Şimdi Ara

Ankara'da AVEA'li iPhone Kullanıyorum - ANLATIMLI+ iPhone cektigi fotolar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
17.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu baslik ta raflardaki yerini alma yoluinda buyuk bir adim atmis gibi
    1.0.2
    taaa ne zaman cikti o ya :D
  • nokia acaba burda hangi cihazı kolpalamış , pardon esinlenmiş diyelim
    ama nokia nın unuttuğu birşey var, 2009 ilk çeyrekta çıkacakmış bu cihaz
    heralde o tarihe kadar apple da armut toplamayacak.

http://www.gsmarena.com/its_hot_its_nokia_tube_live-news-478.php

yanlış anlşıılma olmasın marka fanboyu değilim, se, motorola kullanıyorum ama
    iphone ile herhangi bir nokia nın karşılaştırılması kanıma dokundu açıkcası,
    komikten de öte yani

• iphone cidden çok şık ve güzel duruyor bugün arkadaşınkiyle biraz oyalandım o ekran çözünürlüğü yada süperliği kesinlikle n95te olamaz YALNIZ UNUTMAYIN n95 telefon iphone ise bence telefon değil :)
    Bluetooth,3G yok aramak vs hepsi dokunmatikbence uğraşmayın derim :) hoparlör seside çok kötü ama kulaklık sesi apple'ın karizmasını konuşturduğu yer.
    Bence iphone bir multimedia cihazı n95 ise multimedialı telefon :)
    fazla mesajlaşmayan telefon kullanmayan biriyseniz ve mp4 oynatıcı tipinde birşey istiyorsanız ipodlar yerine iphone daha kullanışlı bir tercih sadece :)
  • ya ne adamlar var şu forumda

elin finlandiyalı-amerikalısı için birbirinize giriyorsunuz.

Ben özellik istiyorum diyen gider n95 alır,ha etrafta baya çoğalmaya başladı o ayrı.

Artık klasik telefon istemiyorum,şekilli tarz olsun,arkadaşlarım hayran kalsın diyen gider iphone alır.

Kaç kişi gps kullanıyor merak ediyorum,çok da başarılı değil zaten.

Bende fotoğraf makinasının kralı var,zaten çok foto çekmem,5 mp beni bağlamaz.

O yüzden iphone diyorum.Ayrıca bazı yerlerde iphone eksikliklerinde pogram yüklenemez diyecek kadar cahil insanlar var.

Kişisel görüşümdür
  • mrb ArkAdasim sana ozel olarakda ileti gonderdim ama burdanda paylasmak istedim ben amerikadan dun geldim ve iphone rahatlikla kullaniyordum 1 kac ssat once itunes programini update ettim ve bana iphone update etmek istermisiniz diye sordu evet dedim iyi olacagini dusundum ama birden sim karti kitledi sock oldum acikcasi simdi ne yapcam bilmiyorum lutfen bana yardim eder anlatirsaniz sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: SquSqU

mrb ArkAdasim sana ozel olarakda ileti gonderdim ama burdanda paylasmak istedim ben amerikadan dun geldim ve iphone rahatlikla kullaniyordum 1 kac ssat once itunes programini update ettim ve bana iphone update etmek istermisiniz diye sordu evet dedim iyi olacagini dusundum ama birden sim karti kitledi sock oldum acikcasi simdi ne yapcam bilmiyorum lutfen bana yardim eder anlatirsaniz sevinirim

fake imei mi kullanıyorsun yoksa telefonun kayıtlımı onemli olan bu ilkbaşta daha sonra ise forumda aratırsan bazı programlar sayesinde bu olayı cozebilirsin.tek yapman gereken yeni güncellemeyi indirip kurmak.ilk başta 1.1.4 e geciş olayına bak ondan sonrada kafana gore 2.1 e veya 2.0.2 ye gecebilirsin.
  • aslında imei dah akaydettirmedim yarın kaydettircem eher acılmazsa o zaman dedigin gibi programlara bakcam baska sansım kalmıyor cunkii telefonu araya vermek istemiyorum...
  • bir pasaportta ben bulsamda kaydettirsem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reiis -- 22 Eylül 2008; 4:12:51 >
  • hayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: emreozel

anti değilim ama gercekten fiyaskoyu buraya olay yaptı arkadas.. hic boyle abartılıcak bir seyı yok cıhazın kesınlıkle..

Korax ın dediği gibi flash desteği yok :)

esasında mac ciler çok iyi bilirwww.macdunyasi.com burasının iphone için yazdıklarını hatırlatıp sıyrılmak istiyorum bu konudan..

3G desteği yok. Şebeke içi internet için GPRS/EDGE kullanılmak zorunda.
    - 3. parti yazılım desteği yok, kapalı sisteme sahip. Jobs’un yalanına kananlar, tarayıcı ve internetsiz çalışmayan Web 2.0 uygulamalarını 3. parti yazılım sanıyor
    - Oyun yok
    - Java ve Flash desteği yok
    - Koca koca reklamlar yapılsa da, YouTube desteği sadece 10.000 video ile sınırlı
    - Çıkarılabilir pili yok. 300-400 şarjdan sonra (1 yıl), fahiş paralar ödenerek değiştirilmek zorunda
    - MMS desteği yok
    - Tuşsuz yapısı ve dokunmatik ekranı nedeniyle tek elle kullanılamıyor. Fiziksel klavyesi yok
    - İki megapiksellik kamerası var, fakat video kaydı yapamıyor. Zoom yok, flaş yok
    - GPS yok
    - Anlık mesajlaşma (AIM, Yahoo, MSN) desteği yok
    - Bluetooth üzerinden diğer aletlere içerik gönderilemiyor, Bluetooth sadece ve sadece kulaklık için kullanılabiliyor
    - Hafıza kartı yuvası yok
    - FM radyosu yok
    - iTunes şarkılarını melodi olarak kullanmaya izin vermiyor
    - Bilgisayar sahibi olmadan, iPhone kullanmak mümkün değil. iTunes ile etkinleştirmek zorunlu
    - Excel, Word ve PDF desteği görüntülemeden ibaret. Belge düzenlemeyi ve oluşturmayı desteklemiyor
    - Safari tarayıcısı var. Fakat Flash olmadığından, pek çok sitede görüntüleme sorunu yaşanıyor
    - Sesli arama, sesli komut ve ses kaydı yok
    - A2DP, yani stereo Bluetooth kulaklık desteği yok
    - Kablosuz eşitleme ya da internetten doğrudan içerik satın alma desteği yok
    - Tarayıcısı var ama internetteki resim, müzik vb. dosyaları hafızaya kaydedemiyorsunuz
    - AT&T dışı SIM kartların çalışmaması bir yana, her AT&T SIM kartı çıkarıp takışta bile aleti yeniden etkinleştirmek gerekiyor. Yani iPhone, cep telefonu tarihinin en karmaşık simkilitli telefonu

Sonuç: iPhone, Apple tarafından basının da desteğiyle fazlasıyla şişirilen bir balon. Apple sanıyor ki, yıllardır tatlı kazanç sağladığı iPod/iTunes tekelinde olduğu gibi iPhone’de de dünyayı ele geçirecek. Oysa apaçık ortada olduğu gibi, cep telefonu piyasasına böyle yüksek fiyatlı ve en basit özelliklerden yoksun bir aletle girmek, kendisine pahalıya patlayacak. AT&T’nin dümen suyunda, Apple ürünü olarak değil, AT&T projesi olarak hazırlanan iPhone, Apple’nin itibarını zedeleyecek. Çünkü “5 yıl sonrasının telefonu”, “dünya tarihinde ilk defa internet cebe giriyor”, “telefonu yeniden yarattık” gibi gülünç ve zavallı sloganlarla pazarlanmaya çalışılıyor. Aslında iPhone, iPod/iTunes tekeline yan ürün olarak hazırlanan, tekelci Apple kafasının iyice katmerlenmiş hâlini yansıtan, Apple’nin Macintosh’u öldürmesine ve bir yıl Mac OS X’i rafa kaldırmasına sebep olan bir elektronik zımbırtıdan başka bir şey değil…

Bu arada Helio Ocean isimli, ibretlik bir ürün var: 3G destekli, iki ayrı klavyesi olan, AIM, Yahoo, MSN desteği olan, MMS destekleyen, iPhone gibi HTML tarayıcısı olan, bilgisayarsız doğrudan müzik indermeye izin veren, oyun desteği bulunan, Stereo Bluetooth’u destekleyen (A2DP), MySpace ve YouTube desteği olan, GPS ve Google Harita desteğine sahip, 2 megapiksel flaşlı ve zoomlu kamerası olan, video kaydı yapan, çıkarılabilir pili olan bir alet. ABD fiyatı? 295$. Ama, ama iPhone? O 500$. Neden? Çünkü o dünya tarihinde interneti ilk kez cebe getiren, 5 yıl sonrasının telefonu! Çünkü Steve Jobs bizim tanrımız. Onun icraatları sorgulanamaz, eleştirilemez. O ne yapsa kusursuzdur!

