Şimdi Ara

Ankara'da en iyi OtO yıkama? (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
525
Cevap
8
Favori
203.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi yıkama yıkamacının elindedir keyfi yerinderdir yalar yutar keufi yok tur bıkkınlık vermiştir idare eder şekilde yıkar teyzemin oğlunun yıkaması ordan biliyorum istersen en iyi yerde yıkat şebeke suyu olsun iyi silmese bile leke kalmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: fortunasuper

tavsiyem aracınızı 5 yılda bir yıkatmanız,8 yıl önce aracımı yıkattığımda vites kolunu kopardılar,bir kaç gün önce üstelik serviste aracı yıkarke 15-20 cm kadar üst kaportada çizik oluşmuş.

Aracı 5 yılda bir yıkatma fikrine katılıyorum.. Aracı yıkatmamak yıkatmaktan çok daha az zararlı..
  • Dikmende oturanlar bilir, Ronnex var orası gayet iyi. 20 liraya temizliyor, ben seviyorum işçiliklerini iyi temizliyorlar.
    Dikmen caddesinde Çağdaştan sola dönünce, bir yıkamacı var adını unuttum 15 lirayı temizliyor. Ama kuyu suyu kullanıyor, sanırım lağım suyu da karışıyor. İçerisi leş gibi kokuyor, ee tabi arabada.
    Yine caddenin üzerinde Aliş Oto Yıkama var bir de orayı deneyeceğim, 15 liraymış görücez.
  • Ankarada Samsun yolu üzerinde yada Aydınlıkevler bölgesinde işinin ustası oto yıkamacı arıyorum.. Ayda 2-3 kez gidip çayımı içip aracımı güvenle yıkatmak için bildiğiniz, tavsiye edeceğiniz yıkamacı var mı ?
    Benzinliklerde çok acemice yıkıyorlar.. Adam canta vurduğu fırçayı kaportaya vurmaya kalkıyor. Napıyorsun dediğimizde bişey olmaz abi klasik lafları..
    Ankamall altında Otohamam var, orası gayet iyi yıkıyor, Sonax ürünlerini kullanıyor ama ama her yıkama için de 33 TL. verilmez ki ??

Var mı tavsiyesi olan ??
  • İş yerinden ziyade sizin aracınızı yıkayan kişi önemli. En iyi denen yerlerde işini özensiz yapan bir çalışana denk gelebilirsiniz.
  • Çok fazla kötü biyere gitmeseniz her yer aynı şekilde yıkıyor mesele oto yıkamacılara bahşiş bırakıp orayla iltibat halinde olmak. aynı berberimiz bayram abi sürekli güzel biyer beyirleyip oraya gider cüzzi miktarda bahşişinizide hor görmeseniz eminim her seferinde arabanız güzel olucaktır.
  • efsanea_06 kullanıcısına yanıt
    eryamana giderken arada göksu yolunu kullanıyorum her geçtiğimde ordaki bp ve fiyat listesi gözüme takılıyor her seferindede acaba tabelayı mı güncellemeyi unuttular diyorum

bi kısmet olupta yıkatamadım arabayı orda. bu yorumdan sonra bi daha o yolu kullanırsam kesin girecem
    tamda düzgün bi yıkamacı için son 3 sayfayı okumuşken iyi oldu bu yorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Foxxly

eryamana giderken arada göksu yolunu kullanıyorum her geçtiğimde ordaki bp ve fiyat listesi gözüme takılıyor her seferindede acaba tabelayı mı güncellemeyi unuttular diyorum

bi kısmet olupta yıkatamadım arabayı orda. bu yorumdan sonra bi daha o yolu kullanırsam kesin girecem
    tamda düzgün bi yıkamacı için son 3 sayfayı okumuşken iyi oldu bu yorum

artık güncelleme yapıldı :) ama hala en uygun yıkayan yer burası.iç dış 10 tl.oraya giderseniz Fatih abiye emanet edin aracınızı beğenmemeniz mümkün değil

• efsanea_06 kullanıcısına yanıt
    Bu Bp tam olarak nerede :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre-X

Bu Bp tam olarak nerede :)

