Arkadaşlar Ankara'ya yeni geldim ve işinin ehli sağlam bir erkek kuaförü arıyorum. Birkaç konu gördüm ama hepsi 3-4 senelik. Saçlarım uzun ve bayağı birbirine karıştı bu aralar, uzun saçtan anlayabilen biri olması çok önemli. Fiyat olarak çok sorun olmaz ama 25-30 TL'yi geçmezse iyi olur (geçmesin saç kestiriyoruz alt tarafı ).
Yardımlarınızı bekliyorum
Yukarı!
Antares - Ali Gür 30lira saç kesimi benimde saçım uzun ve gayet iyi kesiyorlar
Selam ahali,
Kaç gündür düşünüyorum. Senelerdir evimin karşısındaki erkek berberine gider dururum, tek yapılan üç dört belli tip üzerinden saç kesimi ve sakal kesimi... Bildiğiniz eski tip berber. Ama artık bu tip berberlerin yerine başka arayışlar içindeyim. Erkek kuaförü dediğin sadece saç kesmemeli, erkek imajıyla ilgili biçok konudan haberdar olmalı. Ne biliyim, burnumuzdaki siyah noktalara çözüm önermeli, saç stilimiz için bize tavsiyede bulunmalı, aradan üç ay geçmiş biz saçımızı değiştirmemişsek gelip bi öneride bulunmalı, yani müşterisiyle ilgilenmeli. Üstelik sadece saç da değil, erkek kuaförü dediğin müşterisinin kaşına gözüne bakmalı, o kuaförden çıktığı zaman o müşterinin yüzüyle ilgili, saçıyla ilgili bir problemi kalmamalı...
En azından gelip sana hangi yüz tipine hangi saç şeklinin daha iyi gideceğini söylemeli. Bir kesim yaptıktan sonra bu saçı nasıl kullanırsan daha hoş bir görüntü elde edeceğini anlatmalı. Kısacası ilgilenmeli ve bilgilendirmeli. Sadece saça değil, yüze, sakala, kaşa, göze de bakmalı.
Var mıdır Ankara'da işini bu şekilde yapan? Ben saçımı şöyle şöyle istiyorum deyince suratına aval aval bakmayan ya da ben şu adamın saç modelini istiyorum deyince tamam deyip yine kendi kafasına göre model yapmayan bi berber ya da erkek kuaförü?
hiç yok mu bilen
quote:
Orijinalden alıntı: 1 9 0 7
hiç yok mu bilen
tunalı da FIX ve Hakan Özbek i tavsiye ediyorlar..yakında denemeyi düşünüyorum