Şimdi Ara

Ankara'da Ucuz Lastik Değişimi (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.873
Cevap
120
Favori
200.077
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar . Lastiklerimin havası 1 ayda 26-28 civarına düşüyor. Bir usta siboplardan kaçırıyordur demişti. 4 adet sipob değiştireceğim . Nereyi tavsiye edersiniz ?

• İvedik osbde lastikçiler sanayi sitesi var, çıkma lastik falan arayan olursa, deniz derya resmen.
    Bir tanesinde 150 tl lastik değişimi yazıyordu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bir an evvel almak lazım. Yarın bugünden pahalı.

Trendyol lastikcim den aldım kışlıkları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şentepe mezarlıktan çıkarken kapalı pazarın yani 70 tl

• Arif Efendi kullanıcısına yanıt

cumartesi gittim. eryaman civarı 150 idi. 100 tl ye değişimi yaptılar. ancak sibopların çatladığını gösterdiler. 6 ay önce değiştirmiştim. neyse tanesi 30 dan 120 ye değiştirdiler eha alligator marka. internette 4 ü 25 tl yi görünce bi şaşırdım. bir sonrakinde gelirsem ve çatlak olursa ücretsiz değiştireceklerini söylediler allahtan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cn_e -- 31 Ekim 2022; 17:4:42 >
  • Az önce Çankaya'da değişim 200 (hatta 17inç ve üzeri 250 imiş), otel 150 fiyat söyledi usta. Kaç yıldır gittiğim yer. Zor bela 300e indirdim değişim + oteli.

Bana çok fazla geldi ama her şeyin fiyatı da ortada. Piyasa böyle mi oldu artık ?

• Kışlıkları takmak için henüz erken değil mi?

• Cezdim34 C kullanıcısına yanıt

benim araba sabahlari buzlanma riski diye uyari vermeye basladi. 2 3 derece sicakliklari gorur olduk

• MCErgun kullanıcısına yanıt

Evet sabah 3-4 öğlen 20ye yakın akşam 7-8 oluyor!

• Bu kış 150'ye bir yer bulursak şanslı hissedeceğiz sanırım. 200 TL'yi çok duyuyorum etraftan.

• Ümitköy Çayyolu civarı euromaster da dahil olmak üzere 18 jant değişimi 250 TL ye sabitlemişler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Etlik-İskitler sanayi civarı uygun yer bilen var mıdır

• Etimesgut Süvari de hanlar oto lastik 125 e değiştim 2 araç 250 verdim 15 jant. İyi de işçiliği vardı.

• cn_e kullanıcısına yanıt

Bir süre Ankarada bu sektörün içinde işleyişi görme fırsatım oldu, şaşırdığınız şey normal hocam.

Bir örnek vereyim parçanın alış fiyatı 100TL faturası var, müşteriye çıkan faturada sadece parça 1.000 TL olarak işleniyor + işçilik ayrı faturalandırılıyor.

Üstelik bunu müşteriye anlatırken parçanın maliyeti hakkında yalan söylüyorlar.

Tabi bu olay müşteriden müşteriye değişiyor 1.000 TL yazdığı parçayı başka müşteriye 500 TL yazıyorlar vb.

Bunu yapmayan neredeyse yok diyebilirim ve bunu oradaki esnaf biliyor zaten kendi aralarında millete çaktıkları miktarlar üzerinden dalga geçecek kadar düşüyorlar.

Çok araştırmacı olacaksınız birkaç kez olağanüstü kazıklanmayı da kafanıza takmayacaksınız değiştire değiştire bir ihtimal düzgün esnafa denk gelirsiniz diye umuyorum hocam.

Tabi bir noktadan sonra delirip araba tamircisi olabilirsiniz kendi işinizi kendiniz hallederken mesleğiniz olmuş olur :D

Ben mesela kombide 500 TL istenen parça+işçilik ücretini kendi uğraşımla 15 tl+1 saat uğraş(acemilik) ile hallettikten sonra kombi ustası oldum yıllardır temel arızaları kendim tamir ediyorum :))) (Araba için kıyaslamıyorum elbette bazen çok iyi bilseniz de mecbur gitmek zorunda kalırsınız.)

• Güneşevler tarafında sordum, 16 inç 150 16 dan sonra fiyat arıyor denildi.

• memnun kalınan bir yer yok gibi mahalledeki en yakın lastikçiye gideceğiz gibi.

• Batikent ugrak carsinin yaninda Batikent Oto Lastik te suv aracimin lastiklerini balans dahil 100 tl ye degistirdim. Tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • salim oto lastik 150 tl ovacık keçiören

• Hoşdere de 15 inch 170 tl ye değiştirildi.

• Ankara/Mamak/Ege Mahallesinde Natoyolu caddesinde cumartesi pazarının üzerinde ki Yunus Marketin hemen karşısında Yılmaz Oto Lastik 16" otomobil lastiğini 120₺'ye değiştiriyor. İlk kez bende orda değişim yaptırdım. Balansı falan düzgünce yapmışlar. Ayrıca bazı oto lastikciler sibop bitik abi yalanıyla ekstra para koparmaya çalışıyor. Fakat bu lastikçi hiç o işlere girmiyor. Direk işini düzgünce yapıyor. Tabancayla biconları sıktıktan sonra da elle kontrol ediyor. Ben tavsiye ediyorum yakın yerde oturanlara.

• 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.