Şimdi Ara

Ankara DAB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir kaç ay önce Ankara'da DAB yayını olup olmadığını merak ederek, tarama yapmış ve TRT paketini bulmuştum.

Bilgisayarımda bakımlarımı tamamladıktan sonra yeniden kurdum. Fakat hiç bir DAB yayını bulamadım.

Çeşitli programları denedim, hem Windows hem Linux. Ama sinyal yok.

Doğrusu kimin yetkili olduğunu da bilmiyorum. RTÜK var, TRT var, eski PTT var. Bilgi toplamaya çalışıyorum.

Sanırım İstanbul'daki arkadaşlar daha şanslı. Ankara'da, konu hakkında bilgi sahibi olan var mı acaba?

Kolay gelsin,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersoy_yilmaz -- 14 Kasım 2024; 11:13:20 >

• merhaba herhangi bir gelişme varmı ? dab yayını bulabildiniz mi ?

• Aracımda 2019 veya 2020 yılından beri dinliyordum. Son birkaç aydır sinyal yok :) Aracın radyosundamı sorun yoksa Ankarada yayın mı yok ???

Ankara DAB
  • quote:

Orijinalden alıntı: ohayyam

Aracımda 2019 veya 2020 yılından beri dinliyordum. Son birkaç aydır sinyal yok :) Aracın radyosundamı sorun yoksa Ankarada yayın mı yok ???

Ankara DAB

Az önce 3Mart2025 11:15 Tel: 0 (312) 463 31 70 ile az önce görüştüm. Ankara'da DAB yayınlarının bir arıza nedeni ile durdurulduğunu ve arızanın ne zaman giderileceğinin ise belirsiz olduğu bilgisini aldım...

• ohayyam kullanıcısına yanıt

Bu bilgi aldığınız kurum neresi hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zero fear kullanıcısına yanıt

İletişim Tel: 0 (312) 463 31 70 radyo.trt.net.tr/iletisim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Düzce Yurt hk.
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.