Şimdi Ara

Ankara'da AVEA'li iPhone Kullanıyorum - ANLATIMLI+ iPhone cektigi fotolar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
17.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Apocalypticboy

Ses kalitesi hakikaten çok iyi fakat alette bluetooth yok

Yanlış bilgilendirmeee

Bluetooth 2.0 mevcut fakat sadece bluetooth kulaklık için kullanılabiliyor; dosya gönderimi illegal paylaşımı durdurmak için kısıtlandırılmış
  • hem neotiy arkadasima cevap olsun HEM DE ANTI iPHONE culara

Arkadaslar. Telefonum geleli yaklasik 1.5 ay oldu... Ve HALA ama HALA aksam evde, gunduz is yerinde, yolda gundem iPhone. Buyuk bi zevkle fonksiyonlarini kullaniyorum.
    Yani hala ama halaa anlamayanlar var. N95'le neyi kiyasliyosunuz anlamiyorum ki. Time, iPhone icin yilin icadi diyor, Kullananlar olarak bizler diyoruz ... Tut ki N95 alsaydim bi suru para verip, yine ayni soruyu soruyorum.. Bana 6600'dan farkli ne verecek soyler misiniz GPS mis 5 MP kamera gec allah askina yaw. 1.5 ay boyunca gps le mi oynuycaksin? Valla bende bi Rihanna Video klibi var HD kalitesinde cekilmis.. Hicbir tikanma olmadan, PIRIIIIIIL PIRIIIIIIL SEYREDIYORUM... NEDEN? cunku isletim sistemi Mac bilgisayarlarin kullandigi sistem MAC OS X

• quote:

Orjinalden alıntı: c_scorpion
    Valla bende bi Rihanna Video klibi var HD kalitesinde cekilmis.. Hicbir tikanma olmadan, PIRIIIIIIL PIRIIIIIIL SEYREDIYORUM... NEDEN? cunku isletim sistemi Mac bilgisayarlarin kullandigi sistem MAC OS X

buraya oldum hocam gulmekten
  • ama ööleee
  • Tam trajedi bu iphone.. alan arkadaşlar bir hevesle yazıyorlar. ben kullandım hic bir viziltisi olmayan kalite olmadan o var bu var. işinize yaramadan o var bu var.
     Ankara'da AVEA'li iPhone Kullanıyorum - ANLATIMLI+ iPhone cektigi fotolar

örnek: (konusu geçmiş mağdem) bluetooth :) dosya alııp veremedıkten sonra ne yapim tooth u :) steve gelsin tutsun benim tooth u :) ben satın aldıgım parcayı benım olmuş artık satın almışım onu :) parasını odemişim hemde internet uzerınden tıkır tıkır onu yolluyamıyorum :) o zaman kiralama ücreti alsın aylık :) hahaha ahh bu steve yok bu steve

ilk heves öyledir. ben iphone aldım turkıyeye gelene kadar zor dayandım cihaza.. tamamen 4g 5g ipod lar gibi video oynatıyor resım falan bir de bir kaç enstantene dokunmatik ekran falan fıstık.. dayanamayıp cıkarttım elımden onun yerıne o işleri gorucek ipod touch aldım. kasmaya degmez valla mesaj yazmak ıcın ekranı okşamaya ya da araba kullanırken arama yapıcaksınız acıl bırını. telefon numarası aklınızda degılse vay halinize. giidiceginiz yeremi gidiceksiniz acele yoksa durup telefon mu acıcaksınız.hadi telefon aklınızda diyin gene dert kaç a bastıgınızı ekranı gormeden anlıyamazsınız en iyisi benım yaptığım yanımda bir de arabada nokia 8310 duruyor ondan hemen arıyordum arabadayken.

