Şimdi Ara

ANKARA GÖLBAŞI da bahçe yapabileceğim arsa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ankara Gölbaşında bahçe ile uğraşabileceğim yer almak istiyorum. Fiyatlar hakkında bilgisi olan var mı ?

20 000- 25 000 civarı bi yer bulunabilir mi ? 500m2 bi yer olsa biraz ağaç diksek bi kaç çiçek diksek oyalansak , diye düşünüyorum.

Her yıl bahar gelirken böyle düşüncelere kapılıp . Sonra bulamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evvela -- 20 Mart 2015; 14:11:48 >

• Sanırım kimsenin bi bilgisi yok.

Bu gün Gölbaşına gittim. Hacıların Köyünün altında , Yolun alt tarafında 500 m2 bi yer baktım. Gölün tam bittigi yerlere yakın 35 bin tl diyorlar.

Sizce nasıldır buralar imarsızmış. Ama yakında imar gelmiş. Alsak bahçe yapsak bi zararımız olur mu ?
  • 500 MT2 ise imardan sonra en fazla 350 mt2 yer kalır % 20 - 30 civarı imara gider Hacılar tarafında değil de Konya Yolu üzerindeki köylere bakarsanız daha uygun yerler çıkabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: K@RT@L1903

500 MT2 ise imardan sonra en fazla 350 mt2 yer kalır % 20 - 30 civarı imara gider Hacılar tarafında değil de Konya Yolu üzerindeki köylere bakarsanız daha uygun yerler çıkabilir

Sağ ol Kartal .

Bir hafta ugrasdım 3-4 sefer gittim geldim. Fakat Emlakcı arkadaşlar kafamı allak bullak ettiler. O yüzden şimdilik beklemeye geçtim

Konya yolu üzerinde hangi köylere bakabilirim. Birde Beynam ormanının oraya bakmamı tavsiye edermisiniz....
  • eğer aracınız varsa Bala yolunda Beynam'ı geçtikten sonra Tol beldesine gelmeden hobi bahçeleri var.. Yaylada olanlarda var.. Oralardan bakarsanız daha uyguna bulabilirsiniz sanırım...
  • Yada Ankara Keçiören Bağlum'da bulunabilir öyle yerler...
  • Sağ ol yavuz ar kadaş. Bi bakayım tavsiye ettiğiniz yerlere...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.