< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ankara/Çukurambar'da İftar Menüsü-4 DH Özel (9. sayfa)
-
-
Hocam helal olsun ne hakkı :) keyifli bir ortam saglayabildiysek ne mutlu bize. Keyifli ortam azaldı Ankarada, herkes dertli, mekan sahibi de, garson da, ticari kaygılar yüksek.
Şükür Allaha kazanımız kaynıyor, ekip de genç dinamik. Müşteri memnuniyeti kadar personelim de önemli benim için. Zaten kyk binmiş, gelecek karanlık, bir de işe istemeyerek gelirse vay haline. O sebeple enerjimiz yüksek tutmak için çabaliyorum, dost abi kardeş gibi çalışıyoruz, bu da otomatik olarak müşteriye pozitif yansıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam siz sıcak kanlı iyi kalpli insansınız ondan biz de öyle geliyoruz size. Ne mutlu kalpler uyuyorsa enerjimiz uyuyorsa :)
Yorum için teşekkür ederim
Dostlar mobildeyim , tek mesajda cevaplamayı beceremedim , tek tek cevapladım, post kasıyor gibi oldum :)
Post kasmak diyince size bir anımı anlatayim. bundan 15 sene önce, kayit olmuşuz foruma bir ahbabim ile, 10 mesajda onbaşı 100 mesajda yuzbasi olunuyor , biz sabah akşam bisey yazıyoruz o diyo kanka ben onbasi oldum , gecesinde ben sabaha kadar yazmışım 100 mesaji geçmişim, yüzbaşı olmuşum, binbaşı olacağız diye gece gunduz konu dışında saçmalardık :)) ne masum ve güzel günlerdi.
İmla içinkusura bakmayın, mobilin gazabı hep.
Ramazan başında iftar için gitmiştim, bugün tekrar gittim ve yine aynı şekilde çok memnun kaldım.
Elinize sağlık, bol bereketli hayırlı işleriniz olsun.
-
@m.sun hocam çok teşekkür ederiz yorumunuz ve iyi dilekleriniz için.
-
Hocamlar, Dostlar, Agabeyler, Kardeşler....
Bir ramazanı daha geride bıraktık(yarın akşam itibariyle), çok şükür siz değerli insanların hoş görüsü ve anlayışı sayesinde genel anlamda bir memnuniyet sağladık, tarihe geçmiş bir sıcak fırsat olarak not düşebildik .
Yorum yapan yapmayan herkese, destek verenlere, öneride eleştiride bulunanlara, yöneticilere ve üyelere teşekkür ederim.
Her sene olduğu gibi bu sene de güzel insanlarla tanışma fırsatım oldu, "benim gibi, senin gibi" insanların varlığını hissetmek, "biz" olmak yine umut verdi gelecek adına.
Siz değerli insanlar da umarım aynı benim gibi hissedebilmiştir, beni bir ahbap olarak görebilmiştir.
Her daim Bal Mantı olarak, kapılarımız siz değerli dostlara sonuna kadar açık, sadece keyifte, yemede, içmede değil; bir dertte, bir sıkıntıda bilin ki güvenebileceğiniz bir mekan olarak ordayız.
Ramazan sonrasında da siz değerli dostlara hizmet etmekten keyif alacağımızı bilmenizi isterim. Gelmeden bana bir alo derseniz, DH'den geldiğinizi söylerseniz hizmet konusunda daha çok üzerine titreyeceğimizi ve ikramlarımızın olacağını söylemek isterim.
Ekip olarak dinlenelim, bayramın tadını çıkaralım diye bugünden itibaren 5 Mayıs'a kadar dükkanı kapattım, 5 Mayıs'tan itibaren hizmete devam.
Bugünden, Tüm DH üyelerinin bayramlarını en içten dileklerimle kutlarım + büyüklerimin ellerinden, küçüklerimin gözlerinden öperim . Bayramınız kutlu olsun !!
Eren Bal
-
Hocam bu sene yok mu iftar menüsü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de konuyu ve fiyatı görünce oo bu sene balmantı çok uygun tutmuş diyordum.meğer geçen sene fiyatıymış.
1 ve 2. Sene gelip geçen sene gelememiştim.
200 den aşağı olmaz olsa bile
125 olsa da gidilirmiş diyecektim ama konu geçen senedenmiş. 199 yapalım orayı. :D
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Biten fırsatlara taşınmıştır diye düşünmüştüm, googledan aratıp bulabildim çünkü. Heyecanlanan arkadaşlar kusura bakmasın :D
150-200tl arasına bir menü çıkabilir belki, ramazan rituali olmuştu bizim için
Haydaa, Ankara biletini de aldım konuyu görünce; kim karşılayacak şimdi benim zararımı?
-
Zarar falan yok...Dükkan yerinde duruyor...Gidip iftarı yapar gelirsiniz...
-
Konu takip
Yıllar bizi eskitemedi devrem :) bol kazançlarınız olsun inşallah.
ilk sayfadaki menüyü 279 TL anca kurtarır.
-
Normal fiyatı 199 olur, foruma özel 149 liradan yardımcı olacaktır diye düşünüyorum :)
-
Menüde mevsimin en taze meyveleri yazıyor da en taze meyve hangisiki acep? muz mu?
99tl olabilir yani, meyveye mi takıldın haha
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X