Şimdi Ara

Ankara'da en iyi OtO yıkama? (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
525
Cevap
8
Favori
203.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankara Güneşevler'den yukarı doğru yani Sitelere çıkarken 300-400 metre sağda Günay Oto Yıkama var. Tavsiye ederim.
  • En son 04.04.2015 Tarihinde Ankara Bestekar Sokak Girişinde yer alan meguaris ' götürdüm aracımı aldığım sonuç beni hayal kırıklığına uğrattı
  • Evime yakın bir BP istasyonunda bozuk para ile çalışan basınçlı su ve köpük ile kendim yıkıyorum. En iyi oto yıkamacıdan çok daha güzel temizliyorum.

2 dakika basınçlı su süresi 2 lira
    1 dakika köpük süresi 1 lira.
    Tekrar 2 dakika basınçlı su 2 lira (durulama)
    4 dakika süpürge süresi 1 lira

Toplam 6 liraya oldukça sağlıklı ve kaliteli bir yıkama elde ediyorum. Eğer aracım çok çok kirliyse bir fazla basınçlı su tutuyorum. Yani bahşiş derdi yok, şuarsında su kaldı şurasında leke var diye yıkamacıyı uyarma derdi yok. 10 dakika yıkama ve süpürme yaklaşık 15 dakikada kurulama sonucu maksimum yarım saat içerisinde pırıl pırıl bir araca biniyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökhan And Jetta -- 5 Nisan 2015; 17:47:02 >
  • Ostim bölgesinde bir yıkamacıda yıkatıyorum. 3M markası ürünleri kullanıyor.
    Tavsiye ederim. İşçilikleri de oldukça iyi.
    www.autoshowland.com sitesinden detaylara ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okoroglu -- 27 Mayıs 2015; 1:14:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okoroglu kullanıcısına yanıt
    Kaç liradan yıkatıyorsunuz iç-dış? Bir de çok kalabalık oluyor mu :)
  • Elvankentte yerimiz var gelmek isteyenleri beklerim

• f1tuning06 kullanıcısına yanıt
    kim ne derse desin Ankara'da bu konuda f/p kralı Osmanlı oto yıkamadır. Yeri osmanlı pazarının arkası yani keçiören osmanlı pazarının çevresinde tabelalarını görürsünüz zaten. Evden al yıka götür bırak vs. birsürü hizmetleri var fiyatlar uygun iç dış motor kuaför felan her şeyde var. Ürün olarak sonax meguiars karışık kullanıyorlar yani atıyorum cilada meguiars iyidir lastikte sonax vs. tabi hepsi meguiars veya hepsi sonax olsun derseniz de olmaz demiyorlar yani çok çeşit var herşey müşteri için.

Bütün bunların karşılığında söyleyecekleri fiyat sana bedava gelecek ve herkese tavsiye edeceksin tecrübe ile sabit.
  • srdrea S kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    20 tl ye yıkatıyorum.
    Sanırım kendisi tekrar 3m e geri dönüş yapmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okoroglu

Merhaba,
    20 tl ye yıkatıyorum.
    Sanırım kendisi tekrar 3m e geri dönüş yapmış.

Selamlar, ne suyu kullanıyorlar bilginiz var mı?
  • SwordsMan kullanıcısına yanıt
    Gerçekten bilmiyorum.
    Çeşme suyu değildir herhalde:-) Yoksa batarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okoroglu

Gerçekten bilmiyorum.
    Çeşme suyu değildir herhalde:-) Yoksa batarlar.

Şebeke suyu kullanan bir yer arıyorum Ankara'da. Bu Detailing felan da mı kuyu suyu kullanıyor ki?
  • SwordsMan kullanıcısına yanıt
    Ara bir sor hocam.
    Ne suyu kullanıyorsunuz diye. Ben bilmiyorum belkide şebeke suyu kullanıyor adam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbobenzin06

kim ne derse desin Ankara'da bu konuda f/p kralı Osmanlı oto yıkamadır. Yeri osmanlı pazarının arkası yani keçiören osmanlı pazarının çevresinde tabelalarını görürsünüz zaten. Evden al yıka götür bırak vs. birsürü hizmetleri var fiyatlar uygun iç dış motor kuaför felan her şeyde var. Ürün olarak sonax meguiars karışık kullanıyorlar yani atıyorum cilada meguiars iyidir lastikte sonax vs. tabi hepsi meguiars veya hepsi sonax olsun derseniz de olmaz demiyorlar yani çok çeşit var herşey müşteri için.

Bütün bunların karşılığında söyleyecekleri fiyat sana bedava gelecek ve herkese tavsiye edeceksin tecrübe ile sabit.

Nedir fiyatları ?
  • Dikmende petrol ofisi var 30tl uzeri bedava yikiyorlar fisle 5tl verisen cilali kopuk 10tl verirsen ic dis noluyor sen yorulmuyorsun

• turbobenzin06 kullanıcısına yanıt
    hocam çok güzel yazmışsın birde fiyat yazda ona göre gidelim
  • brodway93 B kullanıcısına yanıt
    10 yada 15 lira emin degilim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: sametsamett

quote:

Orijinalden alıntı: f1tuning06

Canımız ciğerimiz biricik araçlarımızı Ankara'da en iyi , en güzel ve en uygun fiyatlı olarak yıkayan yer neresidir?
    Bilirsiniz ki Müşteri Memnuniyeti her zaman çok önemlidir.Herhangi birimizin olumlu deneyimi hepimizin nasiplenmesine sebep olacaktır.Saygılarımızla...

araç içini kimseye temizletmem dışını belki

kesinlikle +1 kendim zamanım olduğumda keyifle temizlerim.ama zaman olduğunda

• AUTOWAX dışında heryer güzel.
  • Arkadaşlar ben de bir çok yerde aracımı yıkattım ve açıkcası hala en iyi şurası diyebileceğim kadar iyi bi yere denk gelemedim. Ancak gidilmiycek bi yer önerebilirim. Çukurambardaki Ambrossia AVM içindeki AKT oto yıkama. Detaylı temizlik diye gittiğim yerde iç dış 8tlye yıkayan yerlerden daha dandik bi hizmet aldıkm. Ayrıca uyardığım halde hiç dikkat etmeden hassas parçalara zarar verdiler. Ne tavsiye ederim ne de giderim.
  • yenimahalle Perles yıkama. şiddetle tavsiye ederim. Detaylıda pazarlık yapılabiliyor.

işlerini düzgün yapıyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.