Şimdi Ara

Ankara'da Ucuz Lastik Değişimi (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.873
Cevap
120
Favori
200.075
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iskitler samsun yolu üzerinde bulunan lastikçilerde değiştiren oldu mu hiç?

• WalterWhite00 kullanıcısına yanıt

abi niye bu kadar sakladın yaa..turşusunu mu kurdun..8.yılına giriyor lastik..üzüldüm.. yine de satarsın mutlaka..ilan aç.. ama lastikçilere verme.. bir de tanıdık lastikçilerine haber bırak.. özellikle çankaya tarafı..birlik petlas vs.. geçen kış 8800 bayılıp petlas aldık bu ölçüde:((

• yarın bize yakın bir yer var.. vedat dalokay..bir sorayım..balans cihazı eski biraz sadece.. küçük ekranlı..

• iskocya İ kullanıcısına yanıt

Kalabalık mıydı hocam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni kitleme yöntemi gelişmiş lastik ebatına göre fiyat değişiyor. 16 300, 17 400 dediler.

• baybayankara B kullanıcısına yanıt

Uzun süredir vardı

• turizmpsikoloğu T kullanıcısına yanıt

hocam valla kullanıyordum da hayatımda bazı değişiklikler oldu. aracı fazla çıkarmıyorum bu yüzden.

7 yıllık lastik ama tertemiz durumda. zaten araçta çok az durdu(birkaç kış). inan en az 3 kış sorunsuz kullanılır. hamuru da iyi durumda düzgün saklandığı için.

lastikçiler almıyor zaten. malum siteye, uygulamalara vs. ilan vermiştim. biriyle anlaştık 2900'e. haftasonu gelip alacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WalterWhite00 -- 14 Kasım 2023; 23:40:27 >
  • 2. Aracıma lastik sormak için, Kazımkarabekir tarafındaydım.
    Birkaç yere sordum, sök tak balans 400 dediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 15 Kasım 2023; 10:27:20 >
  • Aynı yer için 1 yıllık artış oranına baktım %100 artış var.
    Şuan piyasa 400 de deniyor 13-16 arası için.
    Muhtemelen 2024 yılı kışlık söktak 800 TL olacak.
    Nisan muhtemelen 500-600 olacak
    2022

2023

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 15 Kasım 2023; 11:13:19 >

• 400 tl nedir ya, kafayı yemişler resmen, bide jant farkı ne alaka,iteleme şekli mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 15 Kasım 2023; 11:20:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • masterap M kullanıcısına yanıt

Kendim cevaplayayım, kalabalık değildi önceki senelere göre

4 lastik değişimi (16 inc) ve otele 500tl verdim

• masterap M kullanıcısına yanıt

Yeni bakabildim ama gitmişsiniz zaten. Ben akşam çıkış saatlerine doğru gittiğim için kalabalık değildi. Zaten herkes değiştirmeye başlamadı henüz. İyi bir yer, seviyorum orayı.

• iskocya İ kullanıcısına yanıt

Lastiklerin saklanma koşulları biraz muamma, arkada raflarda mı yoksa üstüste mi bilemiyorum

• Fenerbahçeli Üye kullanıcısına yanıt
    Bağlıca Doğa kolejinin orda 350 sök tak, 250 otel hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ment kullanıcısına yanıt

Normal araç mı 350, vay be 6 ay önce 200 veya 225 ti orda oha yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysahin2000 -- 15 Kasım 2023; 22:51:22 >
  • ysahin2000 Y kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam. Anlattıklarına göre yıkamacıların, lastikcilerin whatsapp grubu olup hepsi ağız birliği yapıyorlarmış.

• Ment kullanıcısına yanıt

fırsatı bulan öpücüğü konduruyor, üç harfli marketler lastik işine girse keşke.

• Fenerbahçeli Üye kullanıcısına yanıt
    300₺ araç, 350₺ SUV Saygılı Garaj, Ozan City’nin yanında

• Ankara Keçiören'de Yakın bir arkadaşım açtı.S.M.S Oto Lastik .Baldıran Sokak No:12/A Asfalt Keçiören de.4 lastik 250 TL. Sökme Takma Balans dahil.

İletişime geçmek isterseniz Salih Tel No:05335962933

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rommy6719 -- 16 Kasım 2023; 16:41:31 >
  • lastik değişimi sonrası balans ayarının yapıldığı makinenin belirli periyodlarla kalibrasyonunun yapılması gerekiyor, çoğu esnaf bu maliyetten kaçmak için kalibre ettirmiyor.

Balans yapılıyor ama ölçümü yapan makine ayarsız, sonuç 130'u geçince direksiyonda titreşim. çözüm başka yerde tekrar balans yaptırmak, sonuç daha fazla masraf.

Bilmediğiniz yerde ucuz diye lastik değiştirirken bu hususu göz önünde bulundurmanızı öneririm.

• 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.