Şimdi Ara

ANKARA da ev almak istiyorum..hangi semt?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
1
Favori
35.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: peugeot-406

quote:

Orijinalden alıntı: berkcan_06

çankaya,emek,bahçelievler,batıkent

Çankaya - Emek - Batıkent - Dİkmen gibi semtler internette satılık ev konusunda pek görünmüyor...Ben sahibinden com a bakıyorum ve burada da dediğim gibi Etimesgut ve Sincan yoğunlukta..Bildiğim kadarıyla etimesgutun büyük bir bölümünde askeriye var, sincan da biraz uzak gelişmekte bir yerdi en son gittiğimde..Şu an şark görevimdeyim, yatırım amaçlı olarak ankaradan ev almak istiyorum ama memuriyet işte ankarada da tahminimce ilerde değerlenir ve elden daha kolay çıkar..
    Anladığım kadarıyla bir çoğu etimesgut ve sincandan uzak dur diyor..eryaman ve elvankent civarlarına da olumlu diyorsunuz galiba..

Peki bilen arkadaşlara soruyorum etimesgut ve Sincanı muhitinden dolayı mı yoksa gelişmişlik - merkeze uzaklık gibi faktörlerden dolayı mı uzak durun diyorsunuz, tam olarak sebebi nedir acaba?

sincan i kötüleyen arkadaslar kac kez gelmis sincan a acaba.sincan 11.cadde 12.cadde gibi yerleri cok güzeldir ve cok gelisti sincan.sadece kizilaya biraz uzak olmasi eksi bir yonudur.sizin beklentileriniz neler ev alacaginiz yerden?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yenimahallede araştır
  • Keçiören'e gelmek gibi bir hata yapma.
  • karapürçek, doğantepe

• quote:

Orijinalden alıntı: Death Time

quote:

Orijinalden alıntı: Dream3rn

öveçler

Edit : pardon butçeyı okumadan yazmışım öveçler baya yuksekti .

Etlik yenimahalle arasındaki 100bine ev alabılırsın yerıde merkezi

nerde hocam etlikte falan.. ben de bakıyorum giriş katlar var o fiyata merkezde. esertepe, ovacık falan anca oralarda alınabilir. yenimahalle zaten almış başını gitmiş

Demek istediğim yer etlikten yenimahalleye giderken arada kalan binalar antaresin sol tarafındaki binalar ( Yeni yapılanlar değil ) Oralarda evlere bakmıştık 100bin 120bin orta katlar ama binalar eski içine biraz para harcama gerekebılır . Ben merkezi oldugu ıcın burayı yazdım .

• dostum Mamak (merkez , abidin paşa , şehitlik , bahçereliçi , saime kadın , nato yolu , kartal tepe) buralardan ev bak. o paraya süper evler var. kocaman geniş yapılı evler bulursun. bu bahsettiğim mamağın semtlerinde ulaşım imkanları çok örneğin mamak merkezdeyim. Mamak belediye binasınasın yanında hemen ev. kızılaya otobüs ile 15 dk. ulusa 15 dk. dikimevi metroya 10 dk mesafede. yürüyerek bile kızılaya 45-50 dk da gidebiliyorum.Mamak bu adı çıkmış v.s sanma mamak çok gelişti. eskiden di cello bello takımının dolu oldugu mekanlar. şimdi heryer 8-10 katlı bina. yeni insanlar yenilikler getirdi. toplum değişti. tavsiyemdir 25 yıldır mamaktayım son 10 yıldır süper bi semt. merkezde hemde :)
  • Bizim mahalleden al.Etlik-Esertepe iyidir burası.
  • Anıttepe, Bahçelievler, Emek, Çayyolu
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatcn

quote:

Orijinalden alıntı: peugeot-406

quote:

Orijinalden alıntı: berkcan_06

çankaya,emek,bahçelievler,batıkent

Çankaya - Emek - Batıkent - Dİkmen gibi semtler internette satılık ev konusunda pek görünmüyor...Ben sahibinden com a bakıyorum ve burada da dediğim gibi Etimesgut ve Sincan yoğunlukta..Bildiğim kadarıyla etimesgutun büyük bir bölümünde askeriye var, sincan da biraz uzak gelişmekte bir yerdi en son gittiğimde..Şu an şark görevimdeyim, yatırım amaçlı olarak ankaradan ev almak istiyorum ama memuriyet işte ankarada da tahminimce ilerde değerlenir ve elden daha kolay çıkar..
    Anladığım kadarıyla bir çoğu etimesgut ve sincandan uzak dur diyor..eryaman ve elvankent civarlarına da olumlu diyorsunuz galiba..

Peki bilen arkadaşlara soruyorum etimesgut ve Sincanı muhitinden dolayı mı yoksa gelişmişlik - merkeze uzaklık gibi faktörlerden dolayı mı uzak durun diyorsunuz, tam olarak sebebi nedir acaba?

sincan i kötüleyen arkadaslar kac kez gelmis sincan a acaba.sincan 11.cadde 12.cadde gibi yerleri cok güzeldir ve cok gelisti sincan.sadece kizilaya biraz uzak olmasi eksi bir yonudur.sizin beklentileriniz neler ev alacaginiz yerden?

Aslında dediğim gibi biraz yatırım olsun diye ev düşünüyorum. Şu an da Şırnak' n ucra bir yerinde şark görevimdeyim, insan böyle yerlerde kalınca fazla bir beklentisi olmuyor:) ancak ulaşım, alışveriş merkezi okul vs yerlere yakın olsun, muhiti iyi olsun, en azından akşam ailemle dışarı çıkıp yürüyebileceğim bir yer olsun..piyasasını bilmiyorum ama 90-95 bine mümkünse oturulmamış ve kombili bir ev..kısaca beklentim bu yönde inşallah sizinde yardımınızla yanlış yapmadan güzel bir ev alacağım..

• Hocam yatırım amaçlı düşünüyorsan Elvankent'e bakabilirsin.Adliye sarayının da elvankente taşınacağını düşünürsek birkaç yıla iyice artar ev fiyatları..
  • quote:

Orijinalden alıntı: enginco06

Batikent candir.. Sessiz, sakindir ve insani seviyelidir. Senin butceye de ev bulabilirsin.

Farklı bir batıkentte mi oturuyoruz? Burda pejo 106 lı şahinli egsozları patlamış bass sistemli apaçiler tur atıyor?
  • Ankara'ya 2 yıl önce gittim çöl gibiydi şahsen hiç sevmedim nasıl oturuyorlar orada.
  • Her ne kadar buradaki arkadaşlar yardımcı olasalarda yaşayacak olan sensin sana neresi daha uygunsa orayı seçmen önemlidir. Evlere ve çevlerine bakarsan zaten kafanda fikirler oluşur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powerhitz -- 1 Eylül 2011; 17:47:26 >
  • Şehir merkezinin dışında sessiz sakin yerler hoşuna gidiyorsa Eryaman iyi tercih.
    Hem temiz hem insanları iyi.
  • iyi kötü aklımda semtler şekillendi.
  • arkadaşim sincan i kötüleyip durmayin apaci dediginiz tipler heryerde var
  • Sincan'ı kötülemiyorumda Sincan Belediyesi hangi akla hizmetle(Fatih'te olabilir o konudan tam emin değilim zaten bu bahsedeceğim bölgeye 1 kere geldim) Meryem-Meltem-Melek Sokak adlarını peşpeşe koyar?
  • etlik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ch4ylak

Şehre yakın (çift metro durağı, her yöne hatlı dolmuş, otobüs,ego'lar,
    genel ihtiyaçların ucuz olduğu bütçeni zorlamayacak bir ev arıyorsan Demetevler olabilir, bakma milletin dediğine her çeşit insanı görebilirsin burada.

Katılıyorum arkadaşa...
  • bizde ev aldikda tanidik filan cok diye keciorenden aldik.
    Cok mu kotu yer orasi?
    2 yil sonra tasinacagiz mugladan.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.