Benden bu kadar. Reklamverenini cilalayan basın, robotlaşmış müritler, sırtlanlar ve çılgın/cahil cep telefonu gençliği iPhone’ye tapınmaya devam edebilir…

macdunyasi.com da daha detaylı bulursunuz ...saygılar..

sana katılasım geldi +9999999999

• Hoort olmuş
  • Şu eksik Bu eksik diyip Hem ürünü kötüLüyoLar hemde ürünü biLmeyenLerin Soğumasına Sebep OluyoLAr..

ASlında iphonun En Son Teknoloji İLe DonatıLdığının HErkez Farkında Bence Ben bu özellikleri bu oyunLArı SAdece böyLe bi Telefonda gördüm Adamın biride Çıkmış başLıkta yazmış ..

PSP Leri Elinizden Çıkarın RSoccer 2009 geLdi :D

O da oyunun güzeLLiklerine Kendini Kaptırmış beLLiki vede HakLı .. bu iphOne bence Herşey demek :) bi PSP bi Laptop bi iPod Ve ses Kalitesi , Ekran , RenkLer, Donma KesinLikLe OLmayışı, TouchScreen , OyunLArın büyük BoyutLu Olmasına Rağmen Hızlı Açması ..

ProgramLAra hızlı Giriş Yapması ve Magic Screen ProgramLarıyLa veya VideoLarıyLa İnsanLarı Şaşırtması Ne diyebiLİrim Ki Herşey Süper..

Bluetooth La herhangi birine Dosya yoLLayamamak KAdar güzeL bişey Yok Benim Yüklediğim şşarkıLar bana ÖzeL kalıyor :D Herhangi bi arkadaşımdada güzel müzik duyarsam da sadece adını İster internetten indiririm Telefonuma yükLrim Hiç Sorun TeşşkiL etmiyor doğrusu ..He bu Arada İphOnun CarizMasınada Diyecek Yok :)

• iphone 8 mp gibi çekiyor,
  • bluetooth la dosya gönderilemiyor,oyun yüklenemiyor ne demek ya os3.0 çıktı ps2,psp grafik kalitesinde oyunlar çıkıyor siz hala oyun yüklenemiyor diyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gabriel Van Helsing

bluetooth la dosya gönderilemiyor,oyun yüklenemiyor ne demek ya os3.0 çıktı ps2,psp grafik kalitesinde oyunlar çıkıyor siz hala oyun yüklenemiyor diyorsunuz

bir de o yorumların tarihine baksan?
  • arkadaş dayanamayıp konuyu hortlatmış :):) Gabriel Van Helsing kardeş Why So Serious? biliyorsun nokia kullanıcıları her yeni çıkan telefonu iphone ile karşılaştırıyorlar sonra çöplüğe atıp yeni telefon çıkınca yeniden karşılaştırıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anorexia -- 22 Ağustos 2009; 23:42:24 >
  • ya ben birşey sormak istiyorum:

Bende 3Gs getirteceğim ancak; Ben bunu 1 ay içerisinde kayıt ettirmezsem tamamen kapanacak mı?Yoksa atıyorum 10 yıl sonra bile kayda gitsem 1 ay içinde Türkiye ye giriş yapmış bir pasaport yeterli mi??

lütfen yardım edin....
  • quote:

Orijinalden alıntı: sserdar93

ya ben birşey sormak istiyorum:

Bende 3Gs getirteceğim ancak; Ben bunu 1 ay içerisinde kayıt ettirmezsem tamamen kapanacak mı?Yoksa atıyorum 10 yıl sonra bile kayda gitsem 1 ay içinde Türkiye ye giriş yapmış bir pasaport yeterli mi??

lütfen yardım edin....

Telefona herhangi bir hat takmadığın sürece istediğin zaman kayıt ettirebilirsin. Ama diyelim ki telefonuna bugün hat taktın 1 ay içerisinde mutlaka kayıt ettirmek zorundasın.
  • çok teşekkür ederim...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.