Şimdi Ara

Ankara'da bulunan bayilerin yetersizliği

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
1.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar.yanlışım yoksa Ankara'da 2 adet Skoda bayisi var.yeni kasa superb bekleyen birisi olarak iki bayiyede gittim bilgi almak için.zaten çiftlik kavşağındaki bayi Çalışanları insanın yüzüne bile bakmazken Konya yolundaki bayi ise yetersiz bilgi vermekte.ikiside ellerindeki aracı satma peşindeler.olaki buralardan bir araç aldık acaba hangisinin servis hizmeti daha kalitelidir güncel Skoda kullanan arkadaşlar bilgi ve tecrübesini aktarırsa bana ve benim gibi Düşünen kullanıcılara faydalı olur diye düşünüyorum.birde Ankara'da 2 bayi çok az değil mi yahuuu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Katiliyorum bende, hiç seçenek olmuyor 2 bayi olunca. Bunu bildikleri içinde ona göre fiyat veriyorlar. Mecbur ordan alcaksiniz gözüyle bakiyorlar. Servis olarak efe yi tavsiye etmem. Ilgisiz alakasiz bir servis, and biraz daha iyi calisanlari, daha çok ilgileniyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: latsbell

Katiliyorum bende, hiç seçenek olmuyor 2 bayi olunca. Bunu bildikleri içinde ona göre fiyat veriyorlar. Mecbur ordan alcaksiniz gözüyle bakiyorlar. Servis olarak efe yi tavsiye etmem. Ilgisiz alakasiz bir servis, and biraz daha iyi calisanlari, daha çok ilgileniyorlar.

Orayada hiç ısınamadım hocam.laf olsun diye yapılmış gibi. Efe yenilendiği için superb ilk oraya gelir Ankara'da. Çünkü öyle bir söylemleri vardı Skoda yöneticilerinin. İnanın almak için İstanbul'daki bayilere gidebilirim ama illaki servis hizmeti için Ankara'daki bayileri kullanmak zorundayım çok hoşlanmadığım halde. İnşallah yenilenen showroomlarıyla beraber mantaliteside değişir bu bayilerin.

• quote:

Orijinalden alıntı: #Erdem#

quote:

Orijinalden alıntı: latsbell

Katiliyorum bende, hiç seçenek olmuyor 2 bayi olunca. Bunu bildikleri içinde ona göre fiyat veriyorlar. Mecbur ordan alcaksiniz gözüyle bakiyorlar. Servis olarak efe yi tavsiye etmem. Ilgisiz alakasiz bir servis, and biraz daha iyi calisanlari, daha çok ilgileniyorlar.

Orayada hiç ısınamadım hocam.laf olsun diye yapılmış gibi. Efe yenilendiği için superb ilk oraya gelir Ankara'da. Çünkü öyle bir söylemleri vardı Skoda yöneticilerinin. İnanın almak için İstanbul'daki bayilere gidebilirim ama illaki servis hizmeti için Ankara'daki bayileri kullanmak zorundayım çok hoşlanmadığım halde. İnşallah yenilenen showroomlarıyla beraber mantaliteside değişir bu bayilerin.

Alıntıları Göster
    selamlar,
    ben de son 3-4 haftadır aynı konuyu (ankara bayilerindeki enteresan ilgisizlik) insanlarla konuşuyordum sizin konunuzu görünce yazmadan edemedim
    rapid spaceback'i görmek ve bilgi almak için bu iki servise 2-3 sefer gittim
    müşteriden başka bir muamele gördüğümüz kesin
    saatlerce orada dolaşsanız 1 tane satış görevlisi de "hayırdır neye baktın" demiyor
    zorla yanınıza getirdiğiniz görevliye soru sormadıkça size bilgi vermiyor
    verdiği bilgi de ya evet ya hayır ya da tek kelimelik cevaplar
    sonra dönüyor arkasını gidiyor
    resmen satmamak için direniyorlar
    sağdan soldan edindiğimiz bilgilerle almaya karar verdiğimiz araç için fiyat bilgisi almak istediğimizde
    yani kesin alıcı olduğumuzu söylediğimizde dahi elemanları inandıramamış olmalıyız ki burunlarından kıl aldırmadılar iki bayi de
    bizim istediğimiz versiyon için (1.6 tdi dsg + style paket) liste fiyatı olan 67.750'den tüm skoda bayilerinin indirdiği takas indirimi (1.000 TL) dışında sadece 250 TL indirim yaptılar
    onu da yarım ağız çünkü ellerinde araç yokmuş ve olmayan araç için fiyat veremezlermiş araç geldiğinde bakacaklarmış
    oysa ankaraya yakın mesafedeki belki 20 tane skoda bayisi mayıs sonunda ve haziran ayında gelecek araçlar için patır patır teklif verdiler
    65.500 veren bir sürü bayi oldu
    hasılı aracı da istanbuldaki bir bayiden 64.750 TL'ye dün aldık
    ankara'daki bayilerin ayaklarına kadar gidip göremediğimiz ilginin kat kat fazlasını telefon görüşmelerinde gördük
    yaptığım telefon görüşmelerinde belki 6-7 tane bayi bana "ankaradan çok fazla müşterimiz geliyor ankara bayilerinde bir sıkıntı mı var çok fazla dert yananlar oluyor" dediler
    size tavsiyem çevredeki özellikle de istanbuldaki bayilerden fiyat almadan alım kararınızı vermeyin
    300-500 liralık ilave masraf oluyor en fazla ama fşyat konusunda zaten o fark rahatlıkla çıkıyor
    üstelik zor bela kazandığınız paralarınız da istemediğiniz kişilere kazanç olarak gitmiyor.
    benim görüşlerim bunlardır.
    istanbul'da ve istanbula komşu illerde 15-20 tane bayi var
    oysa ankara'da sadece 2 bayi var ki ankara'nın etrafındaki illerde de başka bayi yok
    (eskişehir'de bile skoda bayisi yok)
    bence bu nedenle buradakiler çok tok satıcı
    hatta sizin onları ikna etmeniz gerekiyor size araç satılması için
    1 yıl sonra servis işini nasıl çözeceğim diye şimdiden kara kara düşünüyorum yemin ediyorum
    inşallah skoda bu konuyla ilgili birşyler yapar o süreçte

• quote:

Orijinalden alıntı: vaykey

selamlar,
    ben de son 3-4 haftadır aynı konuyu (ankara bayilerindeki enteresan ilgisizlik) insanlarla konuşuyordum sizin konunuzu görünce yazmadan edemedim
    rapid spaceback'i görmek ve bilgi almak için bu iki servise 2-3 sefer gittim
    müşteriden başka bir muamele gördüğümüz kesin
    saatlerce orada dolaşsanız 1 tane satış görevlisi de "hayırdır neye baktın" demiyor
    zorla yanınıza getirdiğiniz görevliye soru sormadıkça size bilgi vermiyor
    verdiği bilgi de ya evet ya hayır ya da tek kelimelik cevaplar
    sonra dönüyor arkasını gidiyor
    resmen satmamak için direniyorlar
    sağdan soldan edindiğimiz bilgilerle almaya karar verdiğimiz araç için fiyat bilgisi almak istediğimizde
    yani kesin alıcı olduğumuzu söylediğimizde dahi elemanları inandıramamış olmalıyız ki burunlarından kıl aldırmadılar iki bayi de
    bizim istediğimiz versiyon için (1.6 tdi dsg + style paket) liste fiyatı olan 67.750'den tüm skoda bayilerinin indirdiği takas indirimi (1.000 TL) dışında sadece 250 TL indirim yaptılar
    onu da yarım ağız çünkü ellerinde araç yokmuş ve olmayan araç için fiyat veremezlermiş araç geldiğinde bakacaklarmış
    oysa ankaraya yakın mesafedeki belki 20 tane skoda bayisi mayıs sonunda ve haziran ayında gelecek araçlar için patır patır teklif verdiler
    65.500 veren bir sürü bayi oldu
    hasılı aracı da istanbuldaki bir bayiden 64.750 TL'ye dün aldık
    ankara'daki bayilerin ayaklarına kadar gidip göremediğimiz ilginin kat kat fazlasını telefon görüşmelerinde gördük
    yaptığım telefon görüşmelerinde belki 6-7 tane bayi bana "ankaradan çok fazla müşterimiz geliyor ankara bayilerinde bir sıkıntı mı var çok fazla dert yananlar oluyor" dediler
    size tavsiyem çevredeki özellikle de istanbuldaki bayilerden fiyat almadan alım kararınızı vermeyin
    300-500 liralık ilave masraf oluyor en fazla ama fşyat konusunda zaten o fark rahatlıkla çıkıyor
    üstelik zor bela kazandığınız paralarınız da istemediğiniz kişilere kazanç olarak gitmiyor.
    benim görüşlerim bunlardır.
    istanbul'da ve istanbula komşu illerde 15-20 tane bayi var
    oysa ankara'da sadece 2 bayi var ki ankara'nın etrafındaki illerde de başka bayi yok
    (eskişehir'de bile skoda bayisi yok)
    bence bu nedenle buradakiler çok tok satıcı
    hatta sizin onları ikna etmeniz gerekiyor size araç satılması için
    1 yıl sonra servis işini nasıl çözeceğim diye şimdiden kara kara düşünüyorum yemin ediyorum
    inşallah skoda bu konuyla ilgili birşyler yapar o süreçte

Hocam çok doğru Şeyler dile getirmişsiniz.diğer bayilerin Ankara'dan çok müşterimiz var demesi sizin ve benim gibi düşünenlerin bir hayli faZla olduğunu gösteriyor.alım için nasip olursa bende İstanbul'a gideceğim ve tüm bayileri dolaşacağım kim ilgi alaka gösterirse ondan araba alırım
    Ben cebime binlerce lirayı koycam ankaraki bayilere gitcem onlar müşterisini sallamayacak,kendileri bilir.
    Hocam Konya'da bir veya iki bayi varmış gerekirse bakıma oraya bile gidilir

• quote:

Hocam çok doğru Şeyler dile getirmişsiniz.diğer bayilerin Ankara'dan çok müşterimiz var demesi sizin ve benim gibi düşünenlerin bir hayli faZla olduğunu gösteriyor.alım için nasip olursa bende İstanbul'a gideceğim ve tüm bayileri dolaşacağım kim ilgi alaka gösterirse ondan araba alırım
    Ben cebime binlerce lirayı koycam ankaraki bayilere gitcem onlar müşterisini sallamayacak,kendileri bilir.

Selamlar,
    Naçizane tavsiyem gitmeden önce arayın 3-4 hatta 5 saatlik mesafeleri. dediğim gibi 300-400 liraya mal oluyor gidip oradan almak.
    ayrıca dönüşte de uzun yol yapmış ve aracı gönül rahatlığıyla denemiş oluyorsunuz o da bir keyif.
    aradığınızda ve ankaradan geleceğinizi söylediğinizde ciddi manada ve samimi olarak ilgi gösteriyorlar.
    ben konya kayseri düzce bursa kocaeli antalya samsun adana ve istanbuldan fiyatlar aldım
    elinde araç bulunan bayii daha istekli oluyor daha iyi fiyat veriyor
    ay sonlarına doğru kotasını doldurmak zorunda olan bayi daha iyi fiyat veriyor
    düzce ve kocaeli bayileri çok samimi şekilde ilgilendiler
    istanbulda özaydın ve avek çok ilgi gösterdiler.
    ben daha iyi fiyat verdiği için kayadibi otomotiv'den aldım.
    ama zaten bu kadar çok yerle görüştükten sonra bayiler arasında 200-300 lira oynamalar olduğunu görüyorsunuz
    sonuç olarak ankara'dakilerin yarım ağız verdikleri fiyatın 1.750 lira altına aldım aracı.
    bence değdi ama tabi araç alım süreci çok kişisel birşey.
    siz de gönlünüze göre içinize sinen bir alışveriş yaparsınız umarım.

mesajın sonunda yine temel konuya döneyim.
    skoda'nın ankara yetkili bayileri araçlarına da firmaya da yakışmıyor. inşallah yeni ve yakışan bayiler açılır.