ama arkadasın dedıği gibi hava atmak için cok kullanışlı.. kız bile tavlarsanız zaman içinde.. hani bir bayan gelirde aynanız varmı dıye sorarsa pek bir ihtişamla cıkartır cihazın arkasını yüzüne dogru tutarsınız. ya da cafe de otururken cam dan gelen güneş ışığını iphone arkasıyla kıza dogru yansıtırsınız.. bir de espiri yaparsınız " güneş güzele vururmuş" diye :) hava atarsınız sadece kımse yeltenmez almak ıcın.. satmaya kalkarsanız da gorursunuz degerını :) amerıkadan ucuza aldım dıye sevındiğiniz zamanların boşa olduğunu anlıyacaksınız.

zaten eger o hevesle yazılan yazıdaki gibi olsaydı herkezın elınde iphone olurdu n95 ler olmazdı.

ayrıca n95 i 6600 la es degerde tutan zıhnıyete de anlam veremıyorum. yukarıda butun ruhuyla yazı yazan bırı her seyı duzgun gorur dıye dusunur tarafsız dıye dusunur ama bir tuttugu cihaz la alakası yok hee 6600 bir efsanedir bunu heralde bılıyordur ama her wireless olan net e bağlanan cihaz da n95 le yarışamaz.

acaba heyecanla yazılan yazının arkasında arkadaş duruyormu halen ya da satmadan dayanabilmişmi iphone a :D

BEN DEN SIZE BUYUK BIR tavsiye..
    aslaekranına basılarak numara cevırılen mesaj yazılan ıslem yapılan bır cıhaz la ugrasmayın. dusunsenıze guzel bır kuzu cevırme yapıyorsunuz arkadaslarınızla ve bırıni aramanız gerek . eller yaglı :) ahahahah baska telefon olsa catal ın dibi ya da tuzlugun köşesi ile numaraları tıklarsınız. handsfree yi acar konusursunuz.. SAKIN.. ama ılla cok guzel cihaz ince zart zurt havalı dıyorsanız IPOD TOUCH alın hiç farkı yok. amaç zaten işlevleri.. bir sure sonra kuruluyor diye iddda edilen programları falan kullanmıyacaksınız işlevselliği olmayan yavan boşa eziyet edılen bır cihaz kalıcak elınızde onun ıcın her seyın yerı ayrıdır diyin ve IPOD TOUCH alıp zevkınıze bakın.. bu kuzu çevirme örneğine sakın biz vejeteryanız diye cevap vermeyin

ÇOK güzel bir iphone oyunu.. ipong

Bu Tuzağa Düşmeyin

UNUTMADAN: rihanna da nokia kullanıyormuş bilgin olsun :)

saygılar..

rumuz: HP IPAQ - Nokıa serileri - Samsung Serileri - Pocket Pc ler - IPHONE - IPOD TOUCH hepsini kullanmış biri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreozel -- 1 Ocak 2008; 15:53:38 >

• emre arkadaşıma sonuna kadar katılıyorum bu kadar özelliksz bir teli bu kadar iyi kakalamakta ayrı bir beceri aslında. time da yüzyılın icadıymış hahaha yüzyılın icadı düşünün bakalım 100 yılda neler bulunmuş mesela bilgisayar mesela cep telefonu icad edilmiş optik zooml olan 5mp wireless olan teller varken bu tele yüzyılın icadı demek saçmalık sadece keklemek milleti
  • Ayrıca alette flash ve java desteği yok,ne mutlu.
  • emre anti iphonecusun herhalde
  • Bekara karı boşamak kolaydır arkadaşlar siz başka bi yerde devam edin. Kimse ilk defa telefon kullanmıyor, dünyadaki bi akıllılar sizler değilsiniz. Gidin bi kaç fırın ekmek iyyin ondan sonra gelin burda sağa sola b.k atın.
  • anti değilim ama gercekten fiyaskoyu buraya olay yaptı arkadas.. hic boyle abartılıcak bir seyı yok cıhazın kesınlıkle..

Korax ın dediği gibi flash desteği yok :)

esasında mac ciler çok iyi bilirwww.macdunyasi.com burasının iphone için yazdıklarını hatırlatıp sıyrılmak istiyorum bu konudan..

