Şimdi Ara

Ankara'da HTC ONE REPLİKA SATAN YER VAR MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı üzere, replika HTC ONE almak istiyorum,şu son çıkanından. Fakat kıyamet gibi replika s3,s4 var iken replika HTC ONE yok piyasada. Ankara'da bilen,duyan,satan,alan var ise bana bilgi aktarabilirse çok sevinirim.

• Sirf gosteris icin replika almayin, sagliginizdan olmayin.

Ayrica sense arayuzu port edilemiyor diye biliyorum. Buyuk ihtimal bulamazsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısınız. Fakat görüntü olarak çok hoşuma gidiyor. Bir aylığımı bir telefona bağlayacak durumda da değilim. Gösteriş ve havadan ziyade dediğim gibi görünümü hoşuma gidiyor. HTC değil hiç duymadığım bir marka olsa dahi hesaplı olsa alırdım. Mesela Huawei'nin P6 telefonu onu almaya niyetlendim, o da çok şık ama kredi kartsız taksit yapan yer yok bir de telefonu satan pek yer yok. Fiyatı da (1000 lira) cabası...
    Maksat şu 1 yılımı idare etsin, işlerim yoluna girince borca girebileceğim zaman orjinale geçerim :)

Bir de youtube da bir video var buraya atamıyorum. Orada bir adam replika HTC ONE ın tanıtımını yapıyor. Aynı zamanda satımını da yapıyormuş ama mailine mesaj attım dönmedi kaç gündür :D
  • oerdil O kullanıcısına yanıt
    Eğer tasarımı hoşunuza giderse(benim çok gidiyor) Nexus 4'e bakın onu da kampanyalarla 1000tl veya biraz daha altı civarına bulabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balawitz

Sirf gosteris icin replika almayin, sagliginizdan olmayin.

Ayrica sense arayuzu port edilemiyor diye biliyorum. Buyuk ihtimal bulamazsiniz.

• Miyamoto Musashi kullanıcısına yanıt
    Orada portlanmamis fakat cok benzetilmis. Ama arada farkliliklar var.

He tabi kesinlikle portlananaz imkansiz demiyorum sonucta android bu fakat portlanamaz sekilde yazmislar diye hatirliyorum sense arayuzunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • git 600 e discovery al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balawitz

Orada portlanmamis fakat cok benzetilmis. Ama arada farkliliklar var.

He tabi kesinlikle portlananaz imkansiz demiyorum sonucta android bu fakat portlanamaz sekilde yazmislar diye hatirliyorum sense arayuzunu

Ben portlanmış demedim, çakması, replikası yada her ne ise yapmışlar manasında. İçindeki arayüz normal çakma android arayüzü. Launcherli falan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.