< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Ankara/Çukurambar'da İftar Menüsü-4 DH Özel (8. sayfa)
-
-
Bizlerde gittik f/p menüsü diyebilirim, fazla veya eksik değil tam yeterli bence, çalışanlar güler yüzlü malum şartlarda gidebilecek yerlerden, emeğinize sağlık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen dönemlerde de görmüştüm hatta yazmıştım ancak gelememiştim. Umarım bu ramazanda geleceğim bugün olmadı yarın :)
-
Cumartesi gününe 3 kişilik rezervasyonumuz tamamdır
-
@Yusuf_Ozkan güzel kardeşim benim, beğenmene memnun kalmana çok sevindim, Kahve sözünü hatırlatacağım daha sonra :) görüşürüz, dikkat et kendine.
@kom1989 teşekkürler hocam yorum bıraktığınız için. F/P de iyi olmamıza sevindim.
-
-
Güncelleme1
22 Nisan için rezervasyon sayımız üst limite ulaştı, 22 Nisan için rezervasyon alamıyoruz tüm dostlar haberiniz olsun.
21 ve 23 Nisan için rezervasyonlara devam ediyoruz
Güncelleme2
Bildiğiniz üzere imkanlarım oldukça genç arkadaşlarımı elimden geldiğince, çapım yettiğince ağırlamak istiyorum. Hesap benden. Daha önce de bir duyuru yapmıştım, güzel dostlarımı kardeşlerimi ağırlama fırsatım oldu. O zmn mesaj atan dostlarım için yaptığım listeyi bitirdim.
Tekrar KYK yurdunda kalan öğrenci 3 çift arkadaşımı ağırlamak istiyorum. Bana özelden mesaj atmanız yeterli veya whatsapp da olur nasıl rahat olur derseniz.
-
A.S.
bu sene yokum, daha doğrusu bundan sonra biraz zor çünkü şehir değişikliği yaptım...
hayırlı işler bol kazançlar, hayırlı ramazanlar...
not: Ankaraya geldiğimde uğramaya çalışırım ama
-
Kısmetse 22 ve 23 Nisanda iftarda orada olacağım arkadaşlarımla. Şimdiden bu menü için teşekkür ederiz.
-
Bizler tsk ederiz 😇😇
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bol kazançlar kardeşim kazanabildiginiz kadar kazanın cünkü bu pandemileri savaslari tezgahlayanlar daha fazlasının peşinde, ülkeler iflaslarini açıklıyor, 800milyon insan açlıktan kacmak icin batıya doğru hareket haline geçmek için gün sayıyor, gizli açlık geldi bile, çoğu insan ogununu makarnayla geçiştiriyor, kavga gürültü yerine birlik olmamiz gerek bu dönemde, bu sebeple kampanyanizi takdir ediyorum, helal olsun, hayırlı ramazanlar!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar. Ramazan'ın başında Bal Mantı'ya gittim. Mekan sakin, kalabalık değil. Çalışanlar ellerinden geleni yapıyor. Kız arkadaşımla gittim ve güzel bir masada sakin bir şekilde iftarımızı açtık. Yine Bal Mantının yanında olan aymeye de gittim. Rezervasyon yaptırırken ayak üstü bir yer olmasın diye belirtmeme rağmen tam servisin çıktığı kapının orda bizim masa vardı. Çorbalar üzerimize dökülecek diye tedirgin olduk. Bir de yanımda kız arkadaşım olunca onun endişesiyle ve huzursuzluğuyla ben de daha fazla huzursuz oldum. En azından rezervasyon alan görevlinin istediğiniz gibi bir masa yok deseydi kesinlikle gitmezdim. Dün de Ankarada Özçelik Hassas Aspavaya sabahtan rezervasyon yaptırdım 2 kişilik. İftara 15 dk kala mekandaydım ve ne göreyim 2 kişilik masaları dükkanın dışına kaldırıma koymuşlar. Tepem attı garsonlara yaptıklarının ayıp olduğunu ve bundan sonra hiçbir şekilde buraya gelmeyeceğimi söyledim. Konu genelinde aspava ile kıyas edenler olmuş ama 2 kişiyseniz iftarda farklı muamelerle karşı karşıya gelebiliyorsunuz. Bal mantıda çorba güzel ve sıcaktı. Beğendim. Mantı da güzeldi beğendik. Kız arkadaşımın mantısı biraz geç geldi ama şöminenin yanındaki masada oturduğumuzdan çalışanların tabağı hızlıca getirme çabalarını duyduk. O kadar olur diyelim. Kız arkadaşım bal mantısı tatlısıydı sanırım onu istedi ve beğendik ve kadayıfın biraz telleri az gibi geldi hocam. Tatlı çeşidini aza indirip daha iyi tatlı sunabilirsiniz belki bilmiyorum. Yaprak sarmasını ikimizde beğenemedik hocam. Bi yavanlık vardı belki o güne özgü bişeydir bilmiyorum. Genel olarak bu fiata gidilir mi kesinlikle gidilir. Hayırlı ramazanlar.
-
13 kişilik grupla gittik 10 gün kadar önce. Garsonlar ellerinden geleni yaptı. Dışarıda en az 140-150 TL ye yiyeceğimiz şeyleri yedik.
Köftesi çok güzeldi. Mozaik pastası da hem bol kepçe hem de güzeldi.
Kuruyemişinden tutun yaprak sarmasina, tereyağından reçeline kadar birçok çeşit vardı sofrada.
Kesinlikle tavsiye edilecek bir yer.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h.t.1357 -- 24 Nisan 2022; 16:51:5 >
Haftasonu ailecek gittik. Mekan olarak gayet güzel, çalışanları oldukça ilgili, yemekleri ve menüsünde yer alanlar çok lezzetli ve doyurucuydu. Ankara'da oturanlara tavsiye ederim. 👍
hem 20 nisan hem de dün iftardaydık. memnun olmayan arkadaşım yok çok şükür. belki ramazanın sonuna geldik ama normal zamanda tercih edilmesi acısından da tekrar yazmak istedim.
yemekler bol ve lezzetli bence. sıcak olarak yiyebiliyorsunuz. bir keşmekeş yok. çalışan arkadaşlar gayet güleryüzlü.
mekan zaten temiz. iftar sofrasında bir eksik olduğunu düşünmüyorum. çay ikramında da sınırımız yok. çay isteyince surat asan yok. dün çıktığımızda 21.30'a geliyordu saat. biraz geç kalktık ama hava güzeldi hocam helal et hakkını :) @-s-laughter
-
Ramazanın ilk günleri ve bugün gittim o günde bu günde hizmet olsun yemekler olsun yemeklerin lezzeti olsun on numaraydı kendisine bu sıcak karşılamadan ve içtenlikten dolayıda ayrıyetten çok teşekkür ediyorum.
@-s-laughter
@dj_mami hocam çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Her ne kadar sıcak fırsat olsa da neticesinde ticari kar amaci guden bir firsat bu da. Ben kendimce çapım yettigi kadar genç arkadaşlarımı misafir ettim , ağırladim, çok güzel insanlarla tanışma fırsatım da oldu, dediğiniz çok doğru, birlik olmamız lazım, ben değil biz demek lazım bu dönemde. Geleceğin sahipleri gençlere destek olmamız lazım.
@bilalcan94 genel anlamda memnun kalmanıza sevindim hocam, degerlendirmeniz için teşekkür ederim, yaprak sarmayı mutfağa ileteceğim.
Halim agabeycigim teşekkür ederim yorumunuz için, sizleri mahçup etmediğim için mutluyum, teşekkür ederim yorumunuz için
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X