3G desteği yok. Şebeke içi internet için GPRS/EDGE kullanılmak zorunda.
    - 3. parti yazılım desteği yok, kapalı sisteme sahip. Jobs’un yalanına kananlar, tarayıcı ve internetsiz çalışmayan Web 2.0 uygulamalarını 3. parti yazılım sanıyor
    - Oyun yok
    - Java ve Flash desteği yok
    - Koca koca reklamlar yapılsa da, YouTube desteği sadece 10.000 video ile sınırlı
    - Çıkarılabilir pili yok. 300-400 şarjdan sonra (1 yıl), fahiş paralar ödenerek değiştirilmek zorunda
    - MMS desteği yok
    - Tuşsuz yapısı ve dokunmatik ekranı nedeniyle tek elle kullanılamıyor. Fiziksel klavyesi yok
    - İki megapiksellik kamerası var, fakat video kaydı yapamıyor. Zoom yok, flaş yok
    - GPS yok
    - Anlık mesajlaşma (AIM, Yahoo, MSN) desteği yok
    - Bluetooth üzerinden diğer aletlere içerik gönderilemiyor, Bluetooth sadece ve sadece kulaklık için kullanılabiliyor
    - Hafıza kartı yuvası yok
    - FM radyosu yok
    - iTunes şarkılarını melodi olarak kullanmaya izin vermiyor
    - Bilgisayar sahibi olmadan, iPhone kullanmak mümkün değil. iTunes ile etkinleştirmek zorunlu
    - Excel, Word ve PDF desteği görüntülemeden ibaret. Belge düzenlemeyi ve oluşturmayı desteklemiyor
    - Safari tarayıcısı var. Fakat Flash olmadığından, pek çok sitede görüntüleme sorunu yaşanıyor
    - Sesli arama, sesli komut ve ses kaydı yok
    - A2DP, yani stereo Bluetooth kulaklık desteği yok
    - Kablosuz eşitleme ya da internetten doğrudan içerik satın alma desteği yok
    - Tarayıcısı var ama internetteki resim, müzik vb. dosyaları hafızaya kaydedemiyorsunuz
    - AT&T dışı SIM kartların çalışmaması bir yana, her AT&T SIM kartı çıkarıp takışta bile aleti yeniden etkinleştirmek gerekiyor. Yani iPhone, cep telefonu tarihinin en karmaşık simkilitli telefonu

Sonuç: iPhone, Apple tarafından basının da desteğiyle fazlasıyla şişirilen bir balon. Apple sanıyor ki, yıllardır tatlı kazanç sağladığı iPod/iTunes tekelinde olduğu gibi iPhone’de de dünyayı ele geçirecek. Oysa apaçık ortada olduğu gibi, cep telefonu piyasasına böyle yüksek fiyatlı ve en basit özelliklerden yoksun bir aletle girmek, kendisine pahalıya patlayacak. AT&T’nin dümen suyunda, Apple ürünü olarak değil, AT&T projesi olarak hazırlanan iPhone, Apple’nin itibarını zedeleyecek. Çünkü “5 yıl sonrasının telefonu”, “dünya tarihinde ilk defa internet cebe giriyor”, “telefonu yeniden yarattık” gibi gülünç ve zavallı sloganlarla pazarlanmaya çalışılıyor. Aslında iPhone, iPod/iTunes tekeline yan ürün olarak hazırlanan, tekelci Apple kafasının iyice katmerlenmiş hâlini yansıtan, Apple’nin Macintosh’u öldürmesine ve bir yıl Mac OS X’i rafa kaldırmasına sebep olan bir elektronik zımbırtıdan başka bir şey değil…

Bu arada Helio Ocean isimli, ibretlik bir ürün var: 3G destekli, iki ayrı klavyesi olan, AIM, Yahoo, MSN desteği olan, MMS destekleyen, iPhone gibi HTML tarayıcısı olan, bilgisayarsız doğrudan müzik indermeye izin veren, oyun desteği bulunan, Stereo Bluetooth’u destekleyen (A2DP), MySpace ve YouTube desteği olan, GPS ve Google Harita desteğine sahip, 2 megapiksel flaşlı ve zoomlu kamerası olan, video kaydı yapan, çıkarılabilir pili olan bir alet. ABD fiyatı? 295$. Ama, ama iPhone? O 500$. Neden? Çünkü o dünya tarihinde interneti ilk kez cebe getiren, 5 yıl sonrasının telefonu! Çünkü Steve Jobs bizim tanrımız. Onun icraatları sorgulanamaz, eleştirilemez. O ne yapsa kusursuzdur!

