Şimdi Ara

Ankara'da Araba Öğrenmek İçin Alan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
21.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ankara-keçiören mümkünse etlik-incirli civarında araba öğrenmek için bildiginiz bir yerler var mı bos alan, eğitim pisti olabilir..

• Ankara Kazan otobanı bomboş çık oraya hemde geniş yol

http://www.youtube.com/watch?v=TVE3No_bRxY

Edit : Video ekleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Trabzon61~ -- 20 Haziran 2009; 19:19:29 >
  • Otoban olmasın hocam sakat şu an
    Varsa hani trafiğe kapalı alanlar olabilir
  • Etlikte ehliyet sınavının yeri vardı galiba. Neden Keçiören Etlik civarı ki? AKM var bomboş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

Etlikte ehliyet sınavının yeri vardı galiba. Neden Keçiören Etlik civarı ki? AKM var bomboş.

AKM de yasaklamışlardı bir ara.acaba karşıyaka tarafı nasıl olur.
  • Arcadium un arka tarafı. Keçiören , etlik fln yakınmı bilmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: makul

quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

Etlikte ehliyet sınavının yeri vardı galiba. Neden Keçiören Etlik civarı ki? AKM var bomboş.

AKM de yasaklamışlardı bir ara.acaba karşıyaka tarafı nasıl olur.

İçeriye girdikten sonra kim karışır canım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Etlik yozgat bulvarının yukarısında Bauhaus tarafında uygun bir yer var ben eşime orda öğretmiştim özelikle pazar günü gelirsen dörtlüleri yakmış halde bir sürü araç görmen mümkün

Birde Antares'in karşısındda boş bir arazi var sürücü kursları orayı kullanıyor sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aadrty

Etlik yozgat bulvarının yukarısında Bauhaus tarafında uygun bir yer var ben eşime orda öğretmiştim özelikle pazar günü gelirsen dörtlüleri yakmış halde bir sürü araç görmen mümkün

Birde Antares'in karşısındda boş bir arazi var sürücü kursları orayı kullanıyor sanırım.

Orası kapalı değil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 34birkaN61

Ankara Kazan otobanı bomboş çık oraya hemde geniş yol

http://www.youtube.com/watch?v=TVE3No_bRxY

Edit : Video ekleme.

aman hocam bu tarz işler için otoban uygun degil bana göre.Araclar daha hızlı gidiyor olası bi durumda kazayı önlemek, kazadan kurtulmak daha zor olur.Şehir içinde hız düsük olur kaza filan olsada cana bişey gelmez olursa maddi hasar olur.Allah korusun.

• Bauhaus karsısında bir yer varmıs orda basladık. Yukardada arkadaş yazmıs, tavsiyeler için teşekkürler.
  • Ovacıkta, etlik forumun olduğu yerde onun karşısı araba pazarının olduğu yerler boş orada öğrenebilirsiniz. Onun dışında , sabah 4 5 gibi yola çıkarsanız Kazım Karabekir, dışkapı, tandogan falan araba sürersiniz, tandoğandan gidip oradan beşevler köprüden aşağı tekrar dönüş yapabilirsiniz. Pursaklar tarafında boş yer bulabilirsiniz, İvedik organize sanayii açılmadan önce orada sürerdim :)
  • ovacıkta gayet geniş, boş ve konforlu yollar var. babam bana otomobil kullanmayı orada öğretmişti
  • anteresin karsısında ehliyet kurslarının antreman yeri var. ana yol.
  • bende incirli de oturuyorum

en sıkı ve gerçek tawsiye gece 1 den sonra bütün yollar senin :)
  • Kardeşler pazar yeri var. Pazar günleri pazar olduğu için cumartesi günleri saat 19.00dan önce araç sürülebilecek bir yer. Zamanında orada araba kullanmasını öğrenmediğim için çok üzülüyorum :/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.