Şimdi Ara

Ankara'da Ucuz Lastik Değişimi (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.873
Cevap
120
Favori
200.075
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    "Bi 50kaat sıkışmış" kriko daha çok aşınıyor 🙃

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ysf_joseph kullanıcısına yanıt
    Bugün gittim, kimse de yoktu o ara yarım saatte 4 lastik değişti. Dürüst , efendi arkadaşlar. Tavsiye ederim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • momenty kullanıcısına yanıt
    Çok düzgün ve dürüst çocuklar, ailede 4 araba var hepsini oraya götürüyoruz.

• elliyedi E kullanıcısına yanıt

Ben de keçiörene taşındım sırf lastik için gelip gidiyorum her sene :) sadece son gidişimde bi kardeşimizi almışlar o biraz sert davrandı lastiğe çıkartırmaya çalışırken davlumbaza çamurluğa vurdurdu lastiği ama zarar yok canı sağ olsun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 senedir düzenli gittiğim Bağlıca Öz-Er Oto'da 17' değişim&balans ve otele 180+120 toplam 300 ödedim. Piyasaya göre değişim uygun geldiği için bilgi amaçlı yazmak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Supernova78 -- 15 Nisan 2023; 13:30:40 >
  • Supernova78 S kullanıcısına yanıt

hangi cd üzerinde hocam?

• ysahin2000 Y kullanıcısına yanıt
    Zirve cd hocam

• Sentepe bereket lastik 150 TL tavsiye ederim biraz yoğun

• Ysf_joseph kullanıcısına yanıt
    Yolum düşerse buraya uğrarım teşekkürler.

• Altta adresini paylaştığım gimat gross park alanında faaliyet gösteren gross car wash ta dün 150 tl olarak binek araç lastik değişimi + balans yaptırdım ,bir sorun yaşamadım memmun kaldım.

• Supernova78 S kullanıcısına yanıt

Hocam paylaşım için tşkler, ama dediğiniz yere bugün gittim lastikleri değiştirdim ama hiç beğenmedim. Normal 180 auv 230, ama işçilik kötü, lastiği çocuk sayılacak biri değiştiriyor bijon kapaklarını öylesine üstüne ittirmiş allahtan gördüm de 3 4 tanesini yerine oturttum yoksa yolda düşerdi. Ayrıca lifte kaldırırken diğer yerler takoz koyuyor bunlar öyle kaldırıyor

diğer arabayı bağlıca doğa koleji yan sokağında adını unuttuğum bir yerde değiştirdim, suv 225 diğer 200, gayet iyilet tavsiye ederim (önceleri gittiğim bağlıca girişteki özer lastik 250 ve 300 yapmış)

• momenty kullanıcısına yanıt

Oteli 150tl yapmışlar, pahalı bence. İşlerini iyi yapıyorlar diye gidiyoruz işte

• Batıkent Çakırlar PO içerisinde REGA oto yıkama lastik 200 tl 4 lastik değişimi yaptık.

• Ankara'daki lastikçilerin çoğu balans ayarı yapmayı bile bilmiyor.

Ayrıca, janta öyle bir dalıyorlar ki, özellikle bijonların olduğu yeri rezil ediyorlar.

Bedava da olsa bilmediğim yere asla gitmem.

• erAn_ kullanıcısına yanıt

Kesinlikle haklısınız, arabayla ilgili sektörler bizde ayak takımı seviyesinde yürüyor yıkamacısı ayrı lastikçisi ayrı hoyrat

• Emrah_d kullanıcısına yanıt
    Lastikci Recep ustadan memnunum. O kadar lastikci gezdim sensör arizali dediler Recep usta yan yanaktaki parlagi buldu sorun kalmadi

• Tavacı değil miydi o

• masterap M kullanıcısına yanıt

O tavacı recep usta ayrı.

Ona hiç gidemiyoruz aşırı pahalanmış orada.

• Ekici bi önceki değişimde 4 sibopa 120 tl aldığından gitmek istemedim. Bildiğim tanıdığım güvendiğim edip ustaya gittim.

Edip rot balans (şaşmaz): 200 (tercihim)
    Ekici oto lastik (sincan): 180
    Las ankara (eryaman): 200

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cn_e -- 29 Nisan 2023; 17:31:11 >
  • Gölbaşı konya yolu üzerinde kaya oto lastikte 200 tl değişim 100 tl otel (01.05.2023)

• 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.