Benden bu kadar. Reklamverenini cilalayan basın, robotlaşmış müritler, sırtlanlar ve çılgın/cahil cep telefonu gençliği iPhone’ye tapınmaya devam edebilir…

macdunyasi.com da daha detaylı bulursunuz ...saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreozel -- 1 Ocak 2008; 16:33:19 >

• c_scorpion arkadasim bende aldim iphone 1.1.2 versiyon amerikadan arkadasim getirecek acaba kutusunda acilmamis getirirse bir sorun yaratirmi gumrukten gecerken kendisinde de bir iphone var benimkinide valizine koyacak bir sorun olurmu ? senin nasil geldi ?
  • Sen daha ekmeğini yemememişsin... ezbere başkalarının düşüncesini kopyala yapıştır yapıyorsun. bilmiyorsun bari biliyormuş gibi naralar atma

3g türkiyeye geldi de bizim mi haberimiz yok!! nokia 2 yıldır türkiyede 3g telefon satar millet eskitti çöpe attı o telefonları hala 3g gelmedi. Avrupa ve amerikada ise şebeke sağlayıcılar hala fiyatları ucuzlatmış değil çünkü beklenen oranda rağbet görmedi zarar eden bir sistem oldu. türkiyede turkcell dışında ihaleye giren bile olmadı. kaldı ki türkcellin o hizmeti nasıl fiyatlandıracağını herkes biliyor.

3. parti yazılım yokmuş. gelde gülme. en basitinden kırma işlemleri için kullanılan programlar var. hiç aramadan installer dan girdiğinde 10 larca oyun ve program indirebilirsin....

java desteğine gülerim ben sen java oyunlarını oyna bu alet playstation oyunlşarını oynatıyor olmayan 3. parti yazılım desteğiyle!!!!!

daha yazardım ama sen daha toysun biraz öğrende gel yazdığın herşey kağıt üstünde olmayan şeyler

• Ardkşlar bişi diycem şu anti olayı yada ne biliim ürrünü kötüleme basit kaçmıo mu ?
    ben iphone hevesliyim satın aldım ama reklamını yapmak amaçlı yazmıom bu yazıyı

ürün ciddi anlamda lüks bu bi gerçek aynı özellikler ne bilim touch ekran olamayını işte
    böle olmaz olmazları hariç elersek 900ytlelik ürünü 500 550 ye alabilrsiniz
    ama lütfen şu flash yok radio yok ne biliim zırt yok gibi şeyler yazmayın bunların
    çok büyük bi yüzdesi yazılımsal eksiklikler ki iphone yazılımı güncellenebilir bi cihaz
    bluetooth sadece kulaklık evt veri transferi olmuo aslında bnm işimi sadece kulaklık görüo
    ama ben bt ile veri taşıom diosanız almayın bu ürünü ozmn çünkü bunda kablo kullanıosunuz

sonuç olarak APPLE ÜRÜNLERİ HER ZAMANKİ GİBİ LÜKS IPHONE TEKNOLOJİK AÇIDAN BİR MİL ( APPLE FİRMASININ ÜRÜNLERİ İÇİN )
    UCUZ OLMASINI BEKLEYEMEZSİNİZ
    bir çok kişi bu ürünü satın aldı ve ciddi rakamlar verdi bu gibi yazılarla kullanıcınn moralini bozmayın
    amacınız yeni alıcaları bilgilendirmekse düzgün şekilde iphone ile daha ucuz buldunuz ürünlerin karşılaştırmalarını yayınlayın lütfen...

