Şimdi Ara

Ankara'da AVEA'li iPhone Kullanıyorum - ANLATIMLI+ iPhone cektigi fotolar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
17.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Paylasimci butun arkadaslara sonsuz tesekkurlerimi ileterek baslamak istiyorum sozlerime...
    iPhone'um geldi ve TAMAMEN SORUNSUZ BIR SEKILDE calisiyor.

iPhone'u KIRMAK 1.0.2 Versiyonu Icin Bizzat Denedigim Yontem:

Arkadaslar, ONCELIKLE sunu belirteyim. Ben Mac (MacBook), Tiger Kullanicisiyim. Anlattigim hersey MAC KULLANICILARI icindir. Bu yuzden LUTFEN, windows icin nasil yapcaam filan diye sormayin. Bilmiyorum. Hic de kullanmiyorum Mac'in Windows bolumunu acikcasi...

Su anda elimde neler var?
    iPhone 1.0.2
    iTunes, 7.4
    MacOSX 10.4.10 Tiger.... (Bu arada Leopar da 2 gun sonra geliyor... Sanirim sorunsuz upgrade imkani sunacaklardir... ki yasal olanlar icin zaten bir problem yok...)

YURTDISINDAN GETIRME NASIL OLDU? ADIM ADIM ANLATAYIM:

1. Amerikada tanidigim bir arkadasim gelirken, Newyorktan TOPLAM 432 USD'ye aldi. Farkli eyaletlerde farkli KDV uygulamalari oldugu icin biraz daha ucuz veya daha pahaliya almis/alacak olanlar olabilir. (Gumrukte, bunun KDVergisini alma olaylari filan da varmis ama arkadasi sikintiya sokmamak icin 30 dolar icin o islemleri yapmadik).
    2. GUMRUKTE YAPILACAK BASKACA HICBIR ISLEM YOK! 1.1.2007 itibariyle artik.
    3. Ankara'da bulundugum icin Emek'teki Avea bayiine arkadasla beraber gittik, Onlar zaten pasaportun ve saniyorum kimligin filan fotokopisini cekiyorlar, kayit islemi basliyor. O kadar.. 5 dk. bile surmedi. 5 KURUS DA ALMADILAR! Arkadasla orda vedalastik. IMEI sorgulama yaparken -BU ARADA usa dan alacaklara bir hatirlatma, iPhone kutunun uzerinde IMEI NO YAZIYOR. O yuzden almadan once yine de bi kontrolde fayda var belki TR'de klonlu bi sekilde kullaniliyor olabilir, bi baska kutudakini alabilirsiniz bakip hemen ordan internetten. Google IMEI NO SORGU dediginizde sayfa cikiyor. Nerde kalmistik :). Kayit islemi aslinda ONLINE oldugu soyleniyor ancak benim sorgulamam 1,5 gun devam etti. O ana kadar IMEI no kayitli degil diyordu. Kayit islemide tamamlaninca sorun bitti..
    Burada ne belirtecegim. Internette Telekomun sitesinde IMEI NO KAYITLI yazisini gorene kadar telefona SIM KART takmadim! Onemlimi bilmiyorum ama bunu da soyleyim istedim.
    4. Artik elimizde, TR'de kayitli bir iPhone var. Unutmadan soyleyim: iPhone satanlarin cogu KAYITSIZ! O yuzden kayit ettirebilieceginiz bu yil icinde gelen USA olmasi gerekiyor mu acikcasi onu bilemiyorum bir pasaport yoksa almis oldugunuz kayitsiz iPhone 1 ay icerisinde kapanacaktir!

HANGI YONTEMI/SITEYI KULLANDIM?

http://modmyiphone.com/wiki/index.php/IPhone_unlock_OS_X_Part_1

BU SAYFADAN ITIBAREN bir iPhone'un nasil kirilacagi adim adim anlatilmis... BIZ DENEDIK ve SORUNSUZ bir sekilde ve kolayca KIRDIK. Ama biraz Ingilizce bilmeniz gerekiyor. Anlatilanlarin hepsi, resimlerle aynen dedikleri gibi biraz sonra karsiniza cikiyor. SIM kart, ust taraftan delige igne soktugunuzda otomatik atiyor disari kendisini. Icinde bos bir AT/T kart var. Her ihtimale karsi sakliyorum...
    1.1.1'in de nasil 1.0.2'ye donusturulecegi yine sayfada yan tarafta anlatilmis. Ama benim aldigim iPhone zaten 1.0.2 oldugu icin ne 1.0.2'ye yukseltme asamasini ne de 1.0.2'ye geridondurme asamasini kullandim. Hatta bazi sitelerde direk 1.1.1'in nasil kirilacagi anlatiliyor. Ancak ben onlari denemedim henuz ve telefonumu 1.1.1'e yukseltmedim hala...

