Şimdi Ara

Ankara/Çukurambar'da İftar Menüsü-3 DH Özel 39TL (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
295
Cevap
20
Favori
48.563
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugun ben de kız arkadasımla geldım ıftara. Mantılar oldukca lezzetlıydı ve tatlısı da. Meyveler ve cay ıyı degıldı maalesef. Arı gıbı calıstılar ama en azından masaya yemekler aynı zamanda gelmelı. Gec gelse dahı aynı anda gelmesı onemlı bı detay. Ben yemegımı bıtırdıgımde kız arkadasımın yemegı daha gelmemıstı. Tatlıda da aynısı oldu. Buna dıkkat edılmelı.

Lezzet ve fıyat goz onune alındıgında ısletmeden memnun ayrıldık, tavsıye edıyorum. Eren beye tesekkurler, hayırlı ısler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: masterap

Bugun ben de kız arkadasımla geldım ıftara. Mantılar oldukca lezzetlıydı ve tatlısı da. Meyveler ve cay ıyı degıldı maalesef. Arı gıbı calıstılar ama en azından masaya yemekler aynı zamanda gelmelı. Gec gelse dahı aynı anda gelmesı onemlı bı detay. Ben yemegımı bıtırdıgımde kız arkadasımın yemegı daha gelmemıstı. Tatlıda da aynısı oldu. Buna dıkkat edılmelı.

Lezzet ve fıyat goz onune alındıgında ısletmeden memnun ayrıldık, tavsıye edıyorum. Eren beye tesekkurler, hayırlı ısler :)
    Benim de eleştirebileceğim tek nokta bu olur. Arkadaşlar çok çalıştı emeklerine sağlık ancak masadaki yemeklerden birisi dahi geç gelse insan huzursuz oluyor. Bugün ben de yaşadım bu durumu. Misafirlerim yemeklerini bitirirken bana yemeğim yeni geldi ve yerken sıkıntı yaşadım. Ancak bu eleştirimi kötülemek için yapmıyorum. Her şeyden inanılmaz memnun kaldık. Sadece bu durumu düzeltebilirseniz çok iyi olur diye yazıyorum. Bol kazançlar

• Herkese merhaba,
    Dün ailemle iftarımızı burada açtık. Yemekleri gerçekten lezzetli idi.Yapanların ellerine sağlık.
    Ancak, tüm iyi niyetli çalışmalarına rağmen servis inanılmaz kötü. Arkadaşların dediği gibi yemekler aynı zaman da gelmediği gibi epey geç geliyor. Ben 3 gün önceden rezervasyon yaptırmıştım ama benim rezervasyonumu kapı girişine yakın, mutfağa uzak yere yapmışlar. Bu söylememim sebebi servis yaparken arkadaşların ilk servisi mutfağa yakın yere yapmaları, eğer masanız mutfağa uzak konumdaysa beklerseniz. Bu arada kapıya yakın bölgede 3-4 masa vardı ve her masada farklı bekleme sorunları yaşandı. kimi ekmek bekledi, kimi baharat istedi geç geldi. Anlayacağınız yemek lezzeti gerçekten iyi ama, belki Ramazandan sonra gitmek daha doğru bir tercih olabilir.
  • merhaba, dostlarım abilerim.

@çağlar30 her şeyden geriye kalan sıkı dostluk olsun :) Daha nice seni hak eden insanlar çıkar karşına, daha nice iftarlara gidilir.Hiç takma kafana.

@umurs06 umur beyciğim afiyet olsun. gecikme için bir açıklama yapacağım.

@masterap çok teşekkürler yorumunuz için : )afiyet olsun. gecikme için bir açıklama yapacağım.

@egemi çok teşekkür ederim yapıcı eleştiriniz için, gecikmeler için bir açılama yapacağım, kendimi daha fazla geliştireceğim.

@caltin26 agabeyciğim, rezervasyon defterinde bir hata yapmışız. 3 kişi+ 3 çocuk sizleri 3 kişi olarak kaydetmişiz. 4 kişilik güzel bir masa ayırmıştım sizlere. 3+3 olunca mecburen oraya aldım. Gecikme konusunda diğer sizin masanızda benim hatam söz konusu. 5 mantı söylediniz hepsi klasikti, 3 + 2 şeklinde masaya geldi. Bu sebeple sizlerden özür dilerim.

