Şimdi Ara

izmir buca tarafında iyi erkek kuaförü/berberi bilen var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
2
Favori
8.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar izmir buca tarafında kaliteli bir erkek kuaförü/berberi nerde var ? tecrubeleri paylaşırsanız sevinirim

• yok mu bilen
  • Kardeşim ben de buca da oturuyorum , Şirinyerde fillerin hizasında bi kuaför var ama ismini unuttum :S bucanın yarısı orda tras oluyor.. Ama gerçekten işin de çok iyi bi kuaför arıyorsan alsancakta OSCA vip Kuaför var.. Oturuyorsun saçınla ilgili yorumlar yapılıyor yuzune yakısacak model hakkında bilgi veriliyor ama normalden fazla tras ücreti..
  •  izmir buca tarafında iyi erkek kuaförü/berberi bilen var mı ?

ben bucakral kuaförde yapıyorum çok iyi buda resmim
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.mert62

Kardeşim ben de buca da oturuyorum , Şirinyerde fillerin hizasında bi kuaför var ama ismini unuttum :S bucanın yarısı orda tras oluyor.. Ama gerçekten işin de çok iyi bi kuaför arıyorsan alsancakta OSCA vip Kuaför var.. Oturuyorsun saçınla ilgili yorumlar yapılıyor yuzune yakısacak model hakkında bilgi veriliyor ama normalden fazla tras ücreti..

ne kadar mesela
  • Up. Ben de arıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: piri reis

quote:

Kardeşim ben de buca da oturuyorum , Şirinyerde fillerin hizasında bi kuaför var ama ismini unuttum :S bucanın yarısı orda tras oluyor.. Ama gerçekten işin de çok iyi bi kuaför arıyorsan alsancakta OSCA vip Kuaför var.. Oturuyorsun saçınla ilgili yorumlar yapılıyor yuzune yakısacak model hakkında bilgi veriliyor ama normalden fazla tras ücreti..

ne kadar mesela

Saç Kesim - 30-35 TL
    Sakal - 10-15 TL
    Yıkama - 5 TL
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Düzce de oturan varmı ?
    11 yıl önce açıldı
    KUŞADASINDA OTURAN VAR MI?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Egeli lodos

quote:

Orijinalden alıntı: piri reis

quote:

ne kadar mesela

Saç Kesim - 30-35 TL
    Sakal - 10-15 TL
    Yıkama - 5 TL

öğrenci adam için bu çok ama

• up
  • kuruçeşmede ahmet yesevi caddesi üzerinde yurttan biraz daha yukarıya git terziyi geçince vodafone a varmadan önce. Tavsye ederim fiyat tam hatırlamıyorum ama saç sakal yıkama hatta şu siğ ağdada dahil 15 tl vermiştim galiba.
  • 30 lira 1-2 ay için çok değil bence.. adamlar uzman bu konuda , kafa yapına ve tarzına uygun model bulmanda yardımcı oluyorlar.. bence bi denemekte fayda var derim..
  • Şirinyerde MAN isimli bir kuaför var 4 yıldır izmirdeyim sürekli orda traş olurum memnunum. Yukarıda arkadaşın bahsettiği yer orası olmalı.
  • sevgi yoluna girmeden önce fil heykelleri var orda iki tane var birine gitmedim ama diğeri iyi kesiyodu 20 lira tam fillerin karşısında
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.