Şimdi Ara

Ankara'da Uydu Kurulumu (D-smart)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Terbiyeli, ahlaklı olanları tenzih ederim ama Ankara'nın esnafından bezdim, binaya merkezi sistem kuran sahtekar uyducuyu 4 kere aramama, parasıyla iş yaptıracağımı söylememe rağmen gelip daireyi kontrol etmedi. Sinyal zayıflaması var, d-smart receiver aldım, sinyali bulamıyor, başka bir uydu alıcım var, turksat kanallarının bazılarını gösteriyor, bazılarını göstermiyor. Özetle Ankara, Çayyolu/Yaşamkent'e gelip problemimi giderecek bir uyducu arıyorum. Söz verdiği zamanda gelip gidecek adam gibi birisini tavsiye eder misiniz? email adresim: qazokmubec@gmail.com . Telefon numarası bırakırsanız arayarak temasa geçerim.

Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.

• http://www.ozlemanten.moonfruit.com/

Konya Sokak No.7/B

Tel . +90 (312) 310 29 23 - 311 65 36

8. Cadde No.41/D Yeniyol - Çayyolu - Ümitköy - ANKARA

Tel. +90 (312) 236 18 06

İkiside aynı firma biri şube

3A uydusuna geçildiğinde sinyal zayıftı çağırdım gelip baktılar düzeltiler ben Konya sokakdakini aradım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerem -- 11 Şubat 2009; 19:26:12 >
  • Çok teşekkür ederim. Ben de bir iki yerle görüştüm, merkezi sistem varsa kim kurduysa o gelsin baksın diyorlar. Aradım, "Şimdi yoldayım geliyorum abi" diyor halen adam :) Sinirimi bozmadan şu işi hallettirebilsem iyi olacak valla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: qazokmubec

Çok teşekkür ederim. Ben de bir iki yerle görüştüm, merkezi sistem varsa kim kurduysa o gelsin baksın diyorlar. Aradım, "Şimdi yoldayım geliyorum abi" diyor halen adam :) Sinirimi bozmadan şu işi hallettirebilsem iyi olacak valla.

Rica ederim, ben aramıştım dedim benim 60 cm Türksat yönüne bakan çanağım var kurulu. Fakat sinyal zayıf gelip ayar yapabilirmisiniz. Telefondaki yetkili tamam efendim bu gün gelemeyiz yarın gün içinde müsayitseniz gelelim. Bende müsayitolduğumu belirtim ve öglen 2 de anlaştık geldiler ayar yapıp gittiler

Yarın ara sabahdan bu ekip gelirse ötekinide ara tamam ben halletim de gelmesinler

• Aynı sorun inşaat sektörünüde faaliyet halinde olan firmalarda da yaşanmakta, bu sahtekarları teşhir etmek, isimlerini afişe etmek lazım. "Onurlar ?" Sonsie?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.