Şimdi Ara

Ankara'da jant tamiri?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaslar, gecen gun ford fiestamla refujden sert bir sekilde gectim.
    servise goturdum jantlarin egik oldugunu ve press yapilmasi gerektigini soylediler. Servis fiyatlari malumunuz ucuk oluyor. Ankara' da jant duzeltmesini guzel yapan bir yer biliyormusunuz? bu konuda tavsiyeniz varsa sevinirim. Simdiden tesekkurler..

• Geçmiş olsun. Jantların düzeltilmesi veya kaynakla kırık yerlerin tamiri tavsiye edilmiyor. Allah korusun hayati risk var? En güzeli ve sağlamı yenisini almak.
  • Ankara Şaşmaz 2537. Sk No:6 'da Öneş Rot Balans var. Nihat Usta'ya Bordo Mazda 626'sı olan Gökhan tavsiye etti dersen yardımcı olur. 4 Lastik rot balans 40 TL. Jant Duzeltme 15 TL idi fiyat. Servise gidip en az 200-250 TL masrafa değmez. Zaten arabanın garanti dısı kalacak bir durumu da yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omarkatip

Geçmiş olsun. Jantların düzeltilmesi veya kaynakla kırık yerlerin tamiri tavsiye edilmiyor. Allah korusun hayati risk var? En güzeli ve sağlamı yenisini almak.

Butun BMW'ci arkadaslar ince yanaklı lastık kullanıyorlar. Bu kadar cok cukur bulunan Ankara yollarında haliyle jantlar eğiliyor zamanla. Her yıl jant değiştirip yenisini alsalar BMW'ye binemezler.
  • Herko janta git , ibrahim abi tanıdık orada. İşini iyi yapan bir yer . Orası olmazsa CEPA nın -2. katındaki oto yıkamacı/lastikçide düzelttir.
  • Jantlar sac mı yoksa alaşımlı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: plectrum

quote:

Orijinalden alıntı: omarkatip

Geçmiş olsun. Jantların düzeltilmesi veya kaynakla kırık yerlerin tamiri tavsiye edilmiyor. Allah korusun hayati risk var? En güzeli ve sağlamı yenisini almak.

Butun BMW'ci arkadaslar ince yanaklı lastık kullanıyorlar. Bu kadar cok cukur bulunan Ankara yollarında haliyle jantlar eğiliyor zamanla. Her yıl jant değiştirip yenisini alsalar BMW'ye binemezler.

Bu kadar saldırgan cevap yazmanıza gerek yok. Ben yapılması gerekeni söyledim. Sizin BMW'ci arkadaşlardan bana ne, arkadaşlarınızın sorunları beni veya bir başkası neden ilgilendirsin ki!
    Madem konuyla bu kadar ilgilisiniz, başlığı açan şahsa bir cevap verin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omarkatip -- 19 Mart 2012; 17:59:25 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.