Şimdi Ara

ANKARA da ev almak istiyorum..hangi semt?? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
1
Favori
35.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dikmen dedik yine diyoruz.Orta gelirli insanların oturableceği en iyi semt öveçler ve dikmendir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatcn

quote:

Orijinalden alıntı: peugeot-406

quote:

Orijinalden alıntı: berkcan_06

çankaya,emek,bahçelievler,batıkent

Çankaya - Emek - Batıkent - Dİkmen gibi semtler internette satılık ev konusunda pek görünmüyor...Ben sahibinden com a bakıyorum ve burada da dediğim gibi Etimesgut ve Sincan yoğunlukta..Bildiğim kadarıyla etimesgutun büyük bir bölümünde askeriye var, sincan da biraz uzak gelişmekte bir yerdi en son gittiğimde..Şu an şark görevimdeyim, yatırım amaçlı olarak ankaradan ev almak istiyorum ama memuriyet işte ankarada da tahminimce ilerde değerlenir ve elden daha kolay çıkar..
    Anladığım kadarıyla bir çoğu etimesgut ve sincandan uzak dur diyor..eryaman ve elvankent civarlarına da olumlu diyorsunuz galiba..

Peki bilen arkadaşlara soruyorum etimesgut ve Sincanı muhitinden dolayı mı yoksa gelişmişlik - merkeze uzaklık gibi faktörlerden dolayı mı uzak durun diyorsunuz, tam olarak sebebi nedir acaba?

sincan i kötüleyen arkadaslar kac kez gelmis sincan a acaba.sincan 11.cadde 12.cadde gibi yerleri cok güzeldir ve cok gelisti sincan.sadece kizilaya biraz uzak olmasi eksi bir yonudur.sizin beklentileriniz neler ev alacaginiz yerden?

neden bahsediyorsun sen 11. 12. cadde çok gelişmişmiş. Saraycık inmiş resmen 12. caddeye. Gelişme bu mu? Sincanın gelişmesine 5 yıl var demiş biri. En az 50 yıl var diyim ben

• ÇİNÇİN 'e bekleriz.her türlü gideri var.rahat yer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: labidu

[size=7]ÇİNÇİN 'e bekleriz.her türlü gideri var.rahat yer.

2011 yorumu; ama buna her daim gülünebilir süper ötesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: aysedeniz

quote:

aha gız tanığğğğşabiğlirmiyiz gööööeeezell baaağğyaaannn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ÇİNÇİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7D66DD504 -- 30 Temmuz 2013; 14:28:33 >
  • quote:

quote:

quote:

aha gız tanığğğğşabiğlirmiyiz gööööeeezell baaağğyaaannn

bu mesaj ÇİNÇİN'i tamamen özetlemiş...

şaka bir yana; ev almak için uğraş veren arkadaşlara yardımcı olmak lazım...

işin asıl mirengi noktası, paranızın miktarı...

çok zengin değilim, şartlarımı zorlayıp, kira ödemek yerine ev almak istiyorum diyorsanız ilk tercihinize BATIKENT'i yazabilirsiniz... Burada site içinde daireler ya da dublex ve triplex daireler bulabilirsiniz, bunların çoğu bakımsızdır ama nispeten iyi durumda olanlara rastlamakta mümkündür. Metro sayesinde nereye ne kadar zamanda ulaşacağınızı bilirsiniz en azından... Metroya uzan olan yerlerde de metroya ring vardır. Burada oturanların çoğu memurdur ...Pek çok konut projeside vardır... bunlar nispeten daha lükstür... isteğinize kalmış... ERYAMAN'da tercih edilebilir ama şehir merkezine uzaklığı nedeniyle, üzerinde düşünülmesi gerekir..

para sorun değil, karizma ve nezih olsun diyorsanız ÇAYYOLU, ÇUKURAMBAR, DİKMEN, ÇANKAYA(evler nispeten yaşlıdır), AYRANCI (evler nispeten yaşlıdır), BAĞLICA (villa tipi evler için) dan bakabilirsiniz. ÇAYYOLU ve BAĞLICA şehir merkezine hızlı bir şekilde ulaşma isteğinize cevap vermez...

ucuz ve başımı sokacak bir yer olsun yeter diyorsanız SİNCAN, MAMAK (kentsel dönüşüm dışında kalan yerler ucuzdur), ETİMESGUT olabilir ancak ETİMESGUT'tan şehir merkezine ulaşım sorunludur; aynı şekilde SİNCAN içinde aynı sorun geçerlidir. Ulaşım sizin için daha önemli ise bu 3 seçenekten MAMAK ilk tercihiniz olmalıdır.

KEÇİÖREN'i ayrı yazıyorum; trafik sıkıntısı ve karmaşası ile kendine has bir yerdir... anlaşılmaz bir şekilde belli bir kesimin vazgeçemediği, bazılarının nefret ettiği bir yerdir... burada her telden ev bulabilirsiniz... dolaşıp karar vermenizi tavsiye ederim... bitemeyen metrosu ile ünlüdür ama metro tamamlanırsa buradan aldığınız ev prim yapabilir.

• Keçiören yaklaşma apaçi dolu.
  • Ankara'da her kesime hitap eden tek semt Batıkent'dir herkesin içinde bir gün burada yaşama isteği yatar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bediboy

Ankara'da her kesime hitap eden tek semt Batıkent'dir herkesin içinde bir gün burada yaşama isteği yatar.

çankaya varken...
  • bahçeli ayrancı mebusevleri rocks
  • 95 bin liraya etlikten batıkentten çankayadan falan ev alınmaz diye biliyorum

önerim bağlum,esertepe,yayla mahlalesi

fiyata göre iyi daireler bulabilirsin
  • eryaman tam size göre.başka yerlere bakmanız agerek yok..kafan rahat olur.
  • quote:

Ankara'da her kesime hitap eden tek semt Batıkent'dir herkesin içinde bir gün burada yaşama isteği yatar.

Tek sıkıntımız yaşlı sayısı fazla

• quote:

Orijinalden alıntı: KyourakuShunsui

quote:

bizde bi rgün yaşlanacağız...

• quote:

quote:

quote:

Yaşlıları kötülemiyorum ama sıkıcı biyeriz emekli olunca gel yaşa misler gibi yer şimdi anca atlantisde geziyor millet

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yaşlıları kötülemiyorum ama sıkıcı biyeriz emekli olunca gel yaşa misler gibi yer şimdi anca atlantisde geziyor millet

atlantis demişken...

bu binalara kayıyor diyorlar.... aslı varmı...

en çok kayan da, altında yüzme havuzu olan blokmuş....

dedikodular böyle...

bir tanıdık yeni almış ordan ev.... diyemedim, demedim... böyle bir söylenti var diye...

400 küsur para vermiş

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

atlantis demişken...

bu binalara kayıyor diyorlar.... aslı varmı...

en çok kayan da, altında yüzme havuzu olan blokmuş....

dedikodular böyle...

bir tanıdık yeni almış ordan ev.... diyemedim, demedim... böyle bir söylenti var diye...

400 küsur para vermiş

Binalardam teki için öyle bişeyler dendi yıkılıcak falan dediler ,gerçek mi bilmiyorum.

Altında yüzme havuzumu varmış ilk defa duydum.

• Kayaş gibi nezih bir semt dururken başka yerlerle aklınız karışmasın.

• Ankaralılar cok kaba krolar ya
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.