Şimdi Ara

Ankara’da Mühendislik Alanında En İyi Beş Üniversite (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
83
Cevap
1
Favori
10.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Paran varsa center ankuvadan dolayı bence bilkent bir tık önde. Yoksa odtü bir tık önde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gemeo kullanıcısına yanıt

hocam bir yerin içine girmeden yorum yapmayın diyorsanız gazi için nasıl bu kadar yorum yapabiliyorsunuz? Anlıyorum kimse kendi yoğurduna ekşi demez lakin bu şekilde konuşup da diğer okulu yermeniz hakkınız değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volvoxx10 -- 2 Ağustos 2021; 20:59:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Killing Road

Bilkent gpa boostluyosa niye ben minicik biseyle turk101den a- almak zorunda kaldım
    Bence sizin gibilerden ziyade daha ortalama öğrencilere yapılan yardımdan bahsediyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MuhtarTebogo kullanıcısına yanıt

Boyle bir sey yok ki

• quote:

Orijinalden alıntı: The Killing Road

Boyle bir sey yok ki

O zaman bilemiyorum. Niyet okuyuculuk yaptım ben sadece.

• Merhaba,

Ben de TOBB ETÜ mezunuyum. Ortak eğitim programı çok önemli bir avantaj. Kampus'ün küçük olduğunu düşünmüyorum. İçinde sosyal tesisi, starbucksı, subwayi bulunmakta. Ankara'nın yerleşke olarak çok kolay bir konumunda bulunuyor. Okurken de bunların hepsi bizim için bir avantajdı. Üniversite'nin konumu da çok önemli. Verdiği eğitim ve sağladığı imkanlar mezun olduktan sonra daha çok anlaşılıyor. Youtube üzerinden her gün canlı yayın yapıp, mezunlarının nerede olduklarına dair yayın yapıyorlar. Soruları oradan yanıtlıyorlar. Aklınıza takılan soruları oradan da üniversite bünyesindeki hocalara aktarabiliyorsunuz. Ben yine de linki ekliyorum.

TOBB ETÜyoutube
    Havelsan Çalışan Deneyim Uzmanı Damla Beliz Ulusoy Ata bugün bizlerle. Türkiye’nin en büyük teknoloji firmalarından biri olarak kabul edilen HAVELSAN; deneyimi, uzman çalışanları, ileri teknolojiye dayalı yazılım yoğun özgün çözüm ve ürünleriyle uluslararası pazarda lider bir markadır. HAVELSAN; bünyesinde geliştirilen yüksek teknoloji ve yazılımların yanı sıra savunma, güvenlik ve bilişim sektörlerinde teknoloji üreten ve iş ekosisteminde yer alan firmaların çözüm ve ürünlerini de bir araya getirerek müşterilerine anahtar teslim çözümler sunan bir şirkettir. HAVELSAN dünyanın birçok farklı bölgesinde hizmet vermektedir. Yurt içi ve yurt dışında bulunan ofislerimiz ile 20'den fazla ülkeye teknoloji çözümleri sunuyoruz. En yüksek standartları koruyarak ve güncel teknolojileri kullanarak ürettiğimiz hizmet ve ürünlerimizle müşterilerimiz ve partnerlerimiz için küresel bir iş ortağıyız. HAVELSAN, mevcut kalitesini koruyarak her zaman standartların üzerinde çözüm ve ürün sunma amacıyla, dünya çapında bilinen ve güvenilen bir iş ortağı olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. Yazılım yoğun sistemler konusunda faaliyet gösteren HAVELSAN; - Komuta Kontrol ve Savunma Teknolojileri - Eğitim ve Simülasyon Teknolojileri - Bilgi ve İletişim Teknolojileri - Ülke Güvenliği ve Siber Güvenlik Çözümleri alanlarında özgün ürün ve sistemlerden oluşan çözümlerini Türk - Silahlı Kuvvetlerinin (TSK), kamu kurum ve kuruluşlarının, özel sektörün ve uluslararası müşterilerinin hizmetine sunmaktadır.
    https://www.youtube.com/watch?v=-s9hB_MW4GA

• tobb reklam ve pazarlama departmanında mısınız ya her konuya aynı şey yazılıyo??

• Gazi tedi eler, bence Ankara da tedi eleyebilir

• Bilkent'te hocalar not için yardımcı mı oluyor? Ulan hiç güleceğim yoktu. Bilkent'i geçtim Bilkent mühendislik bölümlerinde hocaların yardımcı olması diye bir şey yok. Ben İİBF öğrencisiyim, hocalarımızın insafız olmadığını kabul etmem lazım fakat onlar dahi katalog ders veriyor ve gözünüzün yaşına bakmıyor. Hele mühendislikte gördüğüm kadarıyla size hayatı dar eden hocalar var, bir de size hayatı daha da dar eden hocalar var. Bunu sadistlikten yapmıyorlardır elbette, bir disiplini öğretmeye çalışıyorlar size.

Bilkent'in eğitimi "öğrenciye yardımcı" falan değildir. Tam tersi, diplomasının parayla satın alınmadığını ispat etmek için sürekli bir zorlama, sürekli bir sunum, sürekli bir quiz, sürekli bir şey koyar önünüze. Atıyorum x bir okulda sınav haftasından haftasına yoğun oluyorlarsa sen önce quizine girersin, sonra midtermüne girersin paşa paşa, midterm biter finalle arasına bi paper koyarlar, bi sunum koyarlar, bi şey kesin koyarlar onu yetiştirmeye çalışırsın. Onu da yetiştirdin mi? Ne güzel. Sonra sen deli gibi çalışır, her şeyi öğrenir finale girersin, öyle bi not gelir ki hocaya mı sövsem, okula mı sövsem, bölüme mi sövsem bilemezsin.

• Mezun profili: ODTÜ > Bilkent > Hacettepe > TOBB > TED
    Kampüs: Bilkent > ODTÜ > Hacettepe > TED > TOBB
    İngilizce eğitimi: TED > Bilkent > ODTÜ > Hacettepe > TOBB
    Akademik kadro: ODTÜ > Bilkent > TOBB = Hacettepe > TED
    Sosyal dersler: Bilkent = TED > ODTÜ > Hacettepe = TOBB

Hacengtepe balonuna gereken muamele gösterilmiş. İngilizcede TOBB’tan daha kötü olduğuna yemin edebilirim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ŞİMDİ REKLAMLAR

• ted ile hacettepeyi nasıl gazinin önüne koymuşlar ki  

• ODTÜ, Bilkent, Hacettepe, Gazi, Ankara, Yıldırım Beyazıt, TED diye gider bu sıralama. Fakat sıralamalar çok değişkendir. Her okul gelişmeye ve gelistirmeye devam ediyor. Bundan 5 sene sonra bu konuyu okuyacak bir arkadaş bu konuda yazılanları sakın dikkate almasın, güncel kaynaklardan araştırmalarını yapsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F63595470 -- 10 Eylül 2021; 8:19:22 >
  • Ribas0 kullanıcısına yanıt

WQKEŞQKWEKŞQŞWKEŞQWLKEŞKQLWŞKŞEŞLQWLEKŞQWLKELŞQWKEKŞQWLKEKQWLŞKEŞLWQKEŞQKWEKŞQŞWKEŞQWLKEŞKQLWŞKŞEŞLQWLEKŞQWLKELŞQWKEKŞQWLKEKQWLŞKEŞLWQKEŞQKWEKŞQŞWKEŞQWLKEŞKQLWŞKŞEŞLQWLEKŞQWLKELŞQWKEKŞQWLKEKQWLŞKEŞLWQKEŞQKWEKŞQŞWKEŞQWLKEŞKQLWŞKŞEŞLQWLEKŞQWLKELŞQWKEKŞQWLKEKQWLŞKEŞLWQKEŞQKWEKŞQŞWKEŞQWLKEŞKQLWŞKŞEŞLQWLEKŞQWLKELŞQWKEKŞQWLKEKQWLŞKEŞLWQKEŞQKWEKŞQŞWKEŞQWLKEŞKQLWŞKŞEŞLQWLEKŞQWLKELŞQWKEKŞQWLKEKQWLŞKEŞLWQKEŞQKWEKŞQŞWKEŞQWLKEŞKQLWŞKŞEŞLQWLEKŞQWLKELŞQWKEKŞQWLKEKQWLŞKEŞLWQKEŞQKWEKŞQŞWKEŞQWLKEŞKQLWŞKŞEŞLQWLEKŞQWLKELŞQWKEKŞQWLKEKQWLŞKEŞLWQKEŞQKWEKŞQŞWKEŞQWLKEŞKQLWŞKŞEŞLQWLEKŞQWLKELŞQWKEKŞQWLKEKQWLŞKEŞLWQKEŞQKWEKŞQŞWKEŞQWLKEŞKQLWŞKŞEŞLQWLEKŞQWLKELŞQWKEKŞQWLKEKQWLŞKEŞLWQKEŞQKWEKŞQŞWKEŞQWLKEŞKQLWŞKŞEŞLQWLEKŞQWLKELŞQWKEKŞQWLKEKQWLŞKEŞLWQKEŞQKWEKŞQŞWKEŞQWLKEŞKQLWŞKŞEŞLQWLEKŞQWLKELŞQWKEKŞQWLKEKQWLŞKEŞLWQKEŞQKWEKŞQŞWKEŞQWLKEŞKQLWŞKŞEŞLQWLEKŞQWLKELŞQWKEKŞQWLKEKQWLŞKEŞLWQKEŞQKWEKŞQŞWKEŞQWLKEŞKQLWŞKŞEŞLQWLEKŞQWLKELŞQWKEKŞQWLKEKQWLŞKEŞL

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.