5. Sitede size gerekebilecek butun programlar verilmis. Sadece hatirladigim kadariyla iTunes7.4'u bi baska siteden buldum. Kendi site linkleri uyelik istiyor ama, diger mirrorlari sectiginizde cogunda direk download basliyor vs...

6. iPhone ve Mac arasinda baglanti anladigim kadariyla SADECE 3 Sekilde kurulabiliyor...
    aa. iTunes yardimi ile. Ancak bu baglantida sadece iTunes'un izin verdigi islemler (Photo, music, adres, takvim vs. transferleri yapiliyor..). Bunun icin yaninda gelen kablo yeterli.
    bb. iNdependence programi ile... Bu da SINIRLI islemleri yapmaniza izin veriyor. Zaten bu programi hack islemini yaparken kurmus oluyorsunuz...
    cc. CyberDuck programi ise size, Wireless uzerinden iPhone'unuzu KLASORLER seklinde ve TAMAMEN gormenizi sagliyor.

Bu sebeple, kirma isleminin ilerleyen safhalarinda kablosuz baglantiya ihtiyaciniz olacagi icin hem dizüstünüzde hem de cevrenizde ACIK wireless ile internet BAGLANTISI ZORUNLU!

Su ana kadar gordugum kadariyla DOGRUDAN MAC-iPHONE arasinda baglantiyi KLASORLER SEKLINDE VE TAM YETKIN OLARAK, sadece KABLO yardimi ile kurabilen bir PROGRAMA RASTLAMADIM! Bulan varsa ve bizimle paylasirsa sevinirim... DUZENLENDI: iFuntastic ve iPhoneDrive Programlari ile DOGRUDAN USB ile baglanilabiliyor!

7. Islemler bittikten sonra, KENDI SIM kartinizi takiyorsunuz ve kirma islemi tamamlaniyor.

KUTU ICERIGINDE NELER VAR?

1. iPhone
    2. USB Kablo
    3. Dock denilen aparat. Ne ise yarar?
    aa. USB Kablonun ayni iPhone'a oldugu gibi bu docka girisi de vardir. Bu sayede masa ustunde ayakta durur halde tutabilirsiniz iPhone'u. SASIRMAYIN! iPhone SADECE VE SADECE USB'den SARJ olur! Bu dock sayesinde hem sarj olurken hem de telefonunuzla baglanti islemlerini yapabilirsiniz. Ayrica dock un bir de ses cikis bolumu var. burdan da evinizdeki ses sistemlerini takarak dogrudan iPhone dan muzik dinleyebilir, videolarinizi seyredebilirsiniz. Ayrica iPhone'un bir dezavantaji gordugum kadariyla HER NE KADAR 3.5 stereo jack yani standart mp3 cikisi var ise de... Onlarin girisleri kisa kaldigi icin iyice bastirmadiginiz surece ses transferi iPhone un ust taraf goruntusunu bozmamak icin yapilmis olsa gerek tam saglanamiyor. Kendi kulakliginda sorun yok ama diger kulaklik ve mp3 vs. girislerinde oluyor. Dockun ses cikisinda ise boyle bir sorun olmadigi icin sizin icin onemli ortamlarda DOCK sayesinde de ses aktarimini KOLAYCA VE SORUNSUZ yapabilirsiniz...
    4. Sarj ADAPTORU: Dedigim gibi iPhone SADECE USB'den sarj oluyor. Yaninda gelen Adaptor de, bir ucu Amerikan fis standardında diger ucu ise USB olan bir adaptor. SANSLISINIZ cunku, 110-240 Volt arasi uyumlu yani kucuk bir Beyaz Amerika-TR fis adaptoru ile (Ben Sakarya Caddesindeki elektrikcilerden hemen hemen ayni renkte beyaz 0.75 YTL'ye :P aldim)Turk standartlarinda kullanabileceginiz AMA Miniminnacik bir sarj aletiniz var. Artik OKUZ gibi nokia sarj aletlerine son :)
    5. Silmek icin bez. Bu arada kac haftadir aleti kullaniyorum bir cizik dahi olusmadi. Ancak elinizdeki lekeler, ekran kararmis iken belirgin oluyor. Ancak ekran acik ise KESINLIKLE FARKEDILMIYOR cunku yuksek kontrast ve isik var.
    6. Stereo Kulaklik
    7. Kitapcik vs..

