Selam ben Emre Gazi Üniversitesi'nde okuyorum. 2. senem bu sene başında Batıkent'ten bir ev tuttum şuana kadar da tek yaşadım artık maddi imkanlarım el vermiyor tek yaşamaya. Bu yüzden bir veya iki tane ev arkadaşı almak istiyorum.
Evin özellikleri: 3+1 Dublex Full eşyalı(buzdolabi,camaşır mk, bulaşık mk, koltuk, yatak) Kombili 2 adet TV 1024 ADSL
Normalde aylık 500ytl kira veriyorum umarım bu 500 üçe bölünür artık.
ilgilenenler PM yada bu konu altına cevap atabilir...
Sağ olun...
slm hala ev arkadaşı bulmadıysan ben ilanınla ilgileniyorum one8@mynet.com adresine mail atabilirsin ya da çağrı at ben ararım 0 532 744 08 33 görüşmek üzere
quote:
Orijinalden alıntı: shinoda
Selam ben Emre Gazi Üniversitesi'nde okuyorum. 2. senem bu sene başında Batıkent'ten bir ev tuttum şuana kadar da tek yaşadım artık maddi imkanlarım el vermiyor tek yaşamaya. Bu yüzden bir veya iki tane ev arkadaşı almak istiyorum.
Evin özellikleri: 3+1 Dublex Full eşyalı(buzdolabi,camaşır mk, bulaşık mk, koltuk, yatak) Kombili 2 adet TV 1024 ADSL
Sağ olun...
klimalımı olsun klimasızmı?
quote:
Orijinalden alıntı: egomanyak.
quote:
Orijinalden alıntı: shinoda
Sağ olun...
klimalımı olsun klimasızmı?
Slm kardes eger ev ilanın halen gecerli ise ben ilgileniyorum 0534 493 49 55 bu numara benim ayrica j3eLa-BiR-GeNC@hotmail.com buda mail adresim görüşmek istersen her zaman musaittim tşkler