Yemeklerin farklı zamanda gelmesi konusunda;
    Dostlar, anneler gününde 70 kişiye hizmet verdik. Aldığımız 70 siparişte 6 farklı seçenek sunduk. Bunlardan 2si ızgarada, 1i bakır sahanda, 1i yağ tenceresinde, 2si haşlama su tenceresinde yapılmakta. Kişi sayısının fazla olduğu gün, ister istemez yemek çeşitlerinin çıkış sürelerinde farklılık kaçınılmaz oluyor. Aynı yemeği isteyen masalarda gecikme istisnai durumlarda oluyor, ancak fazla kişi sayısının olduğu iftarlarda yemeklerin yapım sürelerinde ister istemez zaman farkları oluyor. Çıkan yemeği soğutmamak için bekletmiyor, oruç açıldığı içinde bir an önce masalara göndermek istiyorum. Durum bundan kaynaklı, umarım anlaşılırım. Hepinize saygılar, sevgiler...

Rezervelere Devam:
    312 286 86 46
    532 675 05 64

• -s-laughter kullanıcısına yanıt
    @caltin26 agabeyciğim, rezervasyon defterinde bir hata yapmışız. 3 kişi+ 3 çocuk sizleri 3 kişi olarak kaydetmişiz. 4 kişilik güzel bir masa ayırmıştım sizlere. 3+3 olunca mecburen oraya aldım. Gecikme konusunda diğer sizin masanızda benim hatam söz konusu. 5 mantı söylediniz hepsi klasikti, 3 + 2 şeklinde masaya geldi. Bu sebeple sizlerden özür dilerim.

Günaydın, daha fazla uzatmak istemiyorum ama beni karıştırdınız galiba, ben zaten 3 kişiydim ve dediğim gibi cuma günü rezervasyon yaptırdım, oturduğum yerde giriş kapısının hemen yanıydı dediğim gibi 2 güm önce rezervasyon yaptırmama rağmen...
  • Dün arkadaşlarla iftarda deneme fırsatı bulduk. Yemekler gayet güzeldi, servisde de herhangi bir bekleme sorunu yaşanmadı. Memnun olarak ayrıldık tekrar gelmeyi düşünüyoruz teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: hasobilo

Dün arkadaşlarla iftarda deneme fırsatı bulduk. Yemekler gayet güzeldi, servisde de herhangi bir bekleme sorunu yaşanmadı. Memnun olarak ayrıldık tekrar gelmeyi düşünüyoruz teşekkürler.
    çok teşekkür ederiz yorumunuz için :)

Tekrar görüşmek dileğiyle.
  • Bugün arkadaşlarımla beraber gittik eren abinin restoranına. Öncelikle şunu belirtmeliyim ki 39 lira burdaki yemekler için hiçbişey. Hatta ben eren abi kar edebiliyo mu şuan onu düşünüyorum ;) Mekan gerçekten çok şıktı. Dekorasyonlar felan çok iyiydi. Çoğumuz tepsi mantı sipariş ettik. Ben kayseriliyim yani mantının anavatanindan geliyorum ama ben bu kadar lezzetli mantı yememistim. Gerçekten yapanların emeklerine ellerine sağlık. Iftariyelikler de gayet güzeldi. Eren abi bizim masaya 1 tabak da kıtır mantı getirdi denememiz için ve gerçekten onun tadı da mükemmeldi. Eren abi zaten çok samimi bir insandı ve müşteriye para kazandıran bir obje gibi değil de memnun edilmesi gereken bir misafir gibi davranıyordu. Aslinda daha çok şey soylenir de okunmaz bu sefer de. Kısacası en küçük kuşkunuz olmasın restoranla ilgili. Tek sıkıntısı yavaş servisti. Evet bu ilk başta sinir bozucu gelebiliyor en azindan bana öyle gelmişti. Ama manti gelince anladim ki boşa değil o yavaşlık. Normalde restoranlarda iftar saati gelmeden once ana yemekler hazirlanir ve buz gibi ana yemekle karşılaşırsınız. Burda ise iftar yemeği çorbadan sonra hazırlanmaya başlıyor ve sıcacık ana yemek sizi bekliyo ;) Her şey için çok teşekkürler eren abi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçamayanSüperKahraman -- 16 Mayıs 2019; 13:56:42 >