NELER KOTU?
    Butun forumlarda yapilan temel elestirelerden ziyade benim farkettigim bazi eksileri aklima geldikce buraya yazacagim...
    1. Telefon kilitlendiginde TAMAMEN simsiyah bir ekran kaliyor ki bu Pil omru icin mukemmel bir ozellik bir bakima ancak, bu arada siz yokken gelen bir arama veya SMS olursa, bunun simsiyah kalan ekranin en azindan bir kosesinde uyari seklinde gorunmesini isterdim.
    2. Bu sadece iphone icin degil aslinda bircok kamerali telefon icin foto ceken birisi olarak GENEL bir elestirimdir. Kameranin lens kapaginin olmamasi! Butun fotografcilar bilir ki, lensteki minicik bir leke resmin o bolgesinin, hele yuksek yakinlastirma kullanilmissa daha genis bir alanin bulanik cikmasina neden olur. Bizim telefonlarin lensleri artik siz dusunun :D...
    3. Elbette iPhone, Mac isletim sistemi olan MAC OS X kullaniyor ama cok cok buyuk bir eksiklik bence ALARM, telefon kapali iken calmiyor. Yani sabah alarmla kalkmayi dusunuyorsaniz, geceden telefonu acik birakmalisiniz :((. Bunu hemen diger Nokia'ci ekip subjektif ve olumsuz elestirmesin :) Cunku Symbian isletim sistemi kullanan telefonlarda da symbian sistemler kullanilarak olusturulan alarm programlari icin de telefonun acik kalmasi gerekir! Ama Apple en azindan alarm icin boyle bi kolaylik bulabilirdi. Belki de bu elestirdiklerim uzun vadede duzenlenebilecektir ki bence bu teknolojiyi yapanlar icin bunlar cok kolay. Aslinda bu baslik altinda bahsedecegim hersey duzeltilebilecek belki de 3. parti yazilimlarla yakinda bile cikacak olan seyler. Bir radyo konulamaz, bir bluetooth destegi yapilmaz belki ama bunlar icin engel yok bence... Ancak hemen bir avantaji var SINIRSIZ sayida alarm kurabiliyorsunuz
    4. iPhone'la cektiginiz fotolar haricindeki diger fotolari sadece iPhoto'dan silebiliyorsunuz. Telefondan da silinebilmeli bence. Senkrenizasyon yapildiginda sorabilir iPhoto'dan da sileyim mi diye vs...
    5.
    NELER GUZEL?
    Daha once de dedigim gibi. atiyorum N95 almis olsaydim, otobuste giderken 6600'dan farkli HIC AMA HICBIRSEY YAPAMAYACAKTIM. Simdi resimlere bakiyorum, veya muzik dinliyor veya video veya film seyrediyorum. INANIN Herkes AMA HERKES size, pardon iPhone' a bakiyor.. Gulumseyen insanlar filan :) Muthis duygu...
    Mac kullanicisi olarak, Apple'i bir kez daha tebrik ediyorsunuz gonulden. Helal olsun... Kendinizle gurur duyuyorsunuz, DOGRU TERCIH YAPMISIM! diyerek. Ve tekrar kufrediyorsunuz Windowsa zamaninda size cektirdiklerini dusundukce... :p
    S60 serisi telefon KULLANANLARIN DIKKATINE! Daha once sx1 kullandigim icin ve Mac Uyumu olup olmadigini bilmedigim icin tum telefonlari tek tek girecegimi sanmistim. En azindan Mac'in AdressBook programini kullanirim telefona sonra senkronize ederim diye kismen uzuluyor kismen seviniyordum. Ama SANS eseri, SX1'de bir symbian program yardimiyla almis oldugum REHBER yedegim, Mac ile BIREBIR UYDU. Ve saniyorum .vcf uzantili olan bu rehber yedegimi tamamen AdressBook'a aktardim. Ordan da iPhone'a. Ancak +90 seklinde tekrar duzenledim telefonlari ki arandiginda kaydettigim sekilde gorunsun diye.
    iPod bolumu hakkaten harika...
    Guya oyun oynanamiyormus. Hadi ordan... abartmiyorum 100'lerce oyun var..
    Program kurulamiyormus... Hadi ordan... Abartmiyorum 100'lerce program var...
    Kapanma, acilma, duzenleme vs.. sesli, yazili butun ayarlari tekrar TURKCE yapabilirsiniz yeter ki biraz bilgisayar bilginiz olsun... Ornek veriym: Low Battery uyarisi yerine benim iPhone'da "Ahanda Pil Bitiyo" uyarisi cikar! Mesaj sesi yerine, "Tatlim, sana bir SMS mesaj geldi!" bile diyor :p... Artik hayal gucu size kalmis :D
    Yakit tanki gibi KOCAMAN bir pil dolum gostergesi var doldukca tank da doluyor vs... Windowstaki Paint programinin benzeri elinizle cizim yaptiginiz programlardan tutun da, Ses Kayit programina kadar BIRCOK SEY var.. Hele bir de Stewes 3. Parti programlamaya acacaklarini soyledi ki iPhone'u TUTUN TUTABILIRSENIZ ARTIK :D
    SAFARI, harika...
    Google Maps, daha once girdiginiz alanlari aklinda tutarak her seferinde nete baglanmanizi gerektirmiyor...
    SendSong programi ile iPhone'un ipodda kayitli BUTUN MP3'leri Bilgisayar KULLANMAKSIZIN ringtone yapabiliyosunuz... Ben bilgisayari kullaniyorum cunku kisa kisa olmalari yeterli muziklerin, kesip, zil sesi olacak kadar yeten kismini ekliyorum. Yoksa, bir arkadasinizin telefonda begendigi istedigi muzigi Rehberi duzenleyerek ona ozel zil sesi yapabilirsiniz. Cok sasiracaktir :)..
    iPhone'un iPod'unu kullanirken her bir playlisti SHUFFLE (karisik) kullanabiliyor olmak da cok guzel. Ornegin ben, TurkPop, Yabanci, TurkHalk vs. Playlistler olusturdum iterseniz en ust menuye giderek BUTUN SARKILARI veya alt menulere inerek istediginiz klasoru karisik dinleyebiliyorsunuz ..

