Şimdi Ara

Ankara'da en iyi OtO yıkama? (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
525
Cevap
8
Favori
203.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Sonax Çankaya da SONAX ÇANKAYA ismiyle Yeni bir şube açtı,denenmeye değer. memnuniyetsizlik halinde bedel almadıklarına şahit olunmuştur.Titiz müşteriyseniz şiddetle tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baboker

quote:

Orijinalden alıntı: informatiker

Arkadaşlar,

Keçiörenden Kazımkarabekir istikametine giderken sağda Opet var. Opetin arkasında yıkama var.
    Geçen orda cilalı dış yıkama yaptırdım. İyidi. Ama elemanlar maaşsız çalıştığından 1 TL bahşişi az gördü.
    0,75 TL daha vermek zorunda kaldım. Dış cılalı yıkamaya 5 TL veriyorum, birde bahşiş.
    Anlamadığım durum 5 TL'yi ne için verdiğim? Veriyorsam bahşiş vermek zorundamıyım? Tuhaf bişi.

hocam sen biraz nekessin sanırım...

ben 15 liraya iç-dış yıkatıyorum, 5 lira da bahşiş veriyorum.. 1 lira bahşiş mi olur? hiç verme daha iyi..

kesinlikle katılıyorum 1 tl bahşiş gerçekten çok komik...
    arkadaşlar benim şahsi fikrim oto yıkamacı dükkanların hepsi aynı belki en fazla kullandıkları şampuanın markası degişik .
    ama önemli olan bahşiş 5 tl bahşiş verdiginiz zaman en sıradan oto yıkamada bile aracınız pırıl pırıl çıkar .
    bende keçiören FTZ (migros) alt kat oto yıkamada yıkatıyorum 15 tl iç dış 5 tl de bahşişimi veririm.
    arabam pırıl pırıl olur personelde çok iyi seviyeli saygılı insanlar .
    geçen ay amca oglumun dügünü vardı aracıma binenin inenin hatti hesabı yoktu .
    dügünden sonra arabayı yıkatıyım dedim bıraktım 1 saat sonra gittim araba pırıl pırıl ve vitesin yanında cep telofonu var ilk defa gördügüm bir telofon dedim bu benim degil .
    dediler abi koltugun altından çıktı oraya koyduk sonra sahibini bulduk ama .
    hoşuma giden şu oldu yani degerli eşyalarım güven altında ustalarla iyice sohbete koyuldum en yeni elemanları 5 senelikmiş adamlar aşmış olayı .
    bahşiş işide gerçekten oto yıkamacılar zor şartlarda çalışıyor arkadaşlar.
    bahşiş insanın gönlünden kopan birşeydir.
    verme mecburiyetiniz yok ama kız arkadaşımız yanımızdayken bir hamburgere 5 tl ödeyipde hava atmak için 10 tl bahşiş veriyoruz.
    buda arabamız için bizim görmedigimiz bir çok yeri oto yıkamacılar biliyor görüyor kış aylarında çamurluk içlerine su tutulmazsa araç çabuk paslanır bu kısa bir örnek fazla kafanızı şişirmek istemiyorum.
    herkese pırıl pırıl araçlarla gezmek dilegiyle...

• 06FTH53 0 kullanıcısına yanıt
    sanırım bu arkadaş mekanın sahibi,yeni açılan sonaxa çok yakın oturuyorum ,gelip geçerken bakıyorum çok boş ,henüz tam performans çalışmıyorlar sanırım...

