Şimdi Ara

Ankara'da Dövüş Sanatı Kulübü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Hacettepe üniversitesine başlayacağım bu dönem ve hazır da büyük şehre gitmişken hep istediğim dövüş sanatı dallarına başlamak istiyorum.

Beytepe'deyim. Buraya yakın bildiğiniz, güzel, fiyatı uygun dövüş sanat merkezi var mı? Ya da herhangi bir yerde de olabilir, biraz araştırdım çok fazla var, hangisini önerirsiniz? Stiller hakkında pek düşünmedim herhangi biriyle başlasam olur, Muay-Thai ya da Tekvando gibi.

Ayriyeten vücutla ilgili bir kural var mı biraz fazlalık kilolarım var bacak çevresinde, önce onlardan mı kurtulmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chosen61 -- 14 Ağustos 2015; 23:18:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: chosen61

Merhaba arkadaşlar. Hacettepe üniversitesine başlayacağım bu dönem ve hazır da büyük şehre gitmişken hep istediğim dövüş sanatı dallarına başlamak istiyorum.

Beytepe'deyim. Buraya yakın bildiğiniz, güzel, fiyatı uygun dövüş sanat merkezi var mı? Ya da herhangi bir yerde de olabilir, biraz araştırdım çok fazla var, hangisini önerirsiniz? Stiller hakkında pek düşünmedim herhangi biriyle başlasam olur, Muay-Thai ya da Tekvando gibi.

Ayriyeten vücutla ilgili bir kural var mı biraz fazlalık kilolarım var bacak çevresinde, önce onlardan mı kurtulmalıyım?

wing tsun'a git özelden yazarsan salon da tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.