İyi yıllar

• ben baya yorum yapamıcam bu anti olayına sadece şunu söylim elimde iphone u görüp de cenesi yere vurmayan insan yok.bu demek oluyorki iphone eşsiz bir telefon...almak isteyenlere duyurum iphone u elinize aldığınızda ne demek istediğimi anlarsınız o kadar...
  • antici falan değilimde birisi ya bu parça harika yolla dediğinden ne yoluyla yolluyorsunuz telefondan merak ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Never_Ends

Sen daha ekmeğini yemememişsin... ezbere başkalarının düşüncesini kopyala yapıştır yapıyorsun. bilmiyorsun bari biliyormuş gibi naralar atma

3g türkiyeye geldi de bizim mi haberimiz yok!! nokia 2 yıldır türkiyede 3g telefon satar millet eskitti çöpe attı o telefonları hala 3g gelmedi. Avrupa ve amerikada ise şebeke sağlayıcılar hala fiyatları ucuzlatmış değil çünkü beklenen oranda rağbet görmedi zarar eden bir sistem oldu. türkiyede turkcell dışında ihaleye giren bile olmadı. kaldı ki türkcellin o hizmeti nasıl fiyatlandıracağını herkes biliyor.

3. parti yazılım yokmuş. gelde gülme. en basitinden kırma işlemleri için kullanılan programlar var. hiç aramadan installer dan girdiğinde 10 larca oyun ve program indirebilirsin....

java desteğine gülerim ben sen java oyunlarını oyna bu alet playstation oyunlşarını oynatıyor olmayan 3. parti yazılım desteğiyle!!!!!

daha yazardım ama sen daha toysun biraz öğrende gel yazdığın herşey kağıt üstünde olmayan şeyler

bu kadar kör olmakda harika bir şey olsa gerek

• yollamıyorum ben iphone u kendime alıyorum önemli olan benim dinlemem başkasının değil.beni fazlasıyla mutlu ediyor.(iyi bile oluyo 'abi ne güzel şarkıymış göndersene dediklerinde gönderemiyorum deyip uğraşmıyorumda') iphone rules sen gönder!!!
    quote:

Orjinalden alıntı: gekren

antici falan değilimde birisi ya bu parça harika yolla dediğinden ne yoluyla yolluyorsunuz telefondan merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virgil -- 1 Ocak 2008; 21:22:56 >
  • quote:

Sen daha ekmeğini yemememişsin... ezbere başkalarının düşüncesini kopyala yapıştır yapıyorsun. bilmiyorsun bari biliyormuş gibi naralar atma

üşenmeyip yazmışsın bravo

• quote:

Orjinalden alıntı: emreozel

quote:

bu kadar kör olmakda harika bir şey olsa gerek

1....3g gibi kullanmadığın (ve çok büyük ihtimalle 2-3 sene içindede kullanamayacağın) bi teknolojinin parasını peşin peşin verecek kadar aptal olmak ta harika bişey olsa gerek
    2...isteyen istediği telefonun parasını verir alır...ayrıca iphone un fiyatını neyle nasıl karşılaştırıosun...bana aletin maliyeti 500küsür ytl...o fiyatı türkiyeden saçmasapan telefonlara vereceğime iphone alırım daha iyi (bu görüşe katılmak zorunda deilsin tabiki)
    3...macdünyasından alıp yapıştırdığın yazılar en az 5-6 defa yazıldı buraya...200 den fazla mesaj atmışsın ama hala forum kullanmayı bilmiosun herhalde...neyse onu da öğrenirsin umarım bigün...

Sonuç: yazdığın maddeler zaten forumda çok sayıda var...ayrıca isteyen istediği aleti alır...daha fazla gereksiz mesajlar atmayalım...ha sen şimdi çıkıp bana "zoruna mı gitti bu eksiklikleri görmek" felan da diyebilirsin...ben zaten almadan önce okudum o eksiklikleri ve benim için bi önemi yoktu...

• quote:

Orjinalden alıntı: gekren

antici falan değilimde birisi ya bu parça harika yolla dediğinden ne yoluyla yolluyorsunuz telefondan merak ediyorum

sendsongu açıp abi ben sana mail atıyım hem bilgisayarındada bulunsun malum bu iphone diyorum ve mail atıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.