Şimdi Ara

Ankara'da en iyi OtO yıkama? (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
525
Cevap
8
Favori
203.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birlik Mahallesi'nde Bibonat Oto Yıkama var. İç-dış 15 lira + 5lira bahşiş bırakıyorum araç tertemiz çıkıyor ve çok güvenilir bir yerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GreenHeart

sahibinden iyisi yoktur elbette ama sahibine en yakın OTOPRIME yıkar.Çok iyi yıkıyorlar ve çok ilgililer.Kadir beyle görüşeceğim deyin,savaş beyin (seçen) selamı var deyin.özel indirim yaparlar(bir arkadaşım olur kendisi)

çok iyi yıkamaktan kastınızı merak ettim hocam, yıkama şekli nasıl peki ??

1)İlk olarak aracın tozunu basınclı suyla alıyorlar mı ??
    2) Kaliteli bir fırçasız köpüklü yıkama deterjanı kullanıyorlar mı ? ( kostik içermeyen)
    3) Aracların üzerindeki kirleri alabilmek için, kuzu yünü wash mitlleri kullanıyorlar mı ??
    4) Aracın kaba kurulaması için, uber blue ve ya mamoth gibi bezleri kullanıyorlar mı ??
    5) detay kurulaması için, TEMİZ mikrofiber bezleri kullanıyorlar mı ??

ben aracımı seven bir mühendisim yıkamacı değilim, bu işlere biraz meraklıyım o kadar..bunları yapan bir oto yıkamacı varsa, gidin orda yıkatın...

• Buhaar diye bir yıkama, Konya yolunda giderken sagda kalıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batıkentte Sanat Car var ora güzel (:
  • SONAX, keçiörende Yüksel oto yıkama
  • Detailing garage gayet memnun kaldım oto hamam faciasından sonra tavsiye ederim.
  • Geçen uzun yoldan geldim, aracı yıkattırayım dedim, neyse yıkamışlar dükkanın önüne geldim, bir baktım kaputta, sinek lekeleri vs duruyor hala.

Bu mudur yani 15 lira para alıyorlar bir de? Hani bahşişte veriyoruz adamlar da emek harcıyor diye.

Yok arkadaş, en iyisi diye lanse edilen yerlerde bile lakayıt olabiliyorlar. Zaten nereye gitsek, 10 gün de bir elemanı değişmiş olarak görüyoruz neredeyse. Böyle yerlerde düzgün yıkama mı olur zaten?
  • Yenimahalle,Batıknet,İstanbul Yolu,Şaşmaz taraflarında çok pahalı olmayan nezih bir yer tavsiyesinde bulunabilecek var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: reys

Detailing garage gayet memnun kaldım oto hamam faciasından sonra tavsiye ederim.

Fiyatları ne kadar olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: connectpeople

quote:

Orijinalden alıntı: reys

Detailing garage gayet memnun kaldım oto hamam faciasından sonra tavsiye ederim.

Fiyatları ne kadar olmuş

Cilalı süngerli yıkama 18 olması gerek.
  • Merhabalar
    Daha öncede söylemiştim. Konya yolundaki metropolitan otelin garajını işleten Okan bey. Bu işin piri. 3 yıldır her türlü yıkama boya koruma oraya gideriz arkadaşlarla. Daha kötü bir işini görmedim.
    Aracınızı kasaplara yıkatmayın

http://parkscarcare.com/
    Bu da internet sitesi.

Kırmızı Alfa 147 forumdan yönlendirdi der iseniz her türlü ilgilenir. Fiyatlarıda çok yüksek değil. Ben kesinlikle öneririm.
  • Şu ana kadar Ankara'da hemen hemen tüm alışveriş merkezi oto yıkamacısına araba verdim. Memnun olduğumda oldu, olmadığımda. Mesela Panora güzel yıkadığı zaman da oldu, rezalet bulduğum zamanda. Bunun dışında birkaç yere daha verdim çoğu böyle göz önünde büyük yerler ve bilindik yerler ama bir yerde fire veriyorlar mutlaka. Genelde doluluk oranları artınca sizi adamdan saymadıkları olabiliyor.

