz iyilerdir umarım. Saygılarımla görüşmek dileğiyle.
  • @emk7 hocam memnun bırakabildiysek ne mutlu bize. ramazan sonrasında da bekleriz inşallah. vakit ayırıp yorum bıraktığınız için teşekkür ederim. saygılar

@kanbankası hocam asıl ben teşekkür ederim memnuniyetiniz çok değerli benim için. Tekrar görüşmek dileğiyle.

@ibaltaci90 çok teşekkürler hocam iyi dilekleriniz ve yorumunuz için. Bir konuya da açıklık getirmek isterim porsiyon bana göre de doyurucu, ancak bir gün önceki porsiyon kimisine az geliyor, bir gün sonraki porsiyon doyurucu geliyor. Değişen tek faktör müşteri. Çünkü dükkanın başında ben varım, servisi benim kontrolümde çıkıyor, hep aynı hep aynı. İyi yiyen üyelerimiz için 1,5 porsiyon seçeneğini hatırlatmakta fayda var. Sizlere tekrar teşekkür ederim, görüşmek dileğiyle.
  • Ramazan'ın bitimine sayılı günler kala rezervasyonlara devam

Rezervasyon
    0312 286 86 46
    0532 675 05 64
  • Merhaba öncelikle mekana buradaki yorumlara bakarak gitmeye karar verdik ancak hiçte yorumlarda söylenilen şekilde ağırlanmadık. Öğlen arayıp donanım haberden duyduğumu yer varsa geleceğimi söyledim. İki kişilik yer ayırttık. Mekana vardığımız da görüntü olarak şirin ve elitti beğendik. Annemle beraber gittik. Siparişimizi aldılar. Ben ızgara tavuk annem de çıtır mantı söyledi. Sunumlar geciksede yoğunluk ve iftar telaşına verdik maruz gördük. Ancak yemekleri de yetersiz gibiydi. Izgara tavuk çok küçüktü. İlk mesaj da görüldüğü gibi değildi. Yanında patateste yoktu. Mantı içinde salçayı koyup üstüne az miktarda yağ gezdirip getirdiler. Salça tadı çok kötüydü. Söyledik değiştirmek istediler bizde sadece yağ istediğimizi hatta bol olmasını üstüne basa basa söyledik lakin sadece yoğurdu koyup getirmişlerdi. Tekrar söyledik yağ konulmasını bu sefer garson tabağın ortasına tepeleme kocaman bir salça koyup getirdi.YinTekrar değiştirmek istediler ama biz istemedik artık mantı gidip geldiği için anneminde midesi bulanmıştı, mantıyı yiyemedi. İlgi alaka olarak bir çaba içerisindeler ama garson sayısı yetersiz olduğu için müşterileri memnuniyeti sağlayamadılar.En azından bize sağlayamadılar. Sonuç olarak biz buraya güzel bir iftar yapmaya geldik ama memnun kalmadık. Umarım bugüne özgü bir şeydir. Başka forumdaşlar yaşamaz böyle bir hadise.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.