Şimdi Ara

Ankara'da Ucuz Lastik Değişimi (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.873
Cevap
120
Favori
200.075
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu sibop meselesinde isten anlayan birileri cevap verebilirse sevinirim. lastik basinclari bu siralar surekli dusuyor, gercekten sibop kaynakli olabilir mi, degistirsek bir ise yarar mi

• wolkien kullanıcısına yanıt

ya yanaktan ya siboptan kaçırır siboplar çatlamışsa lastikleri değiştirirken değiştirmekte fayda var

• Kocaeli karamursel lassa bayisi 4 adet lastik degisimine 200 tl aldi ve 4 adet sibop 40 tl

Adama 240 tl bayildik ayiptir yaa ankaraya bak en fazla 150 tl

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • wolkien kullanıcısına yanıt

Vida, çivi,tel vs de batmış olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ie36 kullanıcısına yanıt

adı ne hocam lastikçinin

• Sincan cimsit yolu üzerinde bulunan bir lastikçide pazar günü değiştirdim.

150 tl verdim değişim için. Balansı falan iki kez kontrol ederek yaptı bir problem yok şimdilik.

• Fiat Kartaş bayisinde 150TL 'ye lastik değişim ve balans ayarı yapıldı. Lastiklerimde aynı yerde emanette.

• İstanbul yolu üzerinde yer alan Auto Stop 15 inç 150tl, 16 inç 180tl, 200tl diye gidiyor fiyatlar. Otel için de aynı bir o kadar daha istiyor. Baya sinek avlar bu fiyata zaten yükledim geldim lastikleri.

Yine İstanbul yolu üzeri Yeni Batıda Zencar Service var değişim 150 otel 50 gayette ilgili bir yer. Tavsiye ederim.

• Geçen hafta sonu ayaş yolu taş oto lastik lukoil içinde 120 tl ye yaptırdım. Megane 17 jant için tavsiye ederim. Ancak hafta sonu kalabalık oluyor. Defterine erkenden plakanızı yazın.

• ie36 kullanıcısına yanıt

Bölgeye yakın olanlar için özet,

Pazar yanı değil de karşısına sordum. Adı bereket imiş.

küçük araç 70 TL 17 inç 100 TL saklama 80 TL dedi. sıra vardı.

Özlem caddesi üzerinde yıkamacıda 100 tl yazıyordu. Ayrıntısını bilmiyorum.

Mehtap Cad. kavşağa yakın yer de değiştirdim. 120 küçük araç 140 büyük araç imiş.

• Arkadaş bide inç e göre fiyat çıktı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tengri teng tengri T kullanıcısına yanıt

maalesef fiyatlar uçmuş. uzun zamandır değiştirdiğim yerde geçen hafta 200 (değişim) + 150 otel olmak üzere 350 liraya öpüldüm.

iskitlerde veya şaşmazda değişim+otel 250 lirayı geçmeyecek bir dükkan bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 1 Aralık 2022; 10:20:0 >
  • Ankara keçiören gazinoda 3 Aralık 2022'de duster için 200 TL ödedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmgenel -- 6 Aralık 2022; 8:45:46 >
  • Ankara eryaman etimesgut şaşmaz tarafında 18 inç lastik değişimi için uygun yollu balansı düzgün yapan firma önerebilir misiniz?

• Haliç cad girişi lastiğim sanatoryum caddesi meteorojiye dönerken köşede. Not keçiören, nene hatun parkı karşısı

Ankara'da Ucuz Lastik Değişimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 8 Aralık 2022; 11:43:13 >
  • Ankara'da değilim. Yaklaşık 20 gün önce küçük araca 4 lastik taktirdim, 120 TL idi 100 aldı. Dün suv götürdüm aynı lastikciye. Tesadüf ya sağ ön lastik de patlamış. Kışlıklar takıldı, sağ ön tamir edildi. Borcum ne geçende 100 den devam ederiz demiştin dedim. Tamam hocam madem söz verdik 100 lastik, 50 de tamir olsun dedi. Tamiri ücretsiz yapar beklentim yoktu ama sırf indirim yaptım diye tamire normal ücretini aldı (ek sök tak olmadı oysaki sadece yama). Hatta jiplerde (jip dediği qasqhai) 170 yapmışlar fiyatı falan. Kim ne tutturursa gidiyor Allah'tan hayırlısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SouthhPark -- 8 Aralık 2022; 12:24:27 >
  • Tanıdık lastikçi bile 150 tl dedi bugün 13 inç için gıcık oldum geri döndüm lastiklerle.. 100 lira üzeri hak değil kesinlikle..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 8 Aralık 2022; 14:9:0 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rain_man kullanıcısına yanıt

burada 120 TL'ye değiştirdim, binek otomobili. Yalnız araç hazır dediler, benim de dalgınlığıma geldi kontrol etmedim. Takozları arabanın altından çekmeyi unutmuşlar. Acemilik mi yoksa o anki iş yoğunluğundan mı bilmiyorum. Bir daha gitmeyebilirim.

• Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    Siz koskoca Ankarada 150 liraya çok diyorsunuz haklı da olabilirsiniz lakin kuccuk bafrada 200 lira aldılar hem de kurusu kuruşa hak ettiklerini iddia ederek yorum sizde

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mersin 2 ön lastik az önce 200 tl'ye değiştim, ankaraya bakayım dedim de uygunmuş:)

• 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.