Birkaç senedir Türkiye dışında olduğum için şahsi referansım yok ama bizim patronlar araçlarını Buhaar'a veriyorlarmış. Onlara sorduğumda uğraşma sonax monax diyorlardı. Ben şahsen Detailinggarage'ı deneyeceğim, benim emektar Golf 4 bensiz bayağı bir üvey evlat muamelesi görmüş evde bizimkiler tarafından. Ziebart'a veya Detailing Garage'a götüreceğim, büyük ihtimal 2. si olacak. Fikirlerimi yazarım. Önce bayağı bir işlemi var aletin.
  • Car M/// Garage yi denediniz mi ?
    OTO Yıkamaya farklı bir anlayış getirip bu işi müşteriyi sayı bazından çıkarıp profosyenel oto detaylama konseptinde aracın her noktasına ulaşarak yıkama yapmaktalar.Özellikle ostim'den alınma solvent bazlı ürünler değil,Ph derecesi insan sağlına uygun ve arıtılmış suyla Atas meguiers grubu ürünler ,mikrofiber eldiven 130 barlık karcher yıkama cihazı foamlage kullanarak step step araç yıkanmaktadır.
    Özellikle bebek koltuğu olan araçlarada ekstra koku giderici ile aracın iç ortam havası değiştirilmekte ve bu kişiye bedelsiz yansıtılmaktadır.
    Referans isterseniz kendiniz yazılandan öte ziyaret edişinizdeki deneyimle gerçek farkı ve kendiniz aracınızı yıkarmışcasına özenildiğini görerek anlayabilirsiniz...
  • efortinia kullanıcısına yanıt
    Merhaba.Formda yeniyim ama size Car M/// Garage yi ziyaret edip farkı kendiniz karar vermeniz için bekleriz.
    Kişiye özel çözüm ve anlayış için profosyenel bakış açısı yansıtılmaktadır.
    Ziyaretiniz bizi memnun edecektir.
    http://www.facebook.com/pages/CAR-M-Garage/431933106856348?ref=ts&fref=ts
  • İstanbul yolu Göksu ya giderken sağda Bp içi Berkay Oto Yıkama kuzenime ait iç dış yıkama 8 tl ve o fiyattan fazla hizmet alacağınıza eminim
  • yurtdışında her yer tertemiz yağmur yağınca arabalar resmen beleşe banyo yapıyor mutluluktan dört köşe oluyorlar. o kadar gezmeme rağmen çok çok az oto yıkamacı gördüm çoğuda benzincilerdeki otomatik yıkama üniteleriydi.

ha ankara'da durum nasıl.

her yer yıkamacı
    nolur yağmur yağmasın diye dua eder olduk

çünkü

ankara'yı b*k götürüyor. koca şehri şantiyeye çevirdiler. toz toprak hepsi havada. sadece arabalar için değil bu havayı birde soluması var
  • acity de yıkatıyordum memnundum ama sahipleri değişmiş, memnun kalmadım.

o yüzden yeni yer arayışına girdim... batıkent, istanbul yolu, ostim civarı tavsiye alabilirim...
  • Eryaman 5m migros'un içinde bir oto yıkama açılmış. İsmini bilmiyorum. Fena yıkamadılar, ama cilalı yıkamaya 30 tl biraz çok. Biraz mı dedim, e yuh yani dyecektim
  • quote:

Orijinalden alıntı: realistspary

acity de yıkatıyordum memnundum ama sahipleri değişmiş, memnun kalmadım.

o yüzden yeni yer arayışına girdim... batıkent, istanbul yolu, ostim civarı tavsiye alabilirim...

carrefour sa nın içinde autowax var iç dış 20 tl cillop gibi yaparlar.
  • Araca gerekli özeni gösterirler ve içime sinerse, 5 TL bahşiş veririm. Beğenmezsem vermem yada 1 TL bırakır çıkarım.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.