• quote:

quote:

Selamlar,
    Naçizane tavsiyem gitmeden önce arayın 3-4 hatta 5 saatlik mesafeleri. dediğim gibi 300-400 liraya mal oluyor gidip oradan almak.
    ayrıca dönüşte de uzun yol yapmış ve aracı gönül rahatlığıyla denemiş oluyorsunuz o da bir keyif.
    aradığınızda ve ankaradan geleceğinizi söylediğinizde ciddi manada ve samimi olarak ilgi gösteriyorlar.
    ben konya kayseri düzce bursa kocaeli antalya samsun adana ve istanbuldan fiyatlar aldım
    ama zaten bu kadar çok yerle görüştükten sonra bayiler arasında 200-300 lira oynamalar olduğunu görüyorsunuz
    sonuç olarak ankara'dakilerin yarım ağız verdikleri fiyatın 1.750 lira altına aldım aracı.

skoda'nın ankara yetkili bayileri araçlarına da firmaya da yakışmıyor. inşallah yeni ve yakışan bayiler açılır.

Müşteri memnuniyetinin ön planda tutulduğu bayi veya bayiler umarım açılır Ankara'da.hocam zaten anne babam İstanbul'da yaşıyorlar hanımla gideriz hem ziyaret hem ticaret yapmış oluruzşu an kullandığım aracımıda İstanbul uzay otodan almıştım.alıp aracı denemek ayrı bi keyf olur gerçektende uzun yolda. niyetim inşallah yeni superb almak fiyatta indirim çok yapacaklarını sanmam ama yinede ankaradakilerden almak istemiyorum tavırlar değişmezse(ki değişmicek).
    Imkanım olsada ben bayi açabilsem keşke

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Selamlar,

Müşteri memnuniyetinin ön planda tutulduğu bayi veya bayiler umarım açılır Ankara'da.hocam zaten anne babam İstanbul'da yaşıyorlar hanımla gideriz hem ziyaret hem ticaret yapmış oluruzşu an kullandığım aracımıda İstanbul uzay otodan almıştım.alıp aracı denemek ayrı bi keyf olur gerçektende uzun yolda. niyetim inşallah yeni superb almak fiyatta indirim çok yapacaklarını sanmam ama yinede ankaradakilerden almak istemiyorum tavırlar değişmezse(ki değişmicek).
    Imkanım olsada ben bayi açabilsem keşke

Alıntıları Göster

açacaksanız eskişehir'de açın.
    eskişehir gibi bir yerde nasıl bayi olmaz çok şaşırmıştım
    yeni superb'in lansmanı bile yeni yapıldı. ankaradaki abilerin mevzuya ısınmaları ağustos'u bulur
    siz bi anne babanızın elini öpün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaykey -- 3 Haziran 2015; 11:10:55 >

• Biz burada Ankara'daki bayilerden yakınıyoruz,gidip istanbuldan alırız gerekirse diyoruz ama acaba İstanbul'daki arkadaşlar bayilerden memnun mu ilgi alaka ve servis hizmetleri nasıl keşke onlarda tecrübelerini ve bilgilerini paylaşsalar

• quote:

Biz burada Ankara'daki bayilerden yakınıyoruz,gidip istanbuldan alırız gerekirse diyoruz ama acaba İstanbul'daki arkadaşlar bayilerden memnun mu ilgi alaka ve servis hizmetleri nasıl keşke onlarda tecrübelerini ve bilgilerini paylaşsalar
    bende skoda rapid spaceback var. aracı almaya ocak ayında kafama koymuştum. ama 2015 model istediğimden şubatta bayilere dolaşmaya gittim. and oto yakındı evime, bu yüzden ilk oraya gittim. müşteri temsilcisi 2 kişi var zaten, müsait olursa yakalayıp ayaküstü bilgi alabiliyorsunuz. cam tavan istediğimden onu siparişle getiyoruz, o da 3 ayı buluyor, şu an fiyat veremem diyordu. ilgi alaka yok gibi bişeydi. eyvallah dedik efe'ye gittik. o kadar yolu efe için gittiğime bin pişman oldum. müşteri temsilcisini o kümeste zor buldum. 2.5 aya aracınız gelir en fazla küsüratı yani 49650tl'den 150tl yi almayız dediler. tabi araç geldiğinde fiyat farkı olursa alırım dedi. haaa showroom'da aracı göremedik bu arada, yok çünkü katolog üzerinden araç alıyoruz.

neyse ki ankara'dan adana'ya bir telefonla siparişi verdik, ben 520km uzaklıktaki özgen oto'dan aldım. ilgi alaka on numara beş yıldız. araç gelene kadar bilgilendirdiler. indirim olarakta yaklaşık 3000bin lira indirim yaptılar. adana'ya giderken de gelirken de hiç pişman olmadım. ve inanın deliliğim tutarsa 10bin km bakımı için bile adana'ya giderim, buradaki kümeslere gitmektense.