Ulus tarafından gelirken İstanbul yolundan Ayaş yoluna ayrılan yoldan(Metro market) değilde direk İstanbul Yoluna devam edin hemen sağda göreceksiniz :)
  • Net anladım. Çok teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi bir yer arıyorum bende, komple bakım yaptırmak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yolcum

Ankarada Samsun yolu üzerinde yada Aydınlıkevler bölgesinde işinin ustası oto yıkamacı arıyorum.. Ayda 2-3 kez gidip çayımı içip aracımı güvenle yıkatmak için bildiğiniz, tavsiye edeceğiniz yıkamacı var mı ?
    Benzinliklerde çok acemice yıkıyorlar.. Adam canta vurduğu fırçayı kaportaya vurmaya kalkıyor. Napıyorsun dediğimizde bişey olmaz abi klasik lafları..
    Ankamall altında Otohamam var, orası gayet iyi yıkıyor, Sonax ürünlerini kullanıyor ama ama her yıkama için de 33 TL. verilmez ki ??

Var mı tavsiyesi olan ??

İnternetten Oğuzhan Oto Kuaför, Ulukar Oto Kuaför, Class Oto Kuaför ve Best Oto Kuaför Yıkama diye birkaç yer buldum. Aydınlıkevler´de Uzayan ve Çevreli Sokaktaymış yerleri ama hiç gitmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: yolcum

Ankarada Samsun yolu üzerinde yada Aydınlıkevler bölgesinde işinin ustası oto yıkamacı arıyorum.. Ayda 2-3 kez gidip çayımı içip aracımı güvenle yıkatmak için bildiğiniz, tavsiye edeceğiniz yıkamacı var mı ?

Var mı tavsiyesi olan ??

http://kampanyabul.org/urun-tavsiyeleri/en-iyi-oto-yikama-ankara-tavsiye-ve-yorumlar.html

• madmax50 kullanıcısına yanıt
    Hikaye gibi yazılmış, sıkılmadan zevkle okudum.. Umarım yazılanlar doğrudur. Bana yakın bir yerde, yolumun üzerinde olması da benim için avantaj.

Burayı haftasonu gidip test etmek şart oldu..

Bilgi için teşekkürler
  • Pişman olmazsınız ben de sürekli gidiyorum, özellikle Serkan diye genç bir eleman var kendi arabası gibi özen gösteriyor, mutlaka deneyin.
  • en iyi yıkama olayı hikaye bence devamlı farklı yerlere gideceksin çünkü adama getiriyosun arabanı 2-3 defa sonra tamam bu nasıl olsa benden başkasına gitmez diyip arabaya özenmiyor, ben hep böyle tecrübe ettim.
  • Ankamall oto hamam guzel parlatiyor 35 lira vermistim ancak benim kaderim bu olacak ki aksama yagmur camur bastirinca daha da yikatmadim o kadar detayli. 1 degil 3 degil 5 degil ne zaman ic dis yikatsam o gun ya da ertesi gun yagmur yagar. Dikmende de hic yikatmadim gozume kestirirsem denemeyi dusunuyorum nasil olsa 1 gun temiz kaliyor :D

• Sonax, Hammam gibi yerlerde denk geldiğiniz çalışanın keyfine kalmış maalesef bu iş. O yüzden memnun kaldığınız elemana yıkattırın. Hemen her hafta dış yıkama yaptırırım. İçini kendim temizlerim. Deneyimlerim sonucunda Ankara'nın en iyisi Bestekardaki Meguiars diyebilirim. Biraz daha uygun bir yer sorarsanız havaalanı yoluna devam edin, Altınparkı geçin, 200-300 metre ilerde Gold Garage diye bi yıkamacı var. Çırak çocuklara değil de oranın sahibi olan genç bi arkadaş var. O yıkarsa mükemmel yıkıyor. İşine büyük saygısı var. Dış- 10 tl, iç dış 15 tl.

• görünüşe göre herkes yıkattığı yerden memlumben mümkün oldukça kendim yıkarım aldım alası bir hediye yıkama ve bakım seti verdiler birde kuzenimin düğünde zamanın olmadığından yıkatmıştım.
    kendi müziğimi açar çift kovam şampuanın,süngerimi,bezlerim düzgün bir yere koyar keyifle araçımı ve yıkadığımda dönüp baktığımda keyif alırım
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.