Şimdi Ara

Ankara'da en iyi OtO yıkama? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
525
Cevap
8
Favori
203.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayrıca bizim konseptimiz de araç yıkma malesef yok uygulama merkeziyiz sadece uygulama yaptığımız araçlara ve az sayıda müşterimize hizmet vermeyi hedefliyoruz müşterilerimizin talebi doğrultusunda yıkama öncesi uygulamalarla ayrıntılı yıkama yapmayı düşünüyoruz
  • ben aracımı bir çok yerde yıkattım bana sorarsanız ankarada doğru düzgün yıkamacı,kuaför yok ilgi alaka iletişim berbat tabiri caizse çoğu merdiven altı dükkan gibi.
  • Park Caddesinde Cadde Oto Yıkama'da yıkatıyorum. Titiz birisiyim ve gayet memnunum diyebilirim. (20TL)
  • Yeni konu açmak yerine buradan devam edelim dedim. Tavsiyeler 2007 yılından kalma. Güncel tavsiye ettiğiniz bir yer var mı arkadaşlar ? Fiyatınıda yazarsanız sevinirim. (İç-Dış)
  • quote:

Orijinalden alıntı: marcoruzzier

Yeni konu açmak yerine buradan devam edelim dedim. Tavsiyeler 2007 yılından kalma. Güncel tavsiye ettiğiniz bir yer var mı arkadaşlar ? Fiyatınıda yazarsanız sevinirim. (İç-Dış)

Bestekar sokakta Meguiar's.25 TL.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bestekar'daki Meguiar's gerçekten çok iyi yıkıyor ancak her zaman gidilebilcek bir yer değil. Haftaiçi akşam trafik felç, Cuma - Cumartesi de zaten aynı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

2-3 yer sözde yıkadık dedi, arabanın kapı çıtalarında çamur ve yapraklar, camlarında parmak izleri fln vardı. İşin acı yanı şikayet nereye edeceksin, etsen ne olacak bir bilgi yok. Arabaya göre muamele yapıyorlar biraz da. Mercedes-Porsche-Bmw gibi araç sahiplerine özel bir ilgi ve onlardan korkan bir tavır, normal araç sahiplerine ise daha farklı bir tavır. Sonuçta bedava yapmıyorlar, 20TL gibi çok büyük bir para alıyorlar, kolay iş için.

Denetim şart.

Memnun kalmadığımız yerleri yazmak da diğer üyeleri bilgilendirmek ve uyarmak açısından faydalı olabilir bence.
  • Henüz uygulamalarımızı görmeyen varsa facebook linkinden bakabilirsiniz yıkama ünitemiz yoğun talep üzerine 1 hafta içerisinde aktif hale geliyor yolu düşen tüm formdaşlarımızı bi acı kahvemizi içmeye bekleriz ...

Ankara'da en iyi OtO yıkama?

• fiyatlar hakkında bilgi verirseniz güzel olur..
  • arkadaşlar bende çankaya yıldız da otomaks isminde bir yıkama istasyonuna gittim.iki arkadaşın işlettiği bu mekanda hakkıyla araç yıkıyorlar ne araca ne markasına nede şahsa bakmıyorlar istasyona giren her araca kendi araçlarıymış gibi yaklaşımları var.bi kac tane pastalık işim vardı hemen birisi aldı eline pastayı araca daldı. güzel yanı şu bu işden dolayı benden hiçbir ücret talep etmediler bu yaklaşımları çok hoşuma gitti.yıkama peronundan çıkan aracı bi doktor edasıyla alttan üstte sağdan sola bakıyorlar.eksik yadan gerekli bişey gördüklerinde bunu araç sahibine iletiyorlar. gidin derim görün derim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogus e.

arkadaşlar bende çankaya yıldız da otomaks isminde bir yıkama istasyonuna gittim.iki arkadaşın işlettiği bu mekanda hakkıyla araç yıkıyorlar ne araca ne markasına nede şahsa bakmıyorlar istasyona giren her araca kendi araçlarıymış gibi yaklaşımları var.bi kac tane pastalık işim vardı hemen birisi aldı eline pastayı araca daldı. güzel yanı şu bu işden dolayı benden hiçbir ücret talep etmediler bu yaklaşımları çok hoşuma gitti.yıkama peronundan çıkan aracı bi doktor edasıyla alttan üstte sağdan sola bakıyorlar.eksik yadan gerekli bişey gördüklerinde bunu araç sahibine iletiyorlar. gidin derim görün derim..