• Hocam 2 kişilik yer rezerve ettik arkadaşımla gelmeyi çok istiyorduk bugün sizdeyiz. Yorumumu arkadaşlarla paylaşacağım. Donanımhaberdeniz demedik gelince bunu garsona mı ileteceğiz
  • @LegendOfKebap canım kardeşim, tanıştığıma çok memnun oldum, sen ve arkadaşlarının memnun kaldığına da ayrıca sevindim. Sizler gibi genç arkadaşlar çok değerli benim için. Yorumun için çok teşekkür ederim, birgün aileyle beraber de bekliyoruym

@Dişhekimi06 hocam merhaba, mesaj da attım sizlere. Hesap öderken söylemeniz yeterli olur
    teşekkürler hocam
  • Yarın aksam için iki ailecek şekilde rezervasyon yapıldı.
  • @Jizzy Quuatily Salataya, iftariyelik tabağına, kutu meşrubata, litrelik suya, sınırsız çaya, tatlıya,meyvaya ve ızgara tavuğa 39 TL verdiniz. Sizi memnun edemediğimiz üzgünüm Saygılar.

Edit: mesajı olması gerektiği şekile getirdim. Tonlama olmadığı için kaba gözüktü mesaj kusura bakmayın,kabalık etmem istemem, haddime olmaz. Tekrar saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -s-laughter -- 17 Mayıs 2019; 13:21:43 >
  • Ya ben dükkana gittim yorum yazmayı unuttum. Ramazanın ilk günü gittim kimse yoktu dükkanlarda genel olarak. Bu mekan da yarı doluydu diyebiliriz.
    Iftariyelik, su, içecekler gayet normal seviyede idi. Tatlısı ve salatası gayet güzeldi. Ana yemek olarak mantı tabiki de 😁
    Mantıya ayrı bir parantez açmak lazım. Hayatımda böyle bir mantı ne yedim ne gördüm. Efsaneler efsanesi bir tadı var. Tarif edilemez derecede iyi. Porsiyonu biraz daha büyük olabilirdi aslında ama neyse 😁
    Beş porsiyon olsa yine gider, o neydi la öyle 🤣
    Düzenleme: Mantıya ağzımın suyunu akitirken çayı unuttum. Sınırsız çay, meyve ve kuruyemis de vardı. 39 bizim ceplere fazla ama bu kaliteye gayet normal. Hakkını veriyor dükkan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kültürlü cingen -- 16 Mayıs 2019; 23:27:12 >
    Hocam, dövseydiniz daha iyiydi. Tavır hoş değil. Bence müşterinin yaptığı yorumda bir kabalık yok. Gelmeyi benim gibi düşünenlere....
  • Sahap08 S kullanıcısına yanıt
    Aynen olumsuz eleştirilerde sakin ve saygılı bir üslupta kalmak gerekiyor. Arkadaş hem olumlu hem olumsuz eleştiri yapmış. Olumlu eleştiri yerine direk olumsuz eleştiriye odaklanmak doğru değil.

• Ben olmayana olmuş, olmuşa olmamış demedim. Sadece bir örnek sunarak mekanla kıyasladım. İyi ve kötü yönleri söyledim. Bu durumda bile gelen mesaj ortada.

Kaldı ki gitmeden önce çok ümitliydim. Geçen seneki ve bu seneki mesajlarım da burada.

2018: Ankara/Çukurambar'da İftar Menüsü-3 DH Özel 39TL

2018: Ankara/Çukurambar'da İftar Menüsü-3 DH Özel 39TL

2019: Ankara/Çukurambar'da İftar Menüsü-3 DH Özel 39TL

• @Jizzy Quuatily kabalık etmek istemedim, yanlış anlaşıldım, bu sebeple kusura bakmayın. Keşke sizleri de memnun edebilseydik

@Sahap08 mesaj olması gerektiği gibi editlendi

@Sahap08 mesaj olması gerektiği gibi editlendi
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.