Şimdi Ara

Ankara'da Ucuz Lastik Değişimi (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.873
Cevap
120
Favori
200.075
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkür ederim ben de İstasyon Mahallesi'nde değiştirdim 4ü 200 TL. 2 aracımız daha var uygun varsa onları farklı yerde değiştireyim dedim ama piyasa aynı demek ki...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlaşılan Bu dönem Ankara civarında en ecuz 200 TL herhalde. Çankaya DİKMEN Sokullu caddesinde, Kasım ayında 130 TL değiştirmiştim. Şimdi sordum 200-250 TL diyorlar artık. Daha ekonomik fiyat gören olup, buradan bizi bilgilendirirse seviniriz arkadaşlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geçen sene Nisan ayında değiştirttiğim, Altınparkın orada Gül-cer Oto Lastiki aradım. 120 TL dediler. Evi Keçiören Hasköy Altınparka yakın olanlar düşünebilir. Ben geçen sene hafta içi sakin zamanda gidince memnun kalmıştım.Yine oraya gidecem gibi

Gül-cer Oto Lastik
    Güneşevler Mah. 126.Sokak No:6
    0542 543 93 14

• Bu sene Ankaraya kar bile yapmadı, kışlığa geçilmesede olurmuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eryamanda değiştiren var mıdır? uygun güzel bir yer varsa oraya gidelim.

• righteous@ kullanıcısına yanıt
    Bi Şubat ayının başında, depremden önce 1 sefer kar yağdı. Ankarada bu sene, pek karda, soğukta olmadı. Küresel ısınma ve değişim ücretleri bu şekilde artarak devam ederse, artık kar yağınca çok mecbur kalırsak değiştireceğiz gibi. Yoksa kışlıkları depoda tutacağız artık.

• Omercem85 O kullanıcısına yanıt
    Aynen 200-250 lira para verilmez o işe..

• Çelik jantlara normal sport yaz lastikleri, normal kara cantlardada kış lastiği devam eidyorum.

Kendim otoparkta değişebiliyorum böylece. Kışın performanslıda oluyor, sürme vs derdide olmuyor.

Biraz görsel çirkinlik ama olsun :)

• İstanbulda 300-400₺ fiyat veriyorlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ankara'da bugün yazlık kışlık lastik değişimi için bir kaç yer gezdim. 200-250 ₺'den aşağı fiyat veren olmadı. Daha sonra buraya denk geldim. Lastik değişim + balans 150 ₺. Memnun kaldım. Daha önceden tanımam etmem kendisini.
    YK Jant Lastik. Aşağı Öveçler, Lizbon Cd. NO:21/1, 06520 Çankaya/Ankara

• 17 altı jant 200, 17 jant 250, 17 runflat için 300 istiyorlar. 4-5 yere sordum herkes bu fiyatları verdi.

• Ysf_joseph kullanıcısına yanıt

Fiyat uygun diğer yerlere göre, bu hafta cuma Ankarada hava açıyor artık, kendilerini ziyaret ederiz diğer arkadaşlarla, teşekkürler

• 4 lastik ve balans 200 liraya buldum küçüksu anadoluhisarında şükürler olsun  

• cream cheese kullanıcısına yanıt

Ben 2 senedir las ankarada değiştiriyorum normal piyasa fiyatı oluyor genelde ama işçiliği seviyorum genç 2 arkadaş çalıştırıyor.

• Ankara Etimesgut hızlı tren garı karşısı lastik çapı 15 . 200 TL ye değiştik

• Konu değiştirmiş gibi olacak ama Bursa’da uygun fiyatlı var mı?

• 200 lira ne yahu artık herkes birbirini kazıklama derdine düştü 

• Sorması ayıp suv olunca ne oluyor da +50 tl alıyorlar, geçen lastikçiye sordum kemküm, ya x model de 17 lastik benim de aynı diyorum cevap yok, yıkamacıları hadi anladık cüsse büyük vs ikna olmasam da tamam ama lastik aynı lastik, resmen üç kağıt

• Kendileri bilir işler iyiyken öpüyolar, yarın kışlar az daha yumuşarsa millet bu paralara taktırmayacak ankarada öyle binecek hem lastik parası hem sök tak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysahin2000 -- 9 Nisan 2023; 23:54:2 >
  • ysahin2000 Y kullanıcısına yanıt
    Suv olunca, otomatikman zengin paralı sınıftasın o yüzden kaktırabildiğine olur fiyat

• 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.