bu arada plaka tanıdık bmw 5 yanılmıyorsam..
  • ARKADAŞLAR BENDE ELVANKENT BANKA BLOKLARINDA OTURUYORUM YUKARIDA BİR ARKADAŞ ETİMESGUTTA ÇİÇET OTO YIKAMAYI TAVSİYE UZERİNE GİTTİGİNİ SOYLUYOR VE BEGENMİŞŞŞ BEN 5 6 SFER ARAC YIKATTIM ÇİÇEK OTO YIKAMADA İLK SEFERLERDE COK İYİYDİ AMA SONRALARDA DİKKAT ETTİM BAHŞİŞE DAYALI TEMİZLİK YAPIYORLAR BAHŞİŞ VERMEK İSTEMEYEN MÜSTERİLERİN ARAÇLARINI HİÇBİR ELEMAM YIKAMAK İSTEMIYOR BENCE COK YANLIŞ O ELEMEANLAR CALISTIKLARI İŞ YERİNDEN MAAŞ ALIYORLAR ZATEN .M-STERİDE BAHŞİŞ VERİRSE VERİR VERMEZİSE İŞCİLİGİ KOTU YAPMANIN BIR ANLAMI YOKTUR HERALDE.
    BU SEBEPLERDEN DOLAYI ÇİÇEK OTO YIKAMAYA GİTMİYORUM.
    KERVAN OTO YIKAMA DİYE BİR YER VAR ORAYA GÖTÜRÜYORUM İŞÇİ ÇALIŞTIRMIYORLAR KENDİLERİ ÇALIŞIYOR KENDİ ARABALARINI YIKARCASINA TEMİZLİYORLAR
  • arkadaşlar siz bahşişi yıkadıktan sonra vermiyormusunuz ? zaten araçla girince alıyorlar arabayı yıkatırsınız sonra verilen hizmetten memnun kalırsanız bahşişte bırakırsınız.yanlış mı biliyorum başka bir yolmu var ? bu arada ankarada yım bende bildiğiniz iyi elemanlı bir yer varsa tavsiye alabilirim
  • ayrıca aracımı kendimin yıkayacağı bir yer varmı ? böyle diğer malzemelerimi de işte cilamı falan götürüp rahatca detay girebileceğim bir yer ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: connectpeople

quote:

Orijinalden alıntı: gokhan99747

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: realistspary

quote:

quote:

batıkent tarafında var mı iyi yıkayan bir yer tavsiye edebileceğiniz?

Detailling garage .. ivedik OSB de.

balgat a taşınmış hocam.

Bir ara sık giderdim , epeydir gidemiyordum haberim yoktu. Yıkama konusunda en memnun kaldığım yerdir.

Tam adresi pm alabilir miyim?

Cevizlidere caddesi No: 86 / 20 Balgat – Ankara görünüyor sitesinde, yeni yerine gitmedim hiç...

Merhaba,

Burasi bana cok uzak degil aslinda, bi denerim. Ne kadara yikiyorlar, ic-dis?

• quote:

Orijinalden alıntı: fabrikaayarlari

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gokhan99747

quote:

quote:

quote:

quote:

batıkent tarafında var mı iyi yıkayan bir yer tavsiye edebileceğiniz?

Detailling garage .. ivedik OSB de.

balgat a taşınmış hocam.

Bir ara sık giderdim , epeydir gidemiyordum haberim yoktu. Yıkama konusunda en memnun kaldığım yerdir.

Tam adresi pm alabilir miyim?

Cevizlidere caddesi No: 86 / 20 Balgat – Ankara görünüyor sitesinde, yeni yerine gitmedim hiç...

Merhaba,

Burasi bana cok uzak degil aslinda, bi denerim. Ne kadara yikiyorlar, ic-dis?

Buraya taşındıktan sonra hiç gitmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben turtlewax car care 100.yılda yıkatıorum gercekten profesyonel bı mekan hem yıkamaları cok ıyı hemde boya koruma zten a z yee her kullandıkları tum urunler turtlewax.. 100. yıl arjantın kebabın yanında fıyat da 15 lıra yıkama deneyın derım ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankk36

ben turtlewax car care 100.yılda yıkatıorum gercekten profesyonel bı mekan hem yıkamaları cok ıyı hemde boya koruma zten a z yee her kullandıkları tum urunler turtlewax.. 100. yıl arjantın kebabın yanında fıyat da 15 lıra yıkama deneyın derım ...

Bunu yazmak için mi üye oldunuz? Reklam pek hoş olmuyor.

