Merhaba arkadaşlar forumda bi cok şey okudum ve mininge büyük küçük yatım yapan çok arkadaş gördüm benim nasıl yapılcağına dağir bir kodlama yada sistem kurma bilgim yok anca hazır siteden açıp yapabilirim ama forumda bilgi sahibi olan cokca insan var. Ben sadece kafamda ki fikri burda paylaşmak istiyorum.
Anladığım kadarıyla bu işlem evde çok rahat olmuyor hem ses olsun hem alan israfı olsun bir sürü değişik sıkıntılar çıkarabiliyor. Ayrıca hazırlanan sistemlerde 2-3 kartla pek kazançlı olmuyor çünkü işlemcisi ramı powerı anakartı fln hepsi masraf olduğu için tüm kartı doldurmadan harcadığınız para - den + ya anca dönüyor. Peki bu işi hiç toplu yapmayı düşünen oldumu ? ekran kartı dışındaki donanımları ortak alıp ekran kartı sayısana göre gelir paylaşımı yapılsa daha karlı olmaz mı? hem evde yapıp 1 odanızı işgal edip tüm evi gürültüye boğmak yerine ortak bi depo tarzı biyere bunları taşısak ve bu konuda yetkin biriyle beraber hem bağlantıları yapsak hemde beraber kazansak bence güzel bi fikir ve önü cok açık :D bulut madenciliğine kadar gidebilir iş başka sehirlerden insanlar belkide sistemlerini buraya tışıyarak yada malzeme paralarını vererek hem belirli bi % aylık kazanç sağlarken hemde herkes diğer ara birim ücretlerini paylaşacağı için kâr daha fazla olur. Biliyosunuz şuan internette 1 e 2-3 oranında paranızı veren ama cok güvenemediniz sitelerin hemen hemen hepsi aslında bi bulut madenciliği firması gibi çalışıyor ve adamlar gelirin %70-80 nini size verirken %20 havadan parayı belkide fazlasını ceplerine indiriyorlar. Bu oranın %100 üne sahip olabilirz bence. Sizde fikirlerinizi paylaşırsanız yada bu işi yapalım diyenler varsa aranızda ortak bi çatı altında fikirlerimizi paylaşabiliriz.