Gerek yok ki , biz 2 arkadaş açtık bir yer çok güzel yıkıyoruz vs. deyin, gelip deneyelim görelim. Bu şekilde olunca olmuyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: dogus e.

arkadaşlar bende çankaya yıldız da otomaks isminde bir yıkama istasyonuna gittim.iki arkadaşın işlettiği bu mekanda hakkıyla araç yıkıyorlar ne araca ne markasına nede şahsa bakmıyorlar istasyona giren her araca kendi araçlarıymış gibi yaklaşımları var.bi kac tane pastalık işim vardı hemen birisi aldı eline pastayı araca daldı. güzel yanı şu bu işden dolayı benden hiçbir ücret talep etmediler bu yaklaşımları çok hoşuma gitti.yıkama peronundan çıkan aracı bi doktor edasıyla alttan üstte sağdan sola bakıyorlar.eksik yadan gerekli bişey gördüklerinde bunu araç sahibine iletiyorlar. gidin derim görün derim..

dogus e. sizde yıkama ve boya koruma ne kadar ?
  • Benzin istasyonlarında 10 liraya iç dış yaptıklarını söyleyen yerler var,ama emin olamadım. Çarşamba günü iç dış yıkattım , kuruyunca şuan dışarıyı göremiyorum, sanki camları buzlu cama dönüşmüş. (Siteler içindeki BP de yıkattım ). 1 Mayıs'ta çalıştığı için de adamla sohbet edip,bahşiş bırakmıştım corba içersin diye. Ula azıcık özenseydin keşke. Neyse afiyet olsun yine de.

Altındağ yada Çankaya'da yıkamacı arıyorum ben de . Takip.
  • Bestekar Meguiar'tan gayet memnunun ama diger yerlere gore biraz pahali 25 TL

Sikayet olarak, Bilkent Tabanwaydan kesin uzak durun derim, zorla 30 liralik cilali yikama dedikleri bisey var onu yapmaya calisiyolar(ben inadina normal yikatiyorum), hizmetleri de aldiklari paraya gore cok kotu
  • Yaşamkent in oraya migros un yanina yeni bi sonax açilmiş oraya gittik arkadaşlarla yıkatmaya,çok çok memnun kaldık baya güzel yıkadılar normal sonax işte demeyin baya ilgileniyolar zaten baya büyük bi yer öyle sıkış tepiş ufak bi garaj da degil.Fiyat iç diş 20 tl idi degişmemiştir sanırım.Evime uzak olmasa her hafta gidicemde çok uzak kalıyor.Yaşamkent taraflarında oturanlara kesinlikle tavsiye ederim.Bir ara boya koruma için gitmeyi düşünüyorum.
  • batıkent tarafında var mı iyi yıkayan bir yer tavsiye edebileceğiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: realistspary

batıkent tarafında var mı iyi yıkayan bir yer tavsiye edebileceğiniz?

Detailling garage .. ivedik OSB de.

• Detailing garage İvedik' ten Balgat tarafına taşındı. Bilginize. Kesinlikle tavsiye ederim. Yıkama, detaylı temizlik, boya koruma, pasta, çizik giderici konusunda Ankara' nın en iyi yerlerinden diyebilirim. Kendisini iyi tanırım arkadaşımdır. Oraya gideceklere yardımcı olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: connectpeople

quote:

Orijinalden alıntı: realistspary

batıkent tarafında var mı iyi yıkayan bir yer tavsiye edebileceğiniz?

Detailling garage .. ivedik OSB de.

balgat a taşınmış hocam.
  • Beştepe civarında tavsiye edeceğiniz bir yıkamacı var mı arkadaşlar, avm lerde yıkatmak istemiyorum aceleye getirip sallıyorlar sanki, ya da bana hep öyle geldi.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.