Şimdi Ara

Ankara'da en iyi OtO yıkama? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
525
Cevap
8
Favori
203.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 207m

Detailing garage İvedik' ten Balgat tarafına taşındı. Bilginize. Kesinlikle tavsiye ederim. Yıkama, detaylı temizlik, boya koruma, pasta, çizik giderici konusunda Ankara' nın en iyi yerlerinden diyebilirim. Kendisini iyi tanırım arkadaşımdır. Oraya gideceklere yardımcı olabilirim.

Balgatin neresinde? Ivedik uzak diye gidemiyordum dibimize acilmis haberimiz yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: realistspary

quote:

Orijinalden alıntı: connectpeople

quote:

batıkent tarafında var mı iyi yıkayan bir yer tavsiye edebileceğiniz?

Detailling garage .. ivedik OSB de.

balgat a taşınmış hocam.

Bir ara sık giderdim , epeydir gidemiyordum haberim yoktu. Yıkama konusunda en memnun kaldığım yerdir.

• Ankara Konya yolu istikamtinde çetin emece dönmeden sağda BICI BICI oto yıkama var güvenal gazın hemen yanında ben genelde orayı tercih ediyorum yaklaşık 40 45 dakka sürüyor işlemleri (iç dış ) ilk gidişimde 15 lira aldılar ama ayak alışınca 10 lira verip ayrılıyorum. En azından güzel bi yer
  • Ben Hollanda'dan katiliyorum, ama her izine geldigimde arabami Etlik'te bi yerde yikatiorum. Ben oyle bi yer gormedim, hem cok ucuz hem cok guzel is yapiyorlar.
    Yanlis hatirlamiyorsam sirketin ismi: Sweety Auto (Yunus Emre Cd 104/F, Etlik (İncirli)/Ankara), yaninda camii var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zp

Ben Hollanda'dan katiliyorum, ama her izine geldigimde arabami Etlik'te bi yerde yikatiorum. Ben oyle bi yer gormedim, hem cok ucuz hem cok guzel is yapiyorlar.
    Yanlis hatirlamiyorsam sirketin ismi: Sweety Auto (Yunus Emre Cd 104/F, Etlik (İncirli)/Ankara), yaninda camii var..

şirketin ismini tam hatırlayamamışsınız ama adresi on numara akılda tutmuşsunuz
  • quote:

quote:

quote:

quote:

balgat a taşınmış hocam.

Bir ara sık giderdim , epeydir gidemiyordum haberim yoktu. Yıkama konusunda en memnun kaldığım yerdir.

Tam adresi pm alabilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhan99747

quote:

quote:

quote:

quote:

balgat a taşınmış hocam.

Tam adresi pm alabilir miyim?

Cevizlidere caddesi No: 86 / 20 Balgat – Ankara görünüyor sitesinde, yeni yerine gitmedim hiç...

• Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: efsanea_06

en güzel aracı kendin yıkarsın ben şu ana kadar kendi arabamı çoğunlukla ben yıkadım arada sırada yıkattırıyorum benden güzel kesinlikle yapamıyor

• k.ören deki antares avm içerisindeki oto yıkamadan çok memnunum. 30 liraya yıkıyorlar ama jilet gibi oluyor araç.
  • Öncelikle herkese selam ederim.

Ankara'da birkaç yer denedim, özellikle Keçiören civarında, tavsiyelerimi yazayım.

Önceden Altındağ, Aktaş'da Lukoil içinde Bekir diye bir yıkamacım vardı, on numara yıkardı. 10 TL yıkama, 5 TL bahşiş verirdim. Şimdi ayrılmış oradan ulaşamıyorum kendisine.

Daha sonra Kuşcağız girişinde Yüksel Oto Yıkama'ya verdim arabayı. 12 TL ile başladık. Kısa bir süre içinde 13 TL oldu. Sonra 15 TL olunca bıraktım. Tabii bir de arabanın içindeki kanalizasyon kokusu da buna engel. Bir daha buraya götürmüyorum arabayı.