YA... Ben NE ANLATIYORUM KI... KISACA

MUKEMMEL!

Simdilik bu kadar. Istekler ve duruma gore tekrar yazmaya gayret ederim. Unutmayin! Paylasilmamis bir bilgiyi LUTFEN PAYLASIN! Ayrica parayla da satacaksaniz satin o sizin tercihiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c_scorpion -- 2 Ocak 2008; 17:30:52 >

• Hayırlı uğurlu olsun. güle güle kullanın.
    Ben henüz alamadım. en kısa zamanda bende iPhone kullananlara katılacağım.

Saygılar,
  • Hayırlı olsun kullananları gördükçe kullanası geliyor insanın.
  • Türkçe anlatım yapan resimli bir bilgi yok mu arkadaşlar
  • o değil de

abd den alınan 1.1.1 versiyonlu iphone nasıl kırılır?
  • Kendi kendisine kirmak isteyen arkadaslari uyarmak istiyorum. TEMEL BILGISAYAR bilgisi olanlar bu ise kalkismasin! Sonuc yine olumlu olabilir ancak temel ustu bilgisayar bilgisi ve ingilizce gerektiren bir konu. Cunku hersey olumlu gelismeyebilir, yeri geldiginde sorun cikan bolumu cozebilmek icin ingilizce bilmeniz gerekebilir. Ancak sorunsuz bir kirmayi da basarabilirsiniz. KISACA sunu soyleyim. 1.1.1 veya 1.0.2 olsun ne olursa olsun, her halde KIRILMAZ DIYE BIRSEY YOK! Yeter ki dediklerime dikkat edin :)
  • İngilizce de var, bilgisayar bilgisi falan filan da...

