merhaba ankara'da wii oynanabilecek bir yer biliyor musunuz?? eskiden beşevlerde vardı ama kapanmış.. şehir merkezinde oynanabilecek güzel bir yer biliyorsanız lütfen yardımcı olur musunuz??
valla ben sincandayım öyle bir yer bilmiyorum varsa eğer paylaşın lütfen
umarım bilen birileri çıkar : )
quote:
Orijinalden alıntı: Spectre
umarım bilen birileri çıkar : )
Bahçeli 4. Cadde'de Limon var
Optimum AVM de en üst katta sinemanın karşısında ps3 ve wii var.
çukurambar eat'n joy karşısı pizza pizza yanında bir yer vardı yanlış hatırlamıyorsam
quote:
Orijinalden alıntı: Vagner
çukurambar eat'n joy karşısı pizza pizza yanında bir yer vardı yanlış hatırlamıyorsam
orası kapanmış soruya gelirsek 1 ay falan önce kocatepe camisinin oralardaki bir ps-internet kafede wii oynayanları görmüştüm ama tam yerini bilmiyorum
Yenimahallede var
quote:
Orijinalden alıntı: command3r Beşevelr metrosunun orda vardı bir yer var tam bilmiyorum adresini ordaki cafelere sorsan sölerler
benim bidiğim yer de büyük ihtimalle buydu ama kapanmış burası
quote:
Orijinalden alıntı: ClassRouGe
Bahçeli 4. Cadde'de Limon var
4.caddenin ne tarafında kalıyor biraz daha açıklar mısın?
quote:
Orijinalden alıntı: peskolik
Optimum AVM de en üst katta sinemanın karşısında ps3 ve wii var.
evet orda iyi pes oynanıyo oynamıstım
medimarkta var dıyecem de ordakılerınde anasını aglatmışalrdı en son gıttıgım de
quote:
Orijinalden alıntı: frisby06
medimarkta var dıyecem de ordakılerınde anasını aglatmışalrdı en son gıttıgım de
kentpark mediamarkt'ı tavsiye ederim :D daha tam açılmadığı için fazla geleni gideni yok ve her türlü sistem denenmeye açık
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme