Ise atılacağım ikinci dönem veya seneye yurt önlerinde yapmayı düşünüyorum Tahsin banguoglu KYK yurdu çok iyi bı secenek yurtevcutu fazla Fizibilitemi yaptım rakipsiz olacam j9 minibüsü alip girisecem ise Sadece Hamburger tost çeşitleri olacak Saat akşam 8den gece 2ye kadar açık olacağım Alacağım j9 gıda ruhsatli olacak Tek korkum belediyeden yer izni onu nasıl alacam bilmiyorum ne yapmak lazım Bazıları yapılmaz diyor Bazıları vergi bile vermediklerini söylüyor yapılır diyor nasıl olacak iş bilgisi olan var mi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 27 Kasım 2024; 17:34:19 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ankara'da seyyar iş yapabilecegim yerler ve hayatta karar aşaması
-
-
3 kuruş kazanacağım diye düşük ortalama yapıp geleceğini yakacaksın. savunma sanayi firmaları ortalaması düşük olanları almıyor.
yazın bilkent ee mezunu ile tanıştım, 2.3 ortalaması vardı. hiçbir tskgv şirketinde işe girememiş.
-
Dayı haklısın da ben sizler kadar zeki bı adam değilim iki yıl anca zorlaya zorlaya 28 k yapabildim ve benim isteğim de bu değil mühendisligi bı şekilde bitiririm ama mühendislikle alakalı bir iş yapmayacagima eminim. Ha bu seyyar işini de Amerika'ya gidemzsem okulla beraber yürutrüm
Bu yıl yine Amerika nasip olursa belki dönmem bı 5 seneligine ha mezun olduktan sonra da bı şekilde giderim ama para yönünden bakarsak savunma da kalsam 60la başlayacam 10+ sene sonra 120
Bu yaz her ay kenara 120 ila 140 arası para attım hani yaptigim değil kenara attığım o yüzden bilemiyorum dayı çok büyük bosluktayim oraya gidip 27 yaşında dönüp burada her istediğine kavuşmak var hayalimdeki konsept restoranı açmak var diğer taraftan öbür türlü 25 yaşında olacam mezun olursam oraya gitmek zor hadi gittim 25 yaşında meslek elimdeyken 21 yaşındaki gibi yoğun tempoda çalışmak insanı sıkar bilemiyorum vizeler geldi geçti soruları atıp çıktım sanki çoktan kararımı verdim de hala okumak konusunda bı çıkış yolu arıyor gibiyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 27 Kasım 2024; 17:33:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam en iyisi bir yere girip çalışmak zarara uğrarsınız kyk'nın kendi yemekhanesi kantini vs olur. Artık eski devir bitti eksiye girmeyin. Bu işler dışardan görüldüğü gibi değil piyasa bitik. En iyisi cep harçlığı ailene muhtaç olmayacak kadar çalışıp okulunu bitirmeye bakmak bence
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ha bu arada dışkapı ulus falan tutar belki seyyarlık
He ostimde de tutabilir
çok mantıklı iş benim erasmus yaptığım okulun etrafında da böyle sandviç satan yerler var ton balıklı,vejeteryan, köfte ekmek vs yapyor fiyat fiks 6euro önünde sıra oluşuyor öğlenleri
-
Ustam bizim okulun oradaki köfteciyi paket etmişlerdi sen de olma dikkat et yoksa çok karlı iş auu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
doğru diyor ankara'da da bu tarz işler yapacaksan mafyaya haracını vereceksin yoksa çökerler. tunalıda bi pilavcı dayı vardı adamı harcadılar zamanında.
-
-
Ben zabıtayı kastettim ama o da var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
P.V=n.R.T
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X