• quote:

Orijinalden alıntı: audioslave

bende skoda rapid spaceback var. aracı almaya ocak ayında kafama koymuştum. ama 2015 model istediğimden şubatta bayilere dolaşmaya gittim. and oto yakındı evime, bu yüzden ilk oraya gittim. müşteri temsilcisi 2 kişi var zaten, müsait olursa yakalayıp ayaküstü bilgi alabiliyorsunuz. cam tavan istediğimden onu siparişle getiyoruz, o da 3 ayı buluyor, şu an fiyat veremem diyordu. ilgi alaka yok gibi bişeydi. eyvallah dedik efe'ye gittik. o kadar yolu efe için gittiğime bin pişman oldum. müşteri temsilcisini o kümeste zor buldum. 2.5 aya aracınız gelir en fazla küsüratı yani 49650tl'den 150tl yi almayız dediler. tabi araç geldiğinde fiyat farkı olursa alırım dedi. haaa showroom'da aracı göremedik bu arada, yok çünkü katolog üzerinden araç alıyoruz.

neyse ki ankara'dan adana'ya bir telefonla siparişi verdik, ben 520km uzaklıktaki özgen oto'dan aldım. ilgi alaka on numara beş yıldız. araç gelene kadar bilgilendirdiler. indirim olarakta yaklaşık 3000bin lira indirim yaptılar. adana'ya giderken de gelirken de hiç pişman olmadım. ve inanın deliliğim tutarsa 10bin km bakımı için bile adana'ya giderim, buradaki kümeslere gitmektense.

Herkes vw satış temsilcilerinden yakınıyor hocam ama gerçekten Ankara Skoda bayi çalışanları bir garip.sanki birileri zorla yaptırıyor bu işi.bakalım superb geldiğinde alabilecek olursam gerekirse tüm bayileri ararım ve en fazla ilgiyi gösterenden alırım.dediğiniz gibi Bakım için bile gidilebilir.zaten uzun yolun keyfi başka olur hocam.bu arada aracınız hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #Erdem# -- 6 Haziran 2015; 22:10:31 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: audioslave

Herkes vw satış temsilcilerinden yakınıyor hocam ama gerçekten Ankara Skoda bayi çalışanları bir garip.sanki birileri zorla yaptırıyor bu işi.bakalım superb geldiğinde alabilecek olursam gerekirse tüm bayileri ararım ve en fazla ilgiyi gösterenden alırım.dediğiniz gibi Bakım için bile gidilebilir.zaten uzun yolun keyfi başka olur hocam.bu arada aracınız hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin inşallah

Alıntıları Göster
    yolda gördüğüm skodaların plakalarına bakıyorum, bazılarında and oto yazıyor haliyle bazılraında efe çıkartması oluyor. içimden geçiriyorum da bu adamlar bu aracı alırken ne özveride bulunmuşlardır diye. para biriktirip ya da borçlanarak almaktan ziyade, acaba bayiye nasıl zorla sattırmışlardır. çünkü gözlemlerim bu araçların güçlükle satın alınabildiğidir, ankara'da.

• Bugün tekrar çiftlik kavşağında bulunan bayiye gittim acaba dedim bir bilgi geldimi superb hakkında.en azından bakıyım yeni yerleri açıldı mı yeni Araçların fiyat listesi nedir bir öğreneyim dedim.yok arkadaş bu bayi ne iş yapmak istiyor ne müşteri kazanmayı.
    Velhasıl yeni aracımızın Skoda Olmasını istiyoruz ama bu aracı nerden alcaz servisi satışı nerenin iyidir?acaba var mı gerçekten böyle bir bayi

• quote:

Bugün tekrar çiftlik kavşağında bulunan bayiye gittim acaba dedim bir bilgi geldimi superb hakkında.en azından bakıyım yeni yerleri açıldı mı yeni Araçların fiyat listesi nedir bir öğreneyim dedim.yok arkadaş bu bayi ne iş yapmak istiyor ne müşteri kazanmayı.
    Velhasıl yeni aracımızın Skoda Olmasını istiyoruz ama bu aracı nerden alcaz servisi satışı nerenin iyidir?acaba var mı gerçekten böyle bir bayi
    Tekirdağ'da aynı hocam
    1 tane bayi var resmen kafasına göre fiyat çekiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: alkanerkn

Tekirdağ'da aynı hocam
    1 tane bayi var resmen kafasına göre fiyat çekiyor...

Daha Yaygın bayii ağı olsa durum müşteri menfaatine olacak hocam ama sanırım bunu istemiyor distribütör.tamam madem fazla bayi açmıyor-açtırmıyorsun o zaman kaliteli hizmet sunmak zorundasın.

• And oto Konya yolu Rıdvan Ege hastanesi yakınına taşınacak deniyor birkaç aya. Efe oto kapanıyor şaşmazdaki Doğuş otonun içinde skoda bölümü olacak söylentileri var bakalım ne kadar doğru. Yeni yerlerinde düşünce tarzları da belki değişir

• Konuyu açtığımda sadece Süperb odaklı olduğumdan skodanın yetersizliği üzerinde durmuşum ancak Süperb bence patlayınca diğer markalara ve modellere yoğunlaştım.açıkca şunu söyleyebilirim Ankara'da eskihisar vw den başka beğendiğim bayi yoktu.araştırmalarım neticesinde Ankara'da en ilgili ve samimi 3 bayi bence şunlardır.
    1- Hyundai Altınsoy
    2- Volkswagen Eskihisar
    3- Opel opan
    Fiyat indiriminden bahsetmiyorum sadece temsilciler ilgili ve yardımcı olmaya çalışıyorlar,değerli olduğunuzu hissediyorsunuz Skoda bayilerinin aksine

• 13 yıllık skoda kullanıcıyım son 2 yıldır ankara bayilerinde ilgisizlik başladı. Sanırsınız adamlara zorla araba sattırıyorlar bundan iki üç ay önceye kadar araçlarımıza test sürüşü kokteyline bekliyoruz şeklinde aranırdık yada bayi mesaj atardı şimdi öyle birşey yok. Aracını sipariş veren çoğu kimse superbi test etti aracını teslim aldı yollarda kullanıyor ama gel gör ki bayilerden hala ses yok skoda genel merkez bu bayileri denetlemiyor sanırım vw gruba ilk geçtiği zamanlardaki ilgiyi görmek istiyoruz

• Skoda araçları muhteşem , ama Ankara bayiileri beş para etmez...
    Bunlra bayiilik verende suç asıl , Koca başkentte bir aracı satmak bu kdar nazlı olamaz ya.Resmen paran ile rezil olmak buna denir...
    Geçen ay şirket fabia aldık dediğinde Ankara efe de fabia yı incelemeye gittim adam kapı kolundan bile tutturmadı yok satılmışmış ellemeyin diyince fıttırdım ama yanlış kişiye çattı eleman ..gereken uyarıyı müdüründen fırça yiyerek aldı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ewarrr

Skoda araçları muhteşem , ama Ankara bayiileri beş para etmez...
    Bunlra bayiilik verende suç asıl , Koca başkentte bir aracı satmak bu kdar nazlı olamaz ya.Resmen paran ile rezil olmak buna denir...
    Geçen ay şirket fabia aldık dediğinde Ankara efe de fabia yı incelemeye gittim adam kapı kolundan bile tutturmadı yok satılmışmış ellemeyin diyince fıttırdım ama yanlış kişiye çattı eleman ..gereken uyarıyı müdüründen fırça yiyerek aldı

Kurlar yükseldi fiyatlar arttı artık bu saatten sonra bayiler peşimizde koşar skoda ankara bayilerini görürüm o zaman

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.