Şimdi Ara

Ankara'da 400 bin liraya kadar daire tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, Allah nasip ederse ev almaya niyetlendik lakin bu kadar ciddi paralara bu kadar ciddi karar vermek zorunda olunca yardıma ihtiyacım oldu.

Başta Batıkent çakırlarda olmak üzere veya başka bir lokasyonda, site hayatı yaşayabileceğim düzgün komsuları olan zamala değerlenebileceğine ve verdiğiniz paraya değeceğine inandığınız hangi siteleri tavsiye edersiniz ?

Yardım ve ilginiz için şimdiden tşkler.

• Gncell
  • Evet düzgn yapılı bina site önerisi olan yokmu arkadaşlar.
  • O fiyata bulunurmu bilmem ama o para bende olsa incek tokiden daire alirdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fikirlerinizi bekliyoruz arkadaşlar...
  • 400 milyarlık düşünemem ki ben memur çocuğuyum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müteahhitlerin bir kısmının konut fiyatını ucuz göstermelerinden dolayı konutun gerçek satış fiyatına göre kredi çekemiyoruz. Özellikle batı kent çakırlar bu şekilde.... maalesef piyasa böyleymiş arkadaşlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: abbaww

Arkadaşlar merhaba, Allah nasip ederse ev almaya niyetlendik lakin bu kadar ciddi paralara bu kadar ciddi karar vermek zorunda olunca yardıma ihtiyacım oldu.

Başta Batıkent çakırlarda olmak üzere veya başka bir lokasyonda, site hayatı yaşayabileceğim düzgün komsuları olan zamala değerlenebileceğine ve verdiğiniz paraya değeceğine inandığınız hangi siteleri tavsiye edersiniz ?

Yardım ve ilginiz için şimdiden tşkler.

400.000 liralık ev bundan sonra değerlenmez. ne olacak 10 trilyon mu
    herkesin bir alım gücü var.

2 yıl sonra 600.000 lira olacak diyelim ki bu fiyatada satılmaz zaten. mütahitlerin şişirmesi bunlar.
    600.000 bin liraya o evi kim alacak arkadaş ? adamın 20 bin tl geliri olması lazım ki 5-10 yılda o kredi borcunu ödeyebilsin...

sanmıyorum 400'e alacağınız ev kağıt üzerinde teoride değer kazansada pratikte iş görmez.
    artık bundan sonra ev fiyatlarının kesinlikle artacağını sanmıyorum...

ha birşey olur devlet işçilerine memurlarına 10 - 30 bin tl arası maaş vermeye kalkarsa o zaman evlerinizi kolayca satarsınız =)

normal adamlarda birikimde kalmadı, o dışarıda gördüğünüz son model araçlar hep kredi ile alınma...
    adamlar son model cep telefonu almak için 1 yıl garsonluk yapıyorlar.
    yine bilgisayar almak için 2 yıl bilgisayarcıda çalışanlar var.
    gördükleriniz kredilerden toplama paralardan ibaret.
    yüksek fiyatlı ev alırken düşünmeniz lazım =)
    oturmak için alınabilir =) en fazlada bu olur =)

neydi bir ara plakadan sorgulama yapılıyordu, o sistem çalışsaydı görürdünüz 10 tane bmw'nin plakasını yazardınız en az 7 sinde hak mahrumiyeti vardı =) kredi ile alınma çünkü =)

• ankaradan 400 bin liraya ev almak gerçekten akıllı bir yatırım değil, ben 120 bin lira vermeye tırsıyorum, bu parayı 2.5 senede biriktirdiğimiz halde (gerçi henüz o rakama ulaşmadım ama 2.5 seneye 7 ay var) istanbulda bile vermem o parayı daireye.
    ayrıca 400 bin liralık dairenin kirası 1000 lira ise satın almak yatırım sayılmaz.
  • haklısınız fiyatlar çok yüksek ama alıcı ne yapsın.

100-150 bine ev var da biz mi almıyoruz?

ankara özelinde konusursak güzel bir muhitte oturmaya kalktığnızda evler 350 400 den aşağı düşmüyor. Sonuçta sizin de bir aileniz var ilerde çoluk cocuğun masrafı artmadan bir yere girmek istiyosunuz ve fiyatlar bu şekilde.
  • abbaww A kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Dairemi satışa çıkardım. Özellikleri şu şekildedir. Eğer ilgilenirseniz ya da görmek isterseniz lütfen benimle iletişime geçin Ankara'da 400 bin liraya kadar daire tavsiyesi
    .

Özevler Mahallesi / Demetevler'de önü açık, ara katta full yapılı sahibinden satılık 3+1 daire.

Komple şehir manzaralı.

Komşuluk ilişkileri çok iyi.

Binanın mantolaması var. Isınması çok iyi. Kışın en soğuk zamanlarında en fazla 110 TL yaktık.

Apartmanın asansörü ve açık otoparkı var.

Önü komple yeşil alan ve park.

Tüm gün boyunca güneş gören bir ev.

Hastane metrosuna yürüyerek yaklaşık 7 dakika mesafede.

Önünden metro ringi ve batıkent ostim tarafına sürekli dolmuş geçiyor.

200 m mesafede Sıhhıye ve Ulus'a sürekli dolmuş var.

Ulaşım problemi yok.

Onkoloji hastanesine yürüyerek 7 -8 dakika mesafede. Oldukça merkezi bir yerde. Vatan caddesi üzerinde.

Ev 125 metrekare.

Evin etrafında siteler mevcut.

Çok yakınında BİM, A101, Baygross ve Ankamar süpermarketleri var.

1-1,5 km ötede Ankara'nın en büyük rezidans projesi park avenue ve podium avm var.

Yüzme havuzu yakın.

Sürekli değer kazanmakta olan bir mevki.

Hemen karşısındaki boş alana bir AVM ve sağlık ocağı yapılacak.

Bu civardaki diğer evlerle kıyaslandığında oldukça uygun bir fiyattır. Ayrıca Ciddi alıcılarla pazarlık da yapacağız.

Krediye uygun iskanlıdır.

• İnsanlar evlerini satmak için her yolu dener olmuşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İncek bölgesinde TOKİ nin milletvekilleri için yaptığı konutlar var bakmanızı tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.