Ankara'da çok lastikçi var. Rekabet çok. O yüzden semtten semte 150tl den 250 tl ye fiyatlar görmek mümkün oluyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ankara'da Ucuz Lastik Değişimi (74. sayfa)
-
-
Bizim ülkede sistem iteleme üzerine kurulduğu için küçük yerlerde haliyle daha fazladır, mesela benim gittiğim bi lastikçiye daha yeni 100 tl demiştiniz niye artırdınız dedim, abi karşıya lastikçi açıldı onla anlaştık tek fiyat yaptık dedi.. ha ülkede her şeyin fiyatı arttı tamam da, maaşlar o kadar artmadı ki özel sektörde.. Araç zaten 25 yaşında kendine hayrı yok, durduğu yerde para yiyor zaten binemiyoruz da pahalılıktan, ama hastane vs işler oluyor işte, akşam 9 dan sonra da ulaşım aracı yok..onun için mecbur tutuyoruz..neyse daraldım yine..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ankara da 4 mevsim şart olmuştur değiştirirken jantın içinden geçerler bijon sıkarken yalama yaparlar vergi vermezler birde istedikleri ücretlere bak. Alırım 4 mevsim 3 sene kullanır ikinci elde enflasyonla aynı fiyata satarım senede 2 kere 150/200 lira verilmez bu işe.
-
Beypazarı göçeroğlu 100tlye değiştirdim
-
Havaalanı yolu Saray OPET içindeki lastikçi 100₺ ye değiştirdik balans dahil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albaywolf -- 11 Aralık 2022; 16:20:51 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen senelerde çoktan kışlık lastiklere geçen bir çok araba bu sene taktırmamışlar, bildiğim arabalar.
Ben kışlıkları taktırdım lakin, toplumda nasıl olsa nisan’da çıkacak birde 200-250 ona vermem diyen çok kişi var.
istanbulda en ucuz nerede beyler bilgisi olan varmı, cevatpaşada 100tl afişi olan bir lastikçi vardı fiyat yazan yeri silmiş
-
Bu yıl lastik fiyatlarını düşünürsek gönlü takmak isteyipte alamayanda fazla
-
İstanbul Anadolu yakasında 4 lastik değişimine 200 lira istedi yuh dedim. Altı üstü lastik değişimi arkadaşlar 200 lira nedir ya kıç kadar dükkan zaten en fazla 10-15 dk sürüyor iş. Bu adama 10 tane araba gelse günde 2.000 lira ayda 60.000 lira mı kazanıcak yani. Yarısını masraf saysan ayda 20-30 bini ben rüyamda bile göremiyorum adam bi lastik değişip bu rakamı kazanıyorsa boşa okuduk boşa süründük bunca yılımız heba oldu desene.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senged -- 14 Aralık 2022; 17:6:11 > -
kecioren'de kardesler ticaret fsm lisesi karsisi 150ye degistirdim
https://www.google.com/maps/place/Mutlu+Karde%C5%9Fler+Ticaret/@39.9967462,32.8744036,19z/data=!4m5!3m4!1s0x0:0x884e4e2d84998893!8m2!3d39.9963946!4d32.8737269?coh=164777&entry=tt&shorturl=1
-
Rekabet çok fazla. Full çalışmıyorlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Eryaman tarafında işini iyi yapan bir yer ararken tesadüfen 5m Migros altındaki lastikçi/oto yıkamacıyı buldum 18 inç lastiklerimi 150 tlye değiştirdi fiyat alın
Balgattakiler anlaşmış 250 liradan aşağı inmiyor mecbur verdim
Zamanında 50 lira diye eleştirildiğinde lastikçileri savunmuştum burda, berber vs kazanıyor 15 dkda, lastikçi de emek veriyor o da kazanacak ne var bunda diyerek.
Ama bugün görüyoruz ki artık sizin yaptığınız tamamen fırsatçılık anasını satayım. 120-130 liranın üstü tamamen fırsatçılık başka bir şey değil.
“Her şeyin fiyatı arttı abi napalım” cümlesinin ardına sığınıp müşteriye vuruyorlar kırbacı.
Geçen gittiğim tamircide yağ değişimine 200 lira işçilik istedi, senin gibi işçinin ben a… diyemedim ama içimden sövdüm tabi.
400 liralık yağı 600 liraya kitliyor, 200 lira da işçilik (hadi sana 150 olsun yalakalıklarıyla birlikte) kitliyor…Ekstra olarak abi bunun silecek eskimiş, ordan sapla… abi bunun gaz filtre değişecek napsak, sapla…
Yarım saatte en az 500-600 lirayı indiriyor cebe ondan sonra abi kira 10 bindi dükkan sahibi 20 yaptı diye ağlama seansı. Hiç şaşmaz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Her yıl araştırıp, buraya bakıp ucuza kim değiştiriyorsa oraya gidiyordum. Geçen yıl 15km gittim geldim.
Neyse bu yıl evimin yakınında sordum 150 dedi. Direk tamam dedim 100 lira 10 lira gibi oldu adam ne yapsın 80 lirayamı değiştirsin herkes ev geçindiriyor.
İşçilik kalitesi tartışılır.. ayrı konu.
Araca tüp taktırdım 3 gün içinde 1000₺ zam geldi.
Araca kasko yaptırdım 4 gün sonra 1000₺ fazla verdim.
Fiyat aldığım gün yaptırsam her şeyi cebimde 2000₺ kalacaktı.
Daha neler neler.
Gerçekten bizde dükkan sahibi olsak kirayı artırmanın yolunu ararız.
Çünkü kriz ortamında herkes kime ne kitlerse.. kimseye kızamıyorum o yüzden bizi bu duruma getirenlere yazıklar olsun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
babamda lastikçi malatyada, 4 lastik değişim 100tl balans olursa 150 normal gibi piyasaya göre. fırsatçılık vs deniyor ama dükkanda akşama kadar müşteri bekleyene kadar 2 kişi gider asgari ücrete çalışır 17k sermayesiz kazanır niye ana sermayesini riske atsın ucuza çalışsın
-
Fiyatlar ne oldu, değişim zamanı geldi
Aynı yer güncel
Etimesgut civarı fiyat alan oldu mu?
(Etimesgut - Süvari Mah. Ahi Mesut Blv.)
Hanlar Oto Lastik : 200 TL (4 lastik değişimi)
Yama : 50 TL
Az önce değiştirdim.
Fiyat aldığım iki yer :
Macun - Erkan Lastik : 300 TL
Şaşmaz - Çağlar Oto Lastik : 250 TL
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X