Bildirim
Ankara,da güvenilir 2.el oto galeri
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Güven ile galeri kelimelerini bir arada mi kullandınız az önce?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: derin68
Araştırmalar neticesinde forumdaki arkadaşların da yardımıyla Ford Focus almaya karar verdim şimdi de alımı güvenilir bir oto galeriden yapmak istiyorum. Ankara, Konya illerinde güvenilir oto galeriler hangileridir? Araç alımında oto galeri mi, şahıs mı tercih edilmelidir?
Sincan taraflarındaki Başer OTO. Fordun 2. el yeri, biz aracımızı ordan aldık gayet güvenilir, sıkıntısız -
quote:
Orijinalden alıntı: mr.big
Güven ile galeri kelimelerini bir arada mi kullandınız az önce?
Bunu mu demek istediniz Bknz; dolandırıcı,üçkağıtçı,sahtekar -
Galericilik öyle bir meslek ki yalansız hilesiz yapılamaz, asla ama asla güvenmeyin, eşe dosta haber verin onların da tanıdığı güvendiği insanlar vardır mutlaka aracını satmak isteyen, geç olsun ama tanıdıktan alın.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ankarada aydın oto center vardı, biz aracımızı oradan almıştık.ne dediyseler birebir çıktı.yalnız disk-balata masrafı vardı aracın, sarf malzemesi olduğu için saymıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
güvenilir galerici: bknz: oksimoron
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X