Windows kullanarak 1.1.1 olarak ABD den aldığım iPhone'u nasıl kırarım?
    Son aldığım habere göre downgrade ile kırılıyor fakat telefon özelliği kullanılamıyordu. Şu anda durum nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3G ve 3Gs iPhone ANA KONU
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • c_scorpion merhaba
    benim cihazda problemim var.sanırım yardımcı olabilirsin
    cihazımı usb den bilgisayarıma bağladım.internal storage olarak gördü.dosyaları açtım sadece dcım yani resimlerin olduğu klasör var.ama boş olan 7.21 gb alana bilgisayarımdan bişey atamıyorum müzik video falan.kopyala yapıştırda yapamıyorum.çözümü nasıldır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: conjure

c_scorpion merhaba
    benim cihazda problemim var.sanırım yardımcı olabilirsin
    cihazımı usb den bilgisayarıma bağladım.internal storage olarak gördü.dosyaları açtım sadece dcım yani resimlerin olduğu klasör var.ama boş olan 7.21 gb alana bilgisayarımdan bişey atamıyorum müzik video falan.kopyala yapıştırda yapamıyorum.çözümü nasıldır.

itunes kuruludur sanirim ordan sürükle birak yontemi ile yapabilirsin
  • ya açıyosunuz böle konular.. en sonunda bana da aldıracaksınız bi iphone.. ama.....
  • Slm arkadaslar..
    Faruk Bey icin: Faruk bey, valla ben bir tane getirttim bu dediklerim cercevesinde, isyerinde bir arkadasimla birlikte kirdik. Su anda tekrar 1.1.1'ini bile olsa getirecek arkadas olsa getirtip onu da hanima hediye etceem. 430 dolar ne ki kiytirik telefonlara 1.000 ytl verildigi dusunuldugunde.. USA da satilan planla birlikte aldigin dusunulurse bu telefona vereceginiz para 2.400 YTL'ye yaklasiyor.
    Soyle soyleyim, 1.0.2'yi kirdiktan sonra, 1.1.1'i kirma yontemlerini anlatan siteleri gezdigimde goruyorum ki hemen hemen ayni hele Program iNdependence olunca... Her halukarda, restore edebiliyosunuz... Korkunuz yok. Tek sorun 1.0.2'lere 1.1.1 kurmada cikiyor tekrar 1.0.2 bile kuramiyormussunuz filan. Kaldi ki ben 1.0.2'yi bile alirken SADECE, telefon ozellikleri haric diger ozelliklerini bile acsam o haliyle bile zaar etmemis oluruz, telefonu da kirarsak ne ala diye dusunmustum. USA'da, iTouch yani, iPod'un 16 GB olani da 399 USD, iPhone da HATSIZ haliyle 399 USD anlatabiliyor muyum? iPhone da ekstra, telefon ve kamera ozelligi var. Zaten diger yazilarimda da belirttigim gibi kamera ozelligi beni pek ilgilendirmiyor. Su anda getirtebileyim size de hangi yontemi kullanip kirdigimi soylerdim ama detayli inceleme yapamiyorsunuz. Ben 1.0.2 iphone gelmeden once yüzlerce siteye girdim ama hep suphem vardi. Ama telefon geldikten sonra olay onunuzde cereyan ettigi icin o kadar kolay bir sekilde ilerliyor ki... Yapmaniz gereken sadece daha once SORUNSUZ KURMUS VE ONAYLANMIS BIR SITEDEKI yontemi soyleyen GERCEK bilgilere ulasmak. O yontemi uyguladiktan sonra hersey yolunda gidiyor, yolunda gitmeyen durumlara da dedigim gibi Bilgisayar ve Ingilizce bilgisi olan birisi olarak DAHIL olup cozuyosunuz. Kiran site diyor ki.. .... klasorundeki dizini acip vs dosyasini acin diyor... bilmeyen birisi bu ne diyo diyor :s... Eger bilgisayar ve ingilizce bilginize guveniyorsaniz hic durmayin getirtin cok basit kirildigini goreceksiniz

conjure icin:
    Sormus oldugunuz soru SADECE iPhone'la ilgili bir soru degil. Windowsla ve üretici firmalarla ilgili bir soru. Herseyden önce yazimin EN BASINDA DA SOYLEDIGIM GIBI, ben WINDOWS KULLANMIYORUUUUUM! :) Ama bildigim kadariyla soyleyim, windows kullanirken sadece iPhone degil mesela ben Canon foto makinami taktigimda da ayni sekilde gorunurdu. Harici harddisk olarak goremez, bu tur cihazlarin hepsi boyledir. Bu sekilde veri transferi saglayamazsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c_scorpion -- 26 Ekim 2007; 13:11:04 >