• Arkadaşlar gittiğimiz yer dışında en iyi yıkattığınız yeri paylaşında konu amacına ulaşsın bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: f1tuning06

Canımız ciğerimiz biricik araçlarımızı Ankara'da en iyi , en güzel ve en uygun fiyatlı olarak yıkayan yer neresidir?
    Bilirsiniz ki Müşteri Memnuniyeti her zaman çok önemlidir.Herhangi birimizin olumlu deneyimi hepimizin nasiplenmesine sebep olacaktır.Saygılarımızla...

araç içini kimseye temizletmem dışını belki
  • reklam ne alaka tavsıye ıstemıssınız bende orda yıkatıorum ne yazmalıydım kı
  • bakın en ıyı en uygun en ucuz en kalıtelı yerlerı tavsıye edın demıs arkadas ben de bole paylasımda bulundum neresı reklam ayrıca bolge bolge soleyım bılkent tarafında garaj var chıffrenın altın da cukurambar tarafında turtlewax anıttepede sonax var ...
  • Konu 2007 de açılmış bir şekilde hortlay hortlaya bu zamana kadar gelmiş ama son iki sayfada dikkatimi çeken bir şey oldu son iki sayfada yer mekan tavsiye eden üye ne tesadüfki mesaj sayıları 3,5 bilemeden 10 ya var ya yok hani bizim yerimiz demiyorlarda falanca gitmiş filanca yıkatmış vs vs bence kendi reklamlarını yapmaya çalışmışlar ama gerek yok delikanlı gibi bizim yerimiz şurası bizim işimiz şu şekilde gel gör memnun kalmazsan paranı iade al hatta burada da benim iş yerimin kötüle deiyebilecek babayiğit yok her halde
    Lütfen komik olmayı bu forumda çocuk kandırazmsınız Açık ve net olun
    syg
  • quote:

Orijinalden alıntı: asityanığı

Konu 2007 de açılmış bir şekilde hortlay hortlaya bu zamana kadar gelmiş ama son iki sayfada dikkatimi çeken bir şey oldu son iki sayfada yer mekan tavsiye eden üye ne tesadüfki mesaj sayıları 3,5 bilemeden 10 ya var ya yok hani bizim yerimiz demiyorlarda falanca gitmiş filanca yıkatmış vs vs bence kendi reklamlarını yapmaya çalışmışlar ama gerek yok delikanlı gibi bizim yerimiz şurası bizim işimiz şu şekilde gel gör memnun kalmazsan paranı iade al hatta burada da benim iş yerimin kötüle deiyebilecek babayiğit yok her halde
    syg

+1

• quote:

Konu 2007 de açılmış bir şekilde hortlay hortlaya bu zamana kadar gelmiş ama son iki sayfada dikkatimi çeken bir şey oldu son iki sayfada yer mekan tavsiye eden üye ne tesadüfki mesaj sayıları 3,5 bilemeden 10 ya var ya yok hani bizim yerimiz demiyorlarda falanca gitmiş filanca yıkatmış vs vs bence kendi reklamlarını yapmaya çalışmışlar ama gerek yok delikanlı gibi bizim yerimiz şurası bizim işimiz şu şekilde gel gör memnun kalmazsan paranı iade al hatta burada da benim iş yerimin kötüle deiyebilecek babayiğit yok her halde
    syg

Katılıyorum... Bu arkadaşlar bizim zeka seviyemizi kendileri kadar sanıyorlar sanırım.

• quote:

syg

+1

adam gibi mekanınızı yazın gidip deneyelim

bende iskitler tarafında denk geldiğinde yıkatıyorum benzliklerde ama hiç memnun değilim şöyle adam akıllı bi yer bulamadım
    oto kuaför yaptırmam lazım detaylı iç temizlik yani şu detailing garage ı övmüşler konuda bakınca bi deneyeyim diyorum iş yerinede yakın nasıldır acaba son zamanlarda gidip yaptıran var mı?

• ankarada en iyi oto yıkama yapan yer, aracın sahibidir:) bunu hep savundum..detailing garage iyidir ama fiyatı pahalı olabilir...bir arayıp sorun..akşam saatlerinde opete gider 1 liralık basınclı yıkama makinelerinde kendim yıkarım aracı...bıcı bıcıdan bahsetmiyorum...
  • Benzincide yıkatıyorum artık köpüğe de para almaya başladılar sadece su
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.