Şimdi Ara

ANKARA da ev almak istiyorum..hangi semt?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
1
Favori
35.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eryaman"da oturuyorum;burası gerçekten güzel yazın çok güzel oluyor göksu-optimum-migros eryaman"da (etimesgut-sincan) bu iki semt"ten uzak durun...İmkanınız var ise eryaman"da ev alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: peugeot-406

quote:

Orijinalden alıntı: Lenz

Yenimahalle
    Eryaman-Merkeze uzak ama ulaşımı yukarda yazıldığı gibi birşekilde halledilir.
    Tavsiyem Etimesgut-Sincan'dan uzak durmanız.
    Gerçi aradığınız evin özelliklerini de söylersiniz ona göre daha sağlıklı tavsiyeler verebilirim yani 3+1 mi istiyorsunuz 1+1 mi gibi.

ben 3+1 sıfrve kombili arıyorum..

mesela şu evle nasıl acaba?
    http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-satilik-evsun-gyd-suvari-mah-de-3-1-sifir-daire-57745241/detay/

elvankentten bakabilirsin bence güzel yerdir

ayrıca sincan 13.cadde ve 11.caddede yeni yapılan binalara da bakabilrsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatcn -- 1 Eylül 2011; 11:43:04 >

• Mamağa bekleriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: AxiRyzz

Ben dikmende oturuyorum yokus olmasina ragmen cevre olarak cok iyidit komsuluk vs..

sentepe iyi degil uzak dur insanlarinin yarisi oyle malesef

Dikmen kesinlikle.Sokulluyada bir bak 5-6 dakikada kızılaydasın.
  • Bizden uzak durun Sincan
  • çankaya,emek,bahçelievler,batıkent
  • etlikten al. birlikte takılırız yabancılık çekmezsin.
  • eryaman etimesguta göre biraz daha elittir.ankaranın yerlisinden çok yabancıları oturur buralardaki binalarda.sincan ve pursakları varoşlar diye tarif edebiliriz.sincan dan ise pursakları tavsiye ederim merkeze daha yakındır nispeten açıkara.keçiörenden de düşünebilirsin.pursaklar olabilir gülveren olabilir(merkezdedir) abidinpaşa olabilir biraz daha bütçeyi açarsan buradar güzel yerlerdir.senin bahsettiğin yerlerin hepsi merkezden uzaktır arkadaşım.eryamanda neredeyse komşuluk sıfırdır.hatta sıfında altında desek yeridir.kimse kimseye Allah'ın selamını vermez zaten hep yabancılarla doludur orada ankaralılar azınlıktadır diyebiliriz.sende yabancısın galiba.sonra eryamana gidince ya bu ankaralılar da hiç misafirperver değil deme sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkcan_06

çankaya,emek,bahçelievler,batıkent

güzel üçlünün yanına batıkent yazdın ya
  • Dikmen-Öveçler-Balgat-Sokullu olabilir . ilker 1.cad taraflarında 90-95bine 90-95 metre kare ev alınabilir 20 senelik bina.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dream3rn

öveçler

Edit : pardon butçeyı okumadan yazmışım öveçler baya yuksekti .

Etlik yenimahalle arasındaki 100bine ev alabılırsın yerıde merkezi

nerde hocam etlikte falan.. ben de bakıyorum giriş katlar var o fiyata merkezde. esertepe, ovacık falan anca oralarda alınabilir. yenimahalle zaten almış başını gitmiş
  • quote:

Çankaya - Emek - Batıkent - Dİkmen gibi semtler internette satılık ev konusunda pek görünmüyor...Ben sahibinden com a bakıyorum ve burada da dediğim gibi Etimesgut ve Sincan yoğunlukta..Bildiğim kadarıyla etimesgutun büyük bir bölümünde askeriye var, sincan da biraz uzak gelişmekte bir yerdi en son gittiğimde..Şu an şark görevimdeyim, yatırım amaçlı olarak ankaradan ev almak istiyorum ama memuriyet işte ankarada da tahminimce ilerde değerlenir ve elden daha kolay çıkar..
    Anladığım kadarıyla bir çoğu etimesgut ve sincandan uzak dur diyor..eryaman ve elvankent civarlarına da olumlu diyorsunuz galiba..

Peki bilen arkadaşlara soruyorum etimesgut ve Sincanı muhitinden dolayı mı yoksa gelişmişlik - merkeze uzaklık gibi faktörlerden dolayı mı uzak durun diyorsunuz, tam olarak sebebi nedir acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: dv6000

Dikmen-Öveçler-Balgat-Sokullu olabilir . ilker 1.cad taraflarında 90-95bine 90-95 metre kare ev alınabilir 20 senelik bina.

Dikmen Öveçler Sokullu iyidir.Ama Balgatın görünüşüne bakma insanı barzodur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: peugeot-406

quote:

Çankaya - Emek - Batıkent - Dİkmen gibi semtler internette satılık ev konusunda pek görünmüyor...Ben sahibinden com a bakıyorum ve burada da dediğim gibi Etimesgut ve Sincan yoğunlukta..Bildiğim kadarıyla etimesgutun büyük bir bölümünde askeriye var, sincan da biraz uzak gelişmekte bir yerdi en son gittiğimde..Şu an şark görevimdeyim, yatırım amaçlı olarak ankaradan ev almak istiyorum ama memuriyet işte ankarada da tahminimce ilerde değerlenir ve elden daha kolay çıkar..
    Anladığım kadarıyla bir çoğu etimesgut ve sincandan uzak dur diyor..eryaman ve elvankent civarlarına da olumlu diyorsunuz galiba..

Peki bilen arkadaşlara soruyorum etimesgut ve Sincanı muhitinden dolayı mı yoksa gelişmişlik - merkeze uzaklık gibi faktörlerden dolayı mı uzak durun diyorsunuz, tam olarak sebebi nedir acaba?

en önemlisi merkeze uzak olması, ikincisi de yaşayan insanlar.
    hani insan ayırımı yapmak günahtır ama şahsen oturduğum yerde belirli bir kültür seviyesinde olan insanlarla yaşamayı isterim.
    malesef sincan, fatih, elvankent, nispeten etimesgut, şentepe (allah korusun, geçen mezarlığa gidiyodum otobüsle binen tipleri gördüm, yeminle halime şükrettim. bi anda köy dolmuşuna çevirdiler otobüsü) bu şekilde.
    ama etimesgut biraz daha iyi bu saydıklarıma göre. askeri bölgeye yakın olduğu için kolay alıcı bulabilirsin ve sincan,elvankent gibi yerlere göre merkeze daha yakın

sana bi tavsiye. ev almak istediği muhitin otobüslerine de bin. mesela 505-510-520-275, sana fikir verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Time -- 1 Eylül 2011; 13:38:01 >

• Sincan-Etimesguttan ev alirsan ucuza alirsin fakat,kiraya verdin mi o evin isi biter temiz birini bulmak cok zor.Yatirim icin alirsan eryaman,batikent,elvankent(banka bloklari kismi) en iyi yerlerdir hele ki birazda metroya yakin alirsan ilerde daha da artar fiyati.

Eryamanda oturuyorum,yan komsumuz 170bine satti 3+1 fakat merkezi yerdeyiz metro yanimizda,5m migros,avm karsisinda.Yeni yapilan bir bina var 2+1 ve 1+1 uzerine galiba orasi senin istedigin gibi olabilir.Eryaman 5.etap okyanusa yakin bir yerde Adini hatirlarsam yazarim,birde eryaman merkeze biraz daha uzak yerler var ki eryaman o tarafa dogru buyuyecek gelecek icin yatirim yapilabilir.
  • oradaki evler niye ucuz yahu bu kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperXCrossfire

Sincan-Etimesguttan ev alirsan ucuza alirsin fakat,kiraya verdin mi o evin isi biter temiz birini bulmak cok zor.Yatirim icin alirsan eryaman,batikent,elvankent(banka bloklari kismi) en iyi yerlerdir hele ki birazda metroya yakin alirsan ilerde daha da artar fiyati.

Eryamanda oturuyorum,yan komsumuz 170bine satti 3+1 fakat merkezi yerdeyiz metro yanimizda,5m migros,avm karsisinda.Yeni yapilan bir bina var 2+1 ve 1+1 uzerine galiba orasi senin istedigin gibi olabilir.Eryaman 5.etap okyanusa yakin bir yerde Adini hatirlarsam yazarim,birde eryaman merkeze biraz daha uzak yerler var ki eryaman o tarafa dogru buyuyecek gelecek icin yatirim yapilabilir.

Bir iki arkadaşım daha sizin gibi eryamandan bahsetti. Biraz uzak gibi görünür ama merkeze 4 şeritlmi yoldan çok rahat ve çabuk gidersin dedi. Peki buralarda fiyatlar nasıl? 3+1 gibi

• Ulasim kolay aslinda araban varsa istanbul yolu veya eskisehir yolundan ki bu yollar ankaranin en merkezi yollari rahatlikla gider gelirsin.Otobus ile batikent metroya gidip ordan metro ile veya otobus,minibus ilede rahat ulasim var.

3+1 ler genelde 150binden baslar diye dusunuyorum ben ama yerine,sitesine,metro,avm gibi yerlere gore de degiskenlik gosteriyor.Dedigim gibi eryamanin biraz disina dogru yeni yapilan yerler biraz daha uygundur.
  • Sincan yeni yeni binalaşmaya başladı daha.Benim gözümde oranın daha 5 senesi var.

Batıkent çankaya dikimevi gibi yerlerde herşey elinizin altında olur.Caddeleri kalabalık olur.ptt hastane bankalar alışveriş merkezleri elinizin altında.Kızılaya tek vesait gidiyorlar zaten süreleride çok kısa.İnsanları iyidir hoştur özellikle batıkent çok sakindir aksam 8 den sonra ses soluk olmaz.İstanbul yoluna cıkmanız araçla 2dk sürüyor zaten.
  • Sincanı öneririm çünkü diğer yerlerde eski evlerin fiyatına burda yeni yapı 0 ev alabiliyorsunuz. Diğer semtlerde 0 ev bulmanız zor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.