• Arkadaşlar gerçekten allamamak için hiç bir neden yok c_scorpion arkadaşım bilgi paylaşma ruhundan dolayı tebrik ederim çünkü bu işlemler için 100 ytl isteyen insanlar var sizden bir ricam var örnek çektiğiniz bir kaç resmi koyabilirseniz sevinirim..
  • Eger cektigimiz resimleri oldugu gibi gonderebiliyorsak tabii ki gonderirim. Birazdan duzenleyip deneyecegim..
  • Iste Fotolar...
    Dogrudan gorunmuyo :p Ya da ben beceremedim :) Tiklamaniz gerekecek...

http://img26.picoodle.com/img/img26/6/10/26/f_IMG0039m_1982848.jpg

Nevsehirliyim ama, Kirsehirde gecen gun cektigim bir resim...

Foto 2- Calisma ortamimdan bir goruntu

http://img36.picoodle.com/img/img36/6/10/26/f_IMG0041m_080a8fb.jpg

Foto 3- Bahcedeki Kadife Ciceklerden...

http://img26.picoodle.com/img/img26/6/10/26/f_IMG0046m_61f9566.jpg

Foto 4- Ankara'dan bir resim

http://img28.picoodle.com/img/img28/6/10/26/f_IMG0040m_4b9d3f1.jpg

Resim 1- iPhone'a kurmus oldugum, Windowstaki PAINT benzeri bir program ile parmaklar ve iPhone'un TouchScreen teknolojisi kullanilarak hizlica sizlere gostermek icin yapilmis, 5 yasindaki kizimin cok sevdigi ve arkadaslariyla oynamak icin birbirlerine girdigi :)) benimse, telefonu kurtarma cabasinda oldugum halde cizilmis bir resim :p

http://img36.picoodle.com/img/img36/6/10/26/f_IMG0005m_3ef6a50.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c_scorpion -- 26 Ekim 2007; 13:03:15 >

• c_scorpion harika fotoğraflar, ben de dün edindim bir iphone ve ilk fotoğraf çekimimi yaptığımda tam ışık olmasa da aydınlık ortamdaki fotoğraf kalitesine hayran kaldım. Eve gelip bilgisayarda görüntülediğimde ise daha bi şaşırttı beni.. Önceki telefonum olan N93'ten açıkçası daha canlı fotoğraf çekiyor..

Bir de paint türevi bir programdan bahsetmişsin, forumu araştırdım ancak bu tip programları nasıl yükleyebiliriz tam bilgi sahibi olamadım, birkaç program buldum .app klasörü ve tar.gz formatı şeklinde değişik şekillerde.. Bunları nasıl yükleyebilirim acaba?..
  • Valla bynedim siz hangi yolu kullanarak kirdiniz veya kirdirdiniz bilmiyorum ama ben kendim kirdigim icin, onerdigim sitede kirilma esnasinda kullanilan programlardan birisi iPhone ekranina Installer.app diye birsey atiyor. Onu tikladiginizda, 100'LERCE farkli kategorilere ayrilmis programlar var onlari tikladiginizda hangisinin ne ise yaradigi aciklamalari kisminda yaziyor. O kurdugum onlarca programlardan veya oyun sayarsaniz oyunlardan birisi de bu. Kurulduktan sonra Ekranda, "SKETCHES" seklinde bir cizgi ev gorunuyo ordan aciliyor... Resmini cekebilirsem HEMEN gonderiym...
  • Hocam yarından itibaren bende İphone kervanına katılıyorum paylasım yapıp sorunlarımızı hepberaber asacagımızı dusunuyorum....
  • guneyonur icin, simdiden hayirli olsun telefonunuz, elimizden geldigince yardimlasmak mutluluk verir.
    Antİphoneicin, benim anlamadigim sirf bu yaziyi yazmak icin bu foruma ve bu basliga tiklayip yazip gitmek ne mutluluk verir insanlara hic bilmem, hele MUHTEMELEN iPhone kullanmamis birisinin ONYARGILI olarak bu elestiriyi yapmasi ne kadar SAGLIKLI dir bilemiyorum..
  • Arkadaşlar bende yarın iphone sahibi olacağım inşallah.öneri ve yardımlarınızı bekliyorum...:) Valla 2 hafta önce P1i aldım.pişman olmayacağımı düşünüyorum.sizce :))
  • Ses kalitesi hakikaten çok iyi fakat alette bluetooth yok
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.