Bugün de Keçiören Selçuklu Caddesi'nde (Eski Papaz Deresi) Ertaş Oto Kuaför diye bir yere yıkattım, 12 TL'ye. On numara yıkadılar. Süngerle ve şebeke suyuyla. llk defa bu kadar güzel yıkayan yer gördüm. Memnun kalırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaanF

Öncelikle herkese selam ederim.

Ankara'da birkaç yer denedim, özellikle Keçiören civarında, tavsiyelerimi yazayım.

Önceden Altındağ, Aktaş'da Lukoil içinde Bekir diye bir yıkamacım vardı, on numara yıkardı. 10 TL yıkama, 5 TL bahşiş verirdim. Şimdi ayrılmış oradan ulaşamıyorum kendisine.

Daha sonra Kuşcağız girişinde Yüksel Oto Yıkama'ya verdim arabayı. 12 TL ile başladık. Kısa bir süre içinde 13 TL oldu. Sonra 15 TL olunca bıraktım. Tabii bir de arabanın içindeki kanalizasyon kokusu da buna engel. Bir daha buraya götürmüyorum arabayı.

Bugün de Keçiören Selçuklu Caddesi'nde (Eski Papaz Deresi) Ertaş Oto Kuaför diye bir yere yıkattım, 12 TL'ye. On numara yıkadılar. Süngerle ve şebeke suyuyla. llk defa bu kadar güzel yıkayan yer gördüm. Memnun kalırsınız.

süngerle yıkıyorlarsa acilen kaçın ordan...araba süngerle yıkanmaz, çünkü sünger tozu emmez bu yüzden araçın yüzeyi çizilir..fırçadada durum aynıdır...kuzu yünlü mikrofiber eldiven lazım, yada bu işler için meguiars ın wash mitt eldiveni var o tarz bir şey...

• kurtuluş bp benzinliğinin içinde yıkama var, orada dursun adında bir dayı var.. arabayı kaç kere köpürtmesi gerektiğini ve nasıl yıkamasını istiyorsanız söylemeniz yeterli.. iç dış 10 lira, 5 lirada bahsis atarsınız..
  • arkadaşlar bende işinin hakkını veren bir yıkamacı arıyorum balgatta oturuyorum bugün balgat migrosun otoparkında yıkattım adamlar yıkamamışlar resmen lekeler duruyor elinle siliyorsun çıkıyor kapının ordaki ayak izleri duruyor nasıl iş anlamadım Detailing garage diye bir yer varmış arkadaşlar bahsetmiş nasıldır bilen giden var mı veya başka oto yıkama önerebilecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: MB-CLS

k.ören deki antares avm içerisindeki oto yıkamadan çok memnunum. 30 liraya yıkıyorlar ama jilet gibi oluyor araç.

30 lira çok pahalı değil mi? ben ucuza yıkayacak yer arıyorum.

etlik kavşağının yakınlarında bir milangaz bayyi var, orda ne kadara yıkıyorlar, iyi midir, bilen var mı?
  • vallaha 0 araba aldım kendim her haftasonu yıkıyorum hem terapi oluyor hem param cebimdee kalıyor

• Ankamalldaki oto hamama uğramayın.3 haftalık aracı tabanca ucuyla çizdiler.
  • ...........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enoktakenokta -- 27 Kasım 2014; 13:44:57 >
  • valla ben tam bir yıkama hastasıyım,haftada bir iç dış,3 günde birde sadece dış yıkatırım,şu an çankaya yıldızda büromun tam karşısında eski sonax yeni soonwax da yıkatıyorum,gerçekten 10 numara 5 yıldız,sahibi ibrahim kardeşle arkadaş olduk ,gayet memnunun,paspasları bile parlatıcı ile silip koyuyorlar,kusur bulamıyorum..
    bu arada çoğu zaman yıkama almıyorlar,sadece kuaför yapıyorlar..
    iç dış 20 tl..tavsiye ederim

3 günde birde tozu gitsin diye konya yolunda su tutturuyorum 4 +1 tl...
  • Bir diğer olumsuz referansım Yaşamkent Autowax. Eğer son 1 yıl içinde ciddi bir zihniyet ve personel değişimi olmadı ise kapısından girmeyin derim.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.