Şimdi Ara

Ankara da Fotoğraf Makinesi Satan Yerler ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
6.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir dlsr fotoğraf makinesi almaya karar verdim. Ankara da kime sorsam elektronik marketlere veya tripod fotoğrafçılığa yönlendiriyor. Ben hem 2. el hem sıfır makine satan, ürün gamı fazla olan, tavsiye alınabilecek, sohbet edilecek bir yer soruyorum. Bilen arkadaşlar cevaplasın lütfen ...

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ankara'da Fotoğraf Makinesi Satan Yerler

Ankara'da fotoğrafçılığa meraklıysanız ve fotoğraf makinesi satın almak istiyorsanız, şehrin sunduğu çeşitli seçenekleri değerlendirmelisiniz. İster yeni ister ikinci el fotoğraf makinesi arayın, ihtiyaçlarınızı karşılayacak bir yer mutlaka bulabilirsiniz.

Yeni Fotoğraf Makinesi Satan Yerler

Yeni bir fotoğraf makinesi satın almak istiyorsanız, Ankara'da çok sayıda yetkili bayi ve mağaza bulunmaktadır. Bu yerler, Canon, Nikon, Sony, Fujifilm ve Olympus gibi önde gelen markaların en son modellerini sunmaktadır.

2. El Fotoğraf Makinesi Satan Yerler

Bütçeniz daha kısıtlıysa veya nadir bulunan bir fotoğraf makinesi arıyorsanız, ikinci el fotoğraf makinesi satan yerleri de keşfedebilirsiniz. Bu yerlerde, uygun fiyatlı fiyatlarla çeşitli ikinci el fotoğraf makinelerini bulabilirsiniz.

Analog Fotoğraf Makinesi Satan Yerler

Analog fotoğrafçılığın büyüsünü yaşamak istiyorsanız, Ankara'da analog fotoğraf makinesi satan özel mağazalar da bulunmaktadır. Bu mağazalar, klasik film kameraları, lensler ve filmler de dahil olmak üzere analog fotoğrafçılık için ihtiyacınız olan her şeyi sağlar.

Bilgiye Erişim

Ankara'daki fotoğraf makinesi satan yerler hakkında daha fazla bilgi edinmek için şu kaynakları kullanabilirsiniz:

• İnternet aramaları
    • Yerel fotoğrafçılık dernekleri
    • Sosyal medya grupları

İhtiyaçlarınızı karşılayacak doğru fotoğraf makinesini bulmak için biraz araştırma yapmaya hazır olun. Ankara'da fotoğrafçılıkla ilgili her şey için çok çeşitli seçenekler bulacaksınız.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • TripodFoto
    Gözde Color

İstanbul'da olmama rağmen; aradığım ürünü bulma ve en düşük fiyatla bulma konusunda 4-5 defa alıveriş yaptım bu iki firmadan.

Sadece ekipman satan dükkan yada firmalardan, ekipman konusunda alacağın yardım genelde, seni "en pahalı olanı" almaya yönlendirmek olacaktır. Teknoloji marketlerindeki elemanların yönlendirmesi de farklı değildir. Fotoğrafçılık ile ilgili pek birşey bulamazsın bu firmalarda.

Çekim teknikleri, ekipmanın nasıl kullanılacağı gibi konularda profesyonellerden yardım almak için, çekim yapan bir stüdyo ile muhabbeti kurman gerekir. Buralardan, müşteri ile iletişim, pozlar, çekim ayarları, hangi ekipman gibi konularda bilgi alabilirsin. Böylesi yerlerde de genelde ekipman, ürün çeşitliliği yoktur. Adam kendine bir marka seçip, teçhizatını tamamlamıştır ve fotoğraf çekiyordur. Ekipman alım satım tarafıyla ilgilenmez. Böylesi dükkanların genelde işi de çoktur. Öyle çok fazla muhabbete de gelmezler . Bir süre gidip gelmen, bolca amatör baskı yaptırman falan gerekir.

İnternet üzerinden araştırma yapmak, en karmaşığı gibi görünse de, iyi sonuç verir.

