ben de geçen lastikcim.com üzerinden lastik+montaj hizmeti nedeni ile bu işyerine gittim, sıkıntı olmamıştı.. 60 tl çok iyi |
Ankara'da Ucuz Lastik Değişimi (70. sayfa)
-
-
Bende bugün taktırdım 60 TL
mevsim değişimde lastik değişimi + otel hizmeti 150 TL dedi
işini temiz yapan bir abimiz sadece çok heyecanlı personeli var yanında
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün değiştirdim; 4 Lastik Değişimi+Balans 70 TL Pursaklar Havaalanı Yolu Üzeri Temel Oto Lastik 0555 072 35 72 yaklaşık 4 sezondur bu arkadaşlara yaz/kış değişimi yapıyorum sorun yaşamadım. Güler yüzlü ve hızlı bir ekip. Öncesinde yaptırdığım değişimlerde Kazım Kara Bekir Caddesinde yaptırırdım hem çok vakit kaybediyordum hem de genelde değişim sonrası kesin sübop vs arızası olup bir tur daha lastikçi yapmak zorunda kalıyordum.
-
Haftasonu ben de değiştirdim, evet 60 tl den devam ediyor . Balans falan dahil. Müsait yer olunca ben direk getirip orada muhafaza ediyorum lastikleri. Otel kısmını bilmiyorum dolayısıyla.
Balansla birlikte değişim 60tl bence bir çok yere göre performansa göre fiyatı güzel. Hepsi bi yana adam gerçekten bir esnaf. Sıkıldığında çay içmeye bile gidebilirsin
-
GOP yakınlarında HDM AUTO SERVİCE adında bir yerde değiştirdim, vedat dalokay cd. üzerinde. Değişim ve balans + otel 100 tlydi gayet de iyi bir usta vardı. Bu fiyata kalmadı galiba.
-
Cumartesi emek deki prolas da lastik değişimi yaptırdım. Tork anahtarı kullanılıyor diye gittim ama kullanılmıyor, değişim 150 tl fazla, 4 adet kauçuk sibopa 150 tl verdim. Çelik sibop da 250 tl imiş. Hadi kauçuk kalitesi var da çelik sibop internette 70 tl onu satanlarda kar ediyor vergi veriyor, tavsiye etmiyorum.
-
demetevler tarafından öneri alabilirim
-
Geçen hafta ankarada 10 lastikçi ile konuştum en ucuzu 80₺ dedi. 80-100 arası fiyat.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
eryaman las ankara geçen sene 60tl idi bu sene 100tl tork anahtarsız değişim fakat memnunum jantlara zarar verilmiyor işçilik-iletişim güzel tavsiye ederim.
-
Eryaman las Ankara'yı buraya ilk yazan benim. O günden beridir de her sezon kullandım. Ama bugüne kadar. Belli ki müşterileri artınca burunları de kalkmış. Arabayı krikoyla kaldırmayın lifte alın dedim diye sıranın sonuna atmaya kalktılar. Topladım lastikleri çıktım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SondurakBarcelona -- 3 Nisan 2022; 9:49:55 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam merakımdan soruyorum benimkini öyle değiştirmişlerdi kriko ile kaldırınca ne oluyor ?
-
Der ay oto lastik sokullu/dikmen bölgesinde google da konumları mevcut, 80 TL
Hocam koymaları gereken noktaya koymazlar, kayar falan zarar görür diye düşündüğüm için, tamamen ihtiyatlılıktan.
Öncelikle selamlar hocam, önemli işlerden dolayı dükkanda değildim. Diğer arkadaş kendisi abim olur, gereken açıklamayı size yapmış. Alınmış gücenmişsiniz. Biz bu işi yıllardır yapıyoruz daha dün başlamadık tekrardan belirteyim. Üslubunuz çok yanlış" Bir yerleri kalktı falan demek da ne oluyor? Burası lastikçi, acil servis değil. Kimseyi mağdur etmiyoruz. Gereken açıklamayı arkadaş zaten yapmış.
Afedersiniz ama bu lastikçilik mesleği öyle bir hale geliyor ki, herkes işinin hemen hallolmasıni istiyor ve bir de sezon yoğunluğunda.
Yazdığınız yazı bizleri bir hayli üzdü bunu da belirtmek isterim. Hayırlı ramazanlar...
Ankarada Lastik değişiminde rotlara da bakabilen bir yer biliyor musunuz.? Balans ayarını herkes yapıyor ama rot ayarlarını yapabilen yok denecek kadar az gördüğüm kadarıyla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 2 Nisan 2022; 22:25:45 >
Uslup konusunda gerekli düzeltmeyi yaptım. Ama yorumum baki. Dediğim gibi ben sizden ilk hizmet aldığımda, hiçbir çıkarım olmadan sadece memnun kaldığım için ve diğerleri de memnun kalabilir düşüncesiyle burada sizi önerdim ve o günden beri forumda ilgi de gördünüz. Ki ben de daha sonra taşınmış olmama rağmen ta Çankayadan gelip sizde işlem yaptırıyordum. Son seferde karşılaştığım tavır da beni üzdü. Gereksiz bir tribe girdi dükkandaki arkadaşınız ve büyüklerimin önünde beni mahcup etti. İyi yoruma açık olduğunuz gibi kötü yoruma da açık olmalısınız. Size de hayırlı ramazanlar, bol kazançlar.
Var mı uygun bir yer?
-
-
Buradaki arkadaşların bilgi sahibi olması açısından yazıyorum. Coşkun beyle telefonda görüştüm. Kışlık-yazlık değişim + balans + rot için 180 TL fiyat verdi. Tork anahtarı kullanıyorlar mı hocam ? Ayrıca elektrik destekli direksiyonlarda rot ayarı biraz daha hassas yapılıyor diye biliyorum. Tecrübeniz var mı yazdığım konularda ?
-
Eryaman Las Ankara'da değişim dahil otel hizmeti ne kadar?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X