Bir marka mutlaka sana diğerlerinden daha yakın geliyordur. Açar sitesini bakarsın, bir yada birkaç modeli gözüne kestirirsin. Bütçeyi de koyarsın önünde. Sonra başlarsın uygun fiyat aramaya. Fiyat kafana yatınca Ankara TripodFoto mu, İstanbul Hayyam mı fark etmez. Muhabbeti olan bir mekan olsa, gitsem onlara sorsam, sar ordan bir DSLR desem ile olmaz :(

Doğru bir tercihle, iyi makine seçip, DSLR'den zevk alırsın umarım

Ben de geçtim bu yollardan da ordan biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: xpug

TripodFoto
    Gözde Color

İstanbul'da olmama rağmen; aradığım ürünü bulma ve en düşük fiyatla bulma konusunda 4-5 defa alıveriş yaptım bu iki firmadan.

Sadece ekipman satan dükkan yada firmalardan, ekipman konusunda alacağın yardım genelde, seni "en pahalı olanı" almaya yönlendirmek olacaktır. Teknoloji marketlerindeki elemanların yönlendirmesi de farklı değildir. Fotoğrafçılık ile ilgili pek birşey bulamazsın bu firmalarda.

Çekim teknikleri, ekipmanın nasıl kullanılacağı gibi konularda profesyonellerden yardım almak için, çekim yapan bir stüdyo ile muhabbeti kurman gerekir. Buralardan, müşteri ile iletişim, pozlar, çekim ayarları, hangi ekipman gibi konularda bilgi alabilirsin. Böylesi yerlerde de genelde ekipman, ürün çeşitliliği yoktur. Adam kendine bir marka seçip, teçhizatını tamamlamıştır ve fotoğraf çekiyordur. Ekipman alım satım tarafıyla ilgilenmez. Böylesi dükkanların genelde işi de çoktur. Öyle çok fazla muhabbete de gelmezler . Bir süre gidip gelmen, bolca amatör baskı yaptırman falan gerekir.

İnternet üzerinden araştırma yapmak, en karmaşığı gibi görünse de, iyi sonuç verir.

Bir marka mutlaka sana diğerlerinden daha yakın geliyordur. Açar sitesini bakarsın, bir yada birkaç modeli gözüne kestirirsin. Bütçeyi de koyarsın önünde. Sonra başlarsın uygun fiyat aramaya. Fiyat kafana yatınca Ankara TripodFoto mu, İstanbul Hayyam mı fark etmez. Muhabbeti olan bir mekan olsa, gitsem onlara sorsam, sar ordan bir DSLR desem ile olmaz :(

Doğru bir tercihle, iyi makine seçip, DSLR'den zevk alırsın umarım

Ben de geçtim bu yollardan da ordan biliyorum

Beni yanlış anlamışsınız, ben zaten ne alacağıma lensine vs. karar verdim. Sadece İstanbul daki Hayyam Pasajı gibi bir yerin Ankara ra da da olup olmadığını öğrenmek istedim. Anlaşılan Ankara da öyle bir yer yok. Teşekkürler...

• Alınacaklar belliyse, epey yol almışsın demektir :)

geri kalan kısmına da kolay gelsin diyim bu durumda :)
  • Merhaba, İstanbul Hayyam pasajı gibi bir yer Ankarada yok, Ancak Hızlı trenle gidersen hayyama kavuşursun. Lakin orayada gittiğine değmez. Tripo. fotoya paran olsada gitme, olmasada gitme, sohbet etmeyede gitme, önünden bile geçme. Adamlara 10 bin tl harcamak için cebinde paran olsada gitme, çünkü klasik Ankara esnafı. Tripo. fotonun götü 4 metre yukarda dolaşıyor. Asla sohbet etmezler, hatta dükkandaki malzemelere bakmak için müsaade bile etmezler, Onlar istiyorlar ki, sen dükkana girer girmez paranı onlara ver, gözlerini kapa, malzemelerede bakma, al defol git. Bunu isterler. Benim sana tavsiyem, bir çok alışverişimi yaptığım Eskişehirdeki Foto Zeynep. Daha dükkanlarına hiç gitmedim, bütün alışverişim uzaktan olmasına rağmen sorun yaşamadım. Yalnız onlar elit çalışıyor, eğer değişmedilerse. Yani bir malzemeye orjinal dedilerse kesin orjinaldir. intenetteki Foto Pazar'ın da iyi olduğunu biliyorum, bir sorun yaşamadım. Bunları sana Ankarada hayyam gibi bir yer olmadığı için yazıyorum. iyi günler.

• Kendi göbeğimi kendim keseyim, buyrun Ankara lılar ; Murat Azaklı fotoğraf malzemeleri. Konur Sokak 27/3. Nikon bayisi ama Canon da